- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Нищо не се движи по план. Няма да падам. Ще оставя течението да ме повлече. Ако е писано ще стане.
Добре съм.
ИЗНЕРВЯМ СЕ! 20 дни чакам и пак...пак се бавят. Ама СУ , тва е...
maDamn
Мръсни, долни, нагли, гнусни комунисти и фашисти. #засраметесебе ! 2/3 от населението не ги искат и тия продължават да се правят на глухи червени бабички.
Честито на всички приети!..
Щастливо ми е, вече съм студентче...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^ Честито!
Объркана и тъжна.
Май категорично няма нас вече.
ААААААААААААААААААА, НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЯСТО ОТ КЕФ! ПРИЕТА,ПРИЕТА,ПРИЕТА СЪММММММ!
maDamn
Не съм свикнала да е тук. Беше ми трудно да свикна с липсата, а сега вече не искам да свиквам, че е тук, защото е временно и после пак ще има сътресения. Обаче за т'ва мисля само аз и никой не желае да ме щади. Нямам намерение да ставам ничия бавачка. Надявам се скоро другите да се приберат за да създават забавления и без т'ва винаги съм била мнооого назад след тях.
Пък и нещо ми се излиза по ковъри, д г е. А дано утре малко т'ка да си угодя вече![]()
Аре и на Ивето честито!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Честитка, студентчета! :*
Покорени върхове; 2 пещери, няколко манастира. Кеф ми еАма вкъщи е най-хубаво
![]()
^Къде скиташ? ;р
Едит: честито на приетите!)
Последно редактирано от paradosou : 07-16-2013 на 18:14
Яко ми е.. сънн..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
зле.
искам да си почина.
и ми писнА тоя дъжд, всичко мокро, излизаше ми се, 'ма ми е студено, изморено, криво, изнервено, гадно и не ми се ще да развалям и чуждото настроение.
Мно'л жалко за деня, имаше потенциал и то доооста.
Whatever.
Пасивната ми агресия се изсипва с невероятна силна върху мен самата. Ама... знам, че няма смисъл да трупам, но и разговорът няма да помогне особено... И утре ще трябва да го видя вече, защото няма как да отлагам вече. В крайна сметка... дължа му адски много. Тя пак ще си отиде (не че сега и отделям каквото и да е внимание) и аз пак ще легна на него. Но тази агресия и нетърпимост... не бях такава... И леко започвам да се чудя дали изобщо има някакъв смисъл и все повече и повече се убеждавам, че няма и започва да се прокрадва и някаква празнота... Трябва да взема светкавични мерки, а нямам идея какви да са.