- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Не искам да повярвам,че е толкова несправедливо. Утре дано да се съберем повече хора и да покажем,че не сме безразлични и убийците заслужават много повече от смъртна присъда. Трябва да отмъстим.
Супер супер супер ми е изтощено.
Денят беше...Уникален. В един ден да си видиш твойто човече, да ти кажат, че всичко е наред със сърцето ти и да възобновиш контакт със стар приятел..Не очаквах да мине толкова..Готино.
Утре ще се наспя! Казах!
И пак казвам-той е прекрасен!![]()
Един път да се реша да пратя SMS и то да не ми го доставя половин час вече.. Е, няма да се повтори.
Раздразнителна съм.
You are broken, I can fix you...
Много ми се излизаше, ама заради някои хора пак ше си седя вкъщи. И се пробват да ми минат с някви номера на мазнене, 'ма нЕма да го бъде.
Чувствам се адски изморена и сънлива, искам да се пооправи времето вече, защото в тея сиви мъгли и дъждове нямам желание, а и сили за нищо.![]()
Не съм излизала от месец като хората и се чувствам зле. Ама пък така спестявам пари.Но ми липсват социалните контакти.
Изморена съм и ми е тъжно. Просто ей така, без причина.
Освен това мразя мястото, където живея, ако той реши да приеме предложението за работа, въобще няма да му мисля, местя се с него. Писнало ми е от гори и хълмове.
Малко по - добре след като разбрах че не съм оплескал тотално нещата hah
Хах след един хубав сън всичко е просто прекрасно.
Ентусиазирано ми е днес, слушам си музика и бачкам, а навън е мрачно и вали. Хубаво ми е.
Кафе, цигара и топъл пуловер при мрачно, дъждовно време - екстра ми е!
![]()
Ем, пия си кафенцето и ще започна да се оправям за безсмисленото упражнение, на което трябва да отида .. фък фък
Опитвам се да съм оптимистка, защото иначе ми е още по-трудно ... тъжно ми е, празно .. блаа мразя, когато се чувствам някак по средата на нещата .. не обичам половинчати работи .. или така, или иначе трябва да е.Направо полудявам вече, писна ми ................
Big or small, lies are lies!
Да. Ентусиазирано ми е за кроса, на който ще бяга той. И макар да е рядко и на лопата да не се рине, ще го подкрепям, ще се дера, ще снимам и ще го обичам. Защото е направил твърде много неща за мен и заслужава да се изсипем всички и да викаме по него. Да знае, че сме там и че има кой да му пази гърба ако оплеска нещата. Не знае какво е усещането да има приятели - е, ще го разбере от нас.
Иначе ми е кеф - един приятел идва на кафенце, ще разтягаме лаф и ще се хилим на простотии. Снощи се наспах малко ас, готинко ми е. Намерих си начин да си пия хапчетата и да не са толкова отвратителни.
Ще си умирам гладна и дебела....Какво е това нещо на половин час и айде пак гладна като вълк.И се чувствам изцедена, смачкана,ненужна и безчувствена.Numb с една дума.Впрочем трябва да спра да използвам английски думи като искам да опиша нещо.И така.И тя ми е в главата.? години минаха,но мисълта за нея още ме мъчи.Прочетох съвсем случайно коментара й на един пост във фейсбук и се разплаках.Беше написала същите неща,които обичах да чувам да казва.Понякога имам нужда от нея толкова много.А така ме нарани и предаде....Главата ме боли вече втора седмица без прекъсване.Не мога вече.От болката вече сериозни мисли за смърт ме налягат.А това не е нормално.Та аз толкова обичам живота!
Оле колко обичам да ми се сърдят за глупости...Била съм му напомнила за бившата му. -_- Голяма работа. Ще кажеш, че той не ми говори по цял ден за нея.
Трябва да се прибера в Несебър, трябва, трябва, трябва....
Не мога да повярвам какви неща са ми говорили зад гърба. То като съм на 400 километра е лесно, ще видим дали ще стоят така нещата като се върна обаче.
Той също ми се сърди..Май..Има си и причина де. Ще го изчакам да се прибере, пък ще видим.
Обичам го.![]()
Нервира ме тоя скапан интернет нещо тия дни. Преди около два дни като довършвахме вторият ден на една зимнина към 11 часа вечерта по едно време като се разсвятка,разгърмя ама егати и силното.Та брат ми и баща ми ме убеждаваха колко безопасно видиш ли било всъщност. Е, на следващият ден целият град усъмна без интернет...или поне хората, които можахме да попитаме.На вторият ден нещо се усъмнихме въпреки,че нямаше тук, в работата на баща ми и в една съученичка дето майка ми работи там. Е, оказа се че рутера заедно с мрежовата ни карта са дали фира накуп, а дънната мрежова карта работи. До вчера вечерта в работата на баща ми интернет така и не тръгна, а на съученичката също и е изпържило рутера. Похвалиха се интернетаджийте,че са ходили и в една друга съученичка и имат път на много още места.Днеска пък се бъзикат смотаните суичове ментета,защото сигурно са се напълнили с дъжд тези дни и сега е направо...а иди ми дойди ми, а живуркай колко да не е без хич.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Българският ученик е пълен идиот! (нищо лично към никого)
Била съм, но преди време и извинявайте, но положението не е било такова ....и отново- нищо лично към никого.
^ за какво става въпрос?
Хехехе, сама съм си в къщата, няма ги съквартирантите, мислех да ходя на фитнес, ама пак вали *изненада!* и просто ще се мъча да си правя упражненията вкъщи. Трябва после да си направя и рисърча, ама да видим. Още съм сърдита за вчера, ама явно и те се цупондрят, еми браво. :Д
Почивка, ей.
Бтв, днеска четох Телеграфа и видях едни коментари от тийнпроблем публикувани. Направо умрях от смях. По-късно ще ви ги споделя.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Писна ми тази да говори за гаджето ми.
Явно ще трябва да си поговоря с нея .
Тая нощ няма да се спи като за последно, запасила съм се с промишлени количества кафета и сладкишчета, за да се посветя изцяло на науката.![]()
You are broken, I can fix you...