.
Затворена тема
Страница 105 от 288 ПървиПърви ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 601 до 2 625 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Lilanda
    *прозяв*
    Тооооооолкова ми се спи. Като знам, че днес ще пътувам, трябваше снощи да се наспя..-_- Ама аз не, та не. Мислeх си за него...цяла вечер. Обичам си го.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    много съм доволна от себе си
    успях да свърша най-важната ми задача
    остава ми да уча по само един предмет и съм редии
    трябва да отида и на уроци...

Мега фен Аватара на tori
    Умряло ми е, чувствам се като мекотело. Сънено, смотано... Искам цял ден в леглото, пък ако може да не съм сама, още по-добре.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Наспах се, сега ще си похапна, ще изляза с дружка и току виж прочета някоя лекция А дано де!
    maDamn

Мега фен Аватара на SurfSky
    Good ,като къпано беби

Град
    Beyond reality
    Цецооо, Цецо, тва моме ти е изпило мозъка със сламка. Дано се възстанови по-бързо, та да ти е мирна главата!
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Мале, тия дни не съм се спряла, само излизам.
    Не мога да се оплача от изненадата вчера, толкова мило ми стана.
    Усещам, че има хора, които ме оценяват и наистина ме обичат, а не ми мрънкат само какво не правя както правя и как ги наранявам.
    Все още се чувствам малко самотна, но това е моментно ии вярвам, че ще се оправят нещата скоро..

Мега фен Аватара на babity
    Въпреки гредата, снощи беше много силна вечер. Всичкия хаос и голямото препускане ми донесоха очакваната хармония. Чувствам се щастлива и уверена. Не съм предполагала, че ако ме отхвърлят, ще се чувствам толкова добре. Обикновено се обърквам и самосъжалявам, а с'а... йеееееееееееееехааааааааа ! И кат' добра пиянка, вместо да съм дроб днеска цял ден, съм тоооолкова заредена с енергия и позитивизъм, че нямам търпение да ме залеят с нови задачи в понеделник. Искам цял ден само да подскачам, да свиря на въздушни китари и да пея на лака си за коса.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Цецооо, Цецо, тва моме ти е изпило мозъка със сламка. Дано се възстанови по-бързо, та да ти е мирна главата!
    Чак пък толкоз..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на tonssy
    Пиша първата си тема по история от 2 часа. Още съм в началото. :Д

Нещо ми се спи, но не мога, заради тъпото главоболие.
    Убива ми се някой.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Невероятно силен сън тази нощ. Още не мога да се отърся от усещането. Знам, че не е правилно, а някак мега-много ми харесва и се чувствам виновна от това, което изпитвам. Странно. Не ми се беше случвало.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Нямам време за нищо, така се чувствам.
    И ми бие игнора, а не знам защо. Нищо не съм направила, по -скоро той не знае какво иска.
    А с него не знам какво ще правя ,честно казано. Объркана съм и искам да съм сама, най-накрая. Писна ми някой да ми вдига скандали ежедневно ,защото съм му казала кво става, вместо какво правиш и пр.

ИСКАМ СВОБОДА.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    You give and you get back ! : )

Някой довечера за Андрея в Cotton

Град
    Beyond reality
    Много ми е хубаво вкъщи , ама утре вече в София...малко да се досоциализирам. Може да щипнем по Bedroom...да видим дали няма да излезе нещо интересно.
    maDamn

Гаден, гаден руски...нищичко не разбирам. Дразни ме самото говорене и още повече се дразня,че не мога да си свърша работата заради него.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Много ми е хубаво вкъщи , ама утре вече в София...малко да се досоциализирам. Може да щипнем по Bedroom...да видим дали няма да излезе нещо интересно.
    мър, мър, МЯУУУУ
    оправи ми деня с това може
    мяу
    обнадеждена
    йей
    йейе
    йейейе
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Готвя се за изпит, който не знам дали ще взема или ако взема, ще е с кофти оценка и няма възможност да я оправя.
    Из целия сайт на унито е излязла статия, в която обявяват, че най-накрая са хванали идиота, който уби едно момиче в иначе тихичкия, кротичък Манхайм... и той, разбира се, се оказа българин.
    Има после да ми казва французинът (докато гледаме дебилни клипчета), че еди-какви-си неща се случват само в България, Русия, Румъния и пр.

Как да се чувствам? Искам да си зария главата в пясъка като щраус, да изчакам петък вечерта и да полея обилно (не)взетия изпит с една бутилка свястно френско вино!

^ Аз знам, че няма да го взема. Въпроса е с колко няма да го взема и лесно ли ще го компенсирам после. Нищичко не разбирам от тея умрели вероятности! Три часа четох някви теории, пререшавах задачи и пак не разбирам! Най-простите ги схващам и от там нататъка отиде коня в ряката... А за да ми е още по-готино следващия изпит е по физика където пак нищо не разбирам. Изобщо не ми е ясно защо са ми я сложили тая ядрена физика при положение, че бъдещата ми специалност няма нищо общо с нея.
    Имам половин бутилка вино и докрая на деня сигурно ще съм я опразнила.

Баси късмета! Следващите изпити по биоразнообразие, генетика и атмосфера и океан трябва и трите да ги закотвя на 19 поне.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да се включа и аз с оплакването - това вътрешно оценяване по висша математика ще ме довърши. Прекарах безумни часове над него, вместо отредените 20 и пак не съм готова.

Дано до края на вечерта да съм го свършила, и то прилично, че ще се хвърля от някъде.

Утешавам се, поне, че идната седмица приключва в сряда, като ме очаква само устен тест по шведски и един по математика. След това пълен яйляк в Естония, а след това и с гаджето.

Да идва по-бързо.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Като ви чета изпитните тревоги ми става едно такова носталгично...

Ползотворен ден беше, доволна съм от себе си. И свърших доста домашни задачки и намерих време да си почина качествено.

Постъпих като добро момиче и му изпратих честитка. Нали така се правело...

Дано да е малко по-спокойно в офиса тази седмица, че идният уикенд ще е ужасен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на tori
    Боли ме челото като идиот, по дяволите. Наспахме се, починахме си и се видяхме. Беше хубав следобед.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Всичко щеше да е идеално, ако нямах утре контролно по руски... Възможна ли е седмица без 100 контролни? Едва ли.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Сдухах се...Ей така..Без причина..;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си