- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
събудена, след малко ще съм и изкъпана и отивам да чистя, мрън
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Разкрасяването - направено. Домакинската работа - свършена. Кафето - изпито. Като цяло ми е няк'во сиво такова. Един смс може да поправи всичко, но съм убедена, че няма да го получа. Дано поне за довечера се наредят нещата и да има няк'ва нова мръвка. Ако не, може да подпийна доволка.
И индъстриъл и септум ще е.Ама не наведнъж.![]()
...
Необходимо ми е влюбване.В някой или нещо.
Soon ...
(да се надяваме)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Йейейееее. Щастливо ми е. Справи се добре, макар да не е доволен от себе си. И с другито пак се справи добре, но пак не е доволен. Да му се невиди ли козирога. Иначе ми е сладко-уморено. Чудя се как да легна да си поспя. Обичам го.
Чувствам се...гладен. Последните дни се скатавах много, трябва да почна да съм по-отговорен. Писна ми от тея държавни изпити , ей. Утре трябва да е последно...за тая година
^их, много скъпо, бе! Аз на Никълбак бях миналата година по това време в Стокхолм и струваха 50 евро
Изморенааааааа..;/
От 10 съм навън...То не беше изкачване 1000 метра, че обикаляне на пещерата, че слизане наобратно...После до Борован 30 минути само отиване /е вярно, че беше с кола, ама../.
А утре ще пътувам към Несебър..-_-
Все пак беше супер готино..![]()
Снощи много приятна компания се оформи и си прекарах чудесно.
Най ми хареса частта с продължителната целувка и здравите, мъжки, притискащи ме към себе си ръце, придружени от репликата:"Не мога да ти се сърдя и това много започва да ме дразни вече".![]()
Много ми е щастливо като цяло, обичам(както обикновено), ама се и чувствам обичана, и то много.
Баба ме обича най-много обаче, защото ми е пратила цяла чанта с различни вкусотии и направо ме кара да се пръсвам от ядене/щастие.![]()
Имам и пари, и се чувствам красива, и въобще, сигурно тва е първият път, в който всичко ми е наред.![]()
пореден пропилян ден .. яд ме е
Big or small, lies are lies!
3:0 говеда пукнете!! мн ми е кеф
Изключително доволна.
Накупих си чудесни нещица. Поглезих се с някои процедури. Сготвих си любимо ястие и завършвам деня с бутилка розе и плодове.
Майната им на всички, да ме извиняват. Този ден си беше за мен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Най-накрая го изгледах този сезон, бе. И най-накрая ден, в който не уча и си почивам, имах нужда. :З
Ндам Определено ми е влюбено, стомаха ми се преобръща само като се сетя за нея..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ръцете и краката ми треперят от болка, а кокалчетата на ръцете ми са разранени, но пък се чувствам преизпълнена с енергия. Свърших ужасяващо много работа за два дни и съм безкрайно горда от себе си.
Доказах си отново, че няма мъжка и женска работа, има само глезотия и мрънкане. Свърших повече работа от мъжете около мен и това нямам как да не погали самочувствието ми.![]()
Натръхвам само при мисълта колко добре ще спя тази нощ... нях, нях ^^
Заека ми пристига Събота, много съм щастлива. От 3 месеца вече го чакам и съм му накупила какви ли не играчки и храниЩе го превърна в много разлигавено животно
Да им го... на съседите, които вдигат мощен купон точно до мен! Разбирам, че им се празнува, ама такова дране пред врата ми. А утра трябва да уча и искам да се наспя. Исках да звънна на полицията, обаче първо някак си звъннах на пожарната. Та свързах се с полицията де, дано да дойдат до 15-20 минути, щото това вече не се трае. Учудвам се, че още никой не се е оплакал. Такова дране не бях чувала въпреки дългогодишния ми опит с прозорец на 20 метра от изтрезвителното.
Последно редактирано от Hayashi : 10-20-2013 на 00:38
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Види му се края на почивката, да еба.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Само още 3 дни и после дим да ме няма.