- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сам съм от много време.
С това мислене до никъде няма да стигне. Ако искаш нещо трябва да излезеш и да го откриеш. Ако чака някое момиче да падне пред него от небето ще си стои сам още 3 години. Проблемът ви на всички, които пишете такива теми е , че премисляте прекалено много нещата. Ако искаш да говориш с нея - отиваш и я заговаряш. Ако искаш да я прегърнеш - прегръщаш я. Ако искаш да я целунеш - правиш го! Момичетата обичат харесват самоуверени момчета. Това далеч не означава онези глупаци със самочувствие без покритие, които се самоизтъкват и при всяка възможност не пропускат да покажат своята "мъжественост". Трябва да оценяш себе си, човек до края на живота си се усъвършенства и винаги може и повече, но докато тръгваш с нагласата "не съм достатъчно готин, за да я сваля", "другите имат по-хубаво тяло от мен ", "прекалено съм срамежлив, какво ще си помисли ако кажа това или онова" и тем подобни, те чакат само разочарования. Спри да премисляш всичко по 100 пъти и действай.Тя ще се появи "правилната" в правилният момент
--------------------------------------------------------