- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Днес съм именничка.Суууууупер щастливо ми е..За пореден път.
Надявам се никой да не ми разваля настроението. Ндам..;д
Толкова много неща ми се правят. Цъфтя направо отвсякъде! Отпадна ни екскурзийката, но ще се реваншираме на нас самите с хубав уикенд.
Да разбереш, че ще караш само 6 часа- какво по хубаво?Прибрах се като хората в 14:00, обяд, тренировка и после одеяло и чаша мляко. Идилия. Мисля да си остана така цялата вечер.
Разпуснато положение
Очертава се интересен уикенд...
Изморено ми е от днес, но все пак съм нетърпелива.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Френските институции продължават да се гъбаркат с мен и да не ми съобщават някви си техни скорошни промени в закона, които здраво ми объркват работата. Съответно утре ще се пише писмо до министерството. Чудничко пак!
Петък е, ама ми е супер криво като се виждам как ще се издъня яко на изпитите другата седмица.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
В много добро настроение съм. Днеска се запознах с един изключително умен, интелигентен и забавен човек. Днеска се регистрирах тук ии също така съм щастлива, че вече сме петък, защото утре и други ден се очертават прекрасни дни.
Дори не успяхме да се засечем днес............. тъпо ми е
ех,много ми е скучно
и не ми се обади ...
и постоянно стават някакви тъп неща,направо се комплексирам вече
за утре нямам планове и сигурно ше си остана цял ден в нас
и ще се побърквам![]()
![]()
Егото ми е поодраскано. Утре ще се постарая да го полирам с нещо лекомислено. И повече ник'ви тъпи идеи като сядане на гъзягата. Рога за всички от сърце! (sun)
Есенно ми е. Ама хубаво есенно. Сбогувам се с лятото донякъде. Мисля си за печена тиква със захар и канела, ябълков сладкиш и канела и кафе с канела. Оф. <3 Сещам се за огромния син пуловер, който по принцип не нося зимата, но сега му е момента май. Кофтито е, че тука в мойта стая е топло и кисна по къс ръкав. Сещам се за листата навън, за мокрото. Всички сезони си имат някакво очарование, но есента си има милиони такива. И ми се пие кафе с канела, да кажа.
Зле.
Объркана.
Просто не знам.
сега съм малко по-спокойна след като свърших поне половината си задачи
от два дена си седя вкъщи и почти не съм си подавала носа навън
карат ме да излизам, но от една страна ме е страх да не се върна към онова, което бях преди, от друга страна не искам да се затворя в себе си и да отбягвам другите, защото знам какъв ще е резултата от това
отново започват терзанията дали не съм постъпила прибързано...
Take me down to the paradise city
where the girls are green and the grass is pretty
meh.
Няма мускулче в мен, което да не изгаря от болка. Утре ще съм в най-яката мускулна треска, която светът ще види.Сега ми е смешно, но хич не си завиждам.
Днес беше направо убийствена тренировка, убийствена работа и убийствено физическо натоварване. Чудя се как оцелях... Най-хубавото е, че утре трябва да повторя същата програма. Ако успея въобще да стана от леглото, ще празнувам. Аз съм железен човек!![]()
Спи ми се, та две не виждам, но пусто любопитство...
Много мразя да гледам филми със субтитри. Имам чувството, че 90% от тях се правят от абсолютни идиоти, превеждащи всяко изречение, дума по дума, с помощта на речник.
Ако филмът е нов и е изтеглен с лошо качество от някой торент - точно идиоти с речници ги превеждат.
Пробвай да гледаш някой стар филм, който си вече си гледала, но с дублаж на български. Няма такъв ужас.
Разочарована съм малко. От нея, но най-вече от себе си.
За пореден път се убеждавам, че имам твърде високи очаквания.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Библиотечно така. И салата си спретнах, ама е крайно време да спра да крада на съквартирантката кутийките и да си намеря собствени :д
Охох, и после я кафенце, я фреш.
Снощи беше супер. Имах си нужда от това и дано в петък да се полива взет с предполагаемо хубава оценка изпит! Девойката много радва, много е искрена, сериозна, отговорна. Дори жестовете й ме радват. Да видим дали няма да е поредната, която ще ме разочарова.
Обичливо ми е, но и няк'во несигурно в същото време.
Пф.
П.С И ми се приходи на концерта на Scorpions, ама ще си остана само с желанието...
Много ми е хубаво.
Остава да си довърша само вътрешното оценяване по математика и от сряда - заслужена ваканция![]()