- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Това екзалтираните фенки са опасна работа.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Аз на днешния мач не съм бил,но си спомням на България - Ирландия преди 3-4 години кво беше ..пълен стадион викове и пак не бихме накрая:Д
С такава игра на момчетата,няма как да им се сърдя,че загубихаНационалния отбор да играе толкова надъхано и смислено,не съм го виждал никога.Дано Любо остане треньор и да продължат да се развиват.А самата загуба всъщност си е последица от риска който пое Любо,с отварянето защитата и разширяването на атаката или щяхме да бием с 3-4 гола или както стана
Важното е,че излязоха с мисъл за победа,а добрите резултати..и те ще дойдат няма къде да избягат
А иначе тука вече ме базикат да се готвя за треньор,предвидих всички смени и промени в тактикатаЛюбо мислеше като мен,знаех си,че Маркиньос ще се върже бързо в играта и то повече от Гъргоров,както и изкарването на Миланов с цел изкарването му на 2ри жълт (е съдба,после пак го получи жълтия картон някой от наще) и пускането на Рангелов като най-опитен нападател.Май само на Славчев не бях сигурен на кого на мястото да влезе,ама нищо
![]()
Последно редактирано от ForzaFelipe : 10-15-2013 на 22:36
>>DjBelev<<
Много съм глупава. Ама много. И не разибирам защо изобщо ми пука. Той е боклук. Отписах го. Но не. Поне така мислят всички. А аз... не мога да го забравя. Не, не е. Той беше това което исках. Имаше нещо което видях... в него. Нещо нежно заровено дълбоко под тази арогантност- само за момент. И беше достатъчно. А сега боли. Не разбирам защо си мислех е ще е по различно.
...И защо е ядосан?! Няма право. Не ми говори, какво очаква? Че ще го чакам? Да, ама не. Естествено че ще си намеря някой друг.
Последно редактирано от Carpe Diem : 10-16-2013 на 01:12
Засипана с работа. Не знам кога ще приключим с тези кампании, а вече идват поръчки за нови. Тежки няколко дни се очертават.
Мъглата вън кореспондира идеално с настроението ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Малко преядох на закуска, ама умирах от гладНищо, поне е на закуска.
Иначе продължава да ми бъде адски гадно и потиснато. Не знам колко време ще продължи това мое състояние, ама какво да се прави.. После обаче ще се наложи да се правя на най-щастливата непукистка.
Изнервена съм до краен предел. Това среднощно учене ще ме довърши, 3-4 часа сън не са никак, ама никак достатъчни. А пък той доста настоятелно си проси отрязването, ще си го получи скоро. Нямам желание да съм част от тая връзка повече.
You are broken, I can fix you...
Нямам търпение..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
http://25.media.tumblr.com/bf7ebd3b4...u6mso1_500.gif Още няколко часа..Само няколко часа..![]()
Супер стабилно се върнах в някакви предишни периоди от живота ми и в момента без да искам ги обмислям. И си се радвам. На всичко дето ми се е случило мога само да се радвам в момента. Осъзнавам много неща как са се случили и защо точно така е трябвало. "Да не гледаме в миналото си." BULLSHIT. Точно миналото може да те научи на търпение, точно сравненията могат да ти покажат къде си сбъркал.
И освен това мисля да започна на чисто много неща. Знам, че няма как съвсем да се отърся от всичко, което съм придобила като навик и т.н., но пък има неща, които ме задържат статична и ако не ги махна...
Ми... уж добре, имам идеята да гледам аниме. На отвратителните хапчета съм, лекаря ме издразни, но поне си почивам в къщи и ми е кеф.
Мина.
Вече съм добре.
Обичам го страшно много.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Оооооо мега щастлива сьм!!!
Класирахме се за световно
Денят в унерверситета мина просто отлично,нищо,че по спортно право ми се стьжни.
Много ме боли и няма да тренирам,но пьк довечара ще си видя момчето<3<3<3
винаги съм имал истински приятел под ръка и винаги съм го пренебрегвал,само защото е момиче.
Накрая тезата че момичето е враг на планетатаще се разбие на пух и прах,а много си я вярвах хахаха
Приключва работния ден. Нямам търпение да се прибера при него. Толкова ми е добре вкъщи. Новият ни дом е прекрасен, уютен, изцяло създаден от нас с много любов. Съвсем готова съм да посрещна предстоящата зима. Не мога да повярвам колко е прекрасен и винаги мисли първо за нас. Мисля, че съм голяма късметлийка.
Никак не ми се занимава
...нямам и намерение да се насилвам.
Друга на мое място щеше да си удари д-то в тавана от радост,пък аз...
(по-добре,де ,ставам косвена причина за нечие чуждо щастие)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ДА, БЕ!
Утре ще съм готова с вътрешното си оценяване по математика. Направоо, такъв товар ще ми падне от плещите.![]()
![]()
![]()
Утре съм 12 часа на лекции, самоубийте ме!
Пфиу.
maDamn
Тва момиче определено знае как да ме вбеси! Писна ми да ми говори за него, знае, че само нещо свързано с него е способно да ме накара да ревнувам и да изляза извън релси. Смешното е, че ми говори неща, които знам, че не са истина и все пак й се нервя супер много. Сигурна съм, че ако имаше как, дори да не го харесва, би се забила с него, само за да ми прави гадно (y)
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
съдбаа ли, кво беше, ама тая среща ме накара да почувствам.. точно нищо. времето лекува, за пореден път се убеждавам
иначе ми е добре, даже щастливо малко
Прекрасно се чувствам!
Само се надявам утре сутрин времето да не е такова, каквото е сега.