.
Затворена тема
Страница 101 от 288 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111151201 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 7188
    Не искам да повярвам,че е толкова несправедливо. Утре дано да се съберем повече хора и да покажем,че не сме безразлични и убийците заслужават много повече от смъртна присъда. Трябва да отмъстим.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Супер супер супер ми е изтощено.

Денят беше...Уникален. В един ден да си видиш твойто човече, да ти кажат, че всичко е наред със сърцето ти и да възобновиш контакт със стар приятел..Не очаквах да мине толкова..Готино.

Утре ще се наспя! Казах!

И пак казвам-той е прекрасен!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Един път да се реша да пратя SMS и то да не ми го доставя половин час вече.. Е, няма да се повтори.
    Раздразнителна съм.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много ми се излизаше, ама заради някои хора пак ше си седя вкъщи. И се пробват да ми минат с някви номера на мазнене, 'ма нЕма да го бъде.
    Чувствам се адски изморена и сънлива, искам да се пооправи времето вече, защото в тея сиви мъгли и дъждове нямам желание, а и сили за нищо.
    Не съм излизала от месец като хората и се чувствам зле. Ама пък така спестявам пари. Но ми липсват социалните контакти.

Влюбено ми е<3

Изморена съм и ми е тъжно. Просто ей така, без причина.
    Освен това мразя мястото, където живея, ако той реши да приеме предложението за работа, въобще няма да му мисля, местя се с него. Писнало ми е от гори и хълмове.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Малко по - добре след като разбрах че не съм оплескал тотално нещата hah

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Хах след един хубав сън всичко е просто прекрасно.

Ентусиазирано ми е днес, слушам си музика и бачкам, а навън е мрачно и вали. Хубаво ми е.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кафе, цигара и топъл пуловер при мрачно, дъждовно време - екстра ми е!

Мега фен Аватара на vagarious
    Ем, пия си кафенцето и ще започна да се оправям за безсмисленото упражнение, на което трябва да отида .. фък фък
    Опитвам се да съм оптимистка, защото иначе ми е още по-трудно ... тъжно ми е, празно .. блаа мразя, когато се чувствам някак по средата на нещата .. не обичам половинчати работи .. или така, или иначе трябва да е.Направо полудявам вече, писна ми ................
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Хах след един хубав сън всичко е просто прекрасно.

Ентусиазирано ми е днес, слушам си музика и бачкам, а навън е мрачно и вали. Хубаво ми е.
    Да. Ентусиазирано ми е за кроса, на който ще бяга той. И макар да е рядко и на лопата да не се рине, ще го подкрепям, ще се дера, ще снимам и ще го обичам. Защото е направил твърде много неща за мен и заслужава да се изсипем всички и да викаме по него. Да знае, че сме там и че има кой да му пази гърба ако оплеска нещата. Не знае какво е усещането да има приятели - е, ще го разбере от нас.
    Иначе ми е кеф - един приятел идва на кафенце, ще разтягаме лаф и ще се хилим на простотии. Снощи се наспах малко ас, готинко ми е. Намерих си начин да си пия хапчетата и да не са толкова отвратителни.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Ще си умирам гладна и дебела....Какво е това нещо на половин час и айде пак гладна като вълк.И се чувствам изцедена, смачкана,ненужна и безчувствена.Numb с една дума.Впрочем трябва да спра да използвам английски думи като искам да опиша нещо.И така.И тя ми е в главата.? години минаха,но мисълта за нея още ме мъчи.Прочетох съвсем случайно коментара й на един пост във фейсбук и се разплаках.Беше написала същите неща,които обичах да чувам да казва.Понякога имам нужда от нея толкова много.А така ме нарани и предаде....Главата ме боли вече втора седмица без прекъсване.Не мога вече.От болката вече сериозни мисли за смърт ме налягат.А това не е нормално.Та аз толкова обичам живота!

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от vagarious Виж мнението
    мразя, когато се чувствам някак по средата на нещата .. не обичам половинчати работи .. или така, или иначе трябва да е.Направо полудявам вече, писна ми ................
    !!!
    На всичкото отгоре съм безпомощна в момента. Ще седя, ще си живея живота, пък.. времето ще покаже. Шанс.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    емоционално нестабилна
    +1
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Оле колко обичам да ми се сърдят за глупости...Била съм му напомнила за бившата му. -_- Голяма работа. Ще кажеш, че той не ми говори по цял ден за нея.

Трябва да се прибера в Несебър, трябва, трябва, трябва....

Не мога да повярвам какви неща са ми говорили зад гърба. То като съм на 400 километра е лесно, ще видим дали ще стоят така нещата като се върна обаче.

Той също ми се сърди..Май..Има си и причина де. Ще го изчакам да се прибере, пък ще видим.

Обичам го.

спокойничко ми е... дъждът ме успокоява... обичам есента

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нервира ме тоя скапан интернет нещо тия дни. Преди около два дни като довършвахме вторият ден на една зимнина към 11 часа вечерта по едно време като се разсвятка,разгърмя ама егати и силното.Та брат ми и баща ми ме убеждаваха колко безопасно видиш ли било всъщност. Е, на следващият ден целият град усъмна без интернет...или поне хората, които можахме да попитаме.На вторият ден нещо се усъмнихме въпреки,че нямаше тук, в работата на баща ми и в една съученичка дето майка ми работи там. Е, оказа се че рутера заедно с мрежовата ни карта са дали фира накуп, а дънната мрежова карта работи. До вчера вечерта в работата на баща ми интернет така и не тръгна, а на съученичката също и е изпържило рутера. Похвалиха се интернетаджийте,че са ходили и в една друга съученичка и имат път на много още места.Днеска пък се бъзикат смотаните суичове ментета,защото сигурно са се напълнили с дъжд тези дни и сега е направо...а иди ми дойди ми, а живуркай колко да не е без хич.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Българският ученик е пълен идиот! (нищо лично към никого)

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^ и ти си/бил/а

добре ми е
    времето навън е прекрасно

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Била съм, но преди време и извинявайте, но положението не е било такова ....и отново- нищо лично към никого.

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ за какво става въпрос?

Хехехе, сама съм си в къщата, няма ги съквартирантите, мислех да ходя на фитнес, ама пак вали *изненада!* и просто ще се мъча да си правя упражненията вкъщи. Трябва после да си направя и рисърча, ама да видим. Още съм сърдита за вчера, ама явно и те се цупондрят, еми браво. :Д

Мега фен Аватара на Chacho
    Почивка, ей.

Бтв, днеска четох Телеграфа и видях едни коментари от тийнпроблем публикувани. Направо умрях от смях. По-късно ще ви ги споделя.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на prince
    Спи ми се нещо дейба ..

Писна ми тази да говори за гаджето ми.
    Явно ще трябва да си поговоря с нея .

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Тая нощ няма да се спи като за последно, запасила съм се с промишлени количества кафета и сладкишчета, за да се посветя изцяло на науката.
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си