- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
*прозяв*
Тооооооолкова ми се спи. Като знам, че днес ще пътувам, трябваше снощи да се наспя..-_- Ама аз не, та не. Мислeх си за него...цяла вечер.Обичам си го.
![]()
много съм доволна от себе си
успях да свърша най-важната ми задача
остава ми да уча по само един предмет и съм редии
трябва да отида и на уроци...
Умряло ми е, чувствам се като мекотело. Сънено, смотано... Искам цял ден в леглото, пък ако може да не съм сама, още по-добре.
Наспах се, сега ще си похапна, ще изляза с дружка и току виж прочета някоя лекцияА дано де!
maDamn
Цецооо, Цецо, тва моме ти е изпило мозъка със сламка. Дано се възстанови по-бързо, та да ти е мирна главата!
maDamn
Мале, тия дни не съм се спряла, само излизам.
Не мога да се оплача от изненадата вчера, толкова мило ми стана.
Усещам, че има хора, които ме оценяват и наистина ме обичат, а не ми мрънкат само какво не правя както правя и как ги наранявам.
Все още се чувствам малко самотна, но това е моментно ии вярвам, че ще се оправят нещата скоро..
Въпреки гредата, снощи беше много силна вечер. Всичкия хаос и голямото препускане ми донесоха очакваната хармония. Чувствам се щастлива и уверена. Не съм предполагала, че ако ме отхвърлят, ще се чувствам толкова добре. Обикновено се обърквам и самосъжалявам, а с'а... йеееееееееееееехааааааааа ! И кат' добра пиянка, вместо да съм дроб днеска цял ден, съм тоооолкова заредена с енергия и позитивизъм, че нямам търпение да ме залеят с нови задачи в понеделник. Искам цял ден само да подскачам, да свиря на въздушни китари и да пея на лака си за коса.![]()
Пиша първата си тема по история от 2 часа. Още съм в началото. :Д
Нещо ми се спи, но не мога, заради тъпото главоболие.
Убива ми се някой.
Невероятно силен сън тази нощ. Още не мога да се отърся от усещането. Знам, че не е правилно, а някак мега-много ми харесва и се чувствам виновна от това, което изпитвам. Странно. Не ми се беше случвало.
Нямам време за нищо, така се чувствам.
И ми бие игнора, а не знам защо. Нищо не съм направила, по -скоро той не знае какво иска.
А с него не знам какво ще правя ,честно казано. Объркана съм и искам да съм сама, най-накрая. Писна ми някой да ми вдига скандали ежедневно ,защото съм му казала кво става, вместо какво правиш и пр.
ИСКАМ СВОБОДА.
You give and you get back ! : )
Някой довечера за Андрея в Cotton![]()
Много ми е хубаво вкъщи , ама утре вече в София...малко да се досоциализирам. Може да щипнем по Bedroom...да видим дали няма да излезе нещо интересно.
maDamn
Гаден, гаден руски...нищичко не разбирам. Дразни ме самото говорене и още повече се дразня,че не мога да си свърша работата заради него.![]()
Готвя се за изпит, който не знам дали ще взема или ако взема, ще е с кофти оценка и няма възможност да я оправя.
Из целия сайт на унито е излязла статия, в която обявяват, че най-накрая са хванали идиота, който уби едно момиче в иначе тихичкия, кротичък Манхайм... и той, разбира се, се оказа българин.
Има после да ми казва французинът (докато гледаме дебилни клипчета), че еди-какви-си неща се случват само в България, Русия, Румъния и пр.
Как да се чувствам? Искам да си зария главата в пясъка като щраус, да изчакам петък вечерта и да полея обилно (не)взетия изпит с една бутилка свястно френско вино!
^ Аз знам, че няма да го взема. Въпроса е с колко няма да го взема и лесно ли ще го компенсирам после. Нищичко не разбирам от тея умрели вероятности! Три часа четох някви теории, пререшавах задачи и пак не разбирам! Най-простите ги схващам и от там нататъка отиде коня в ряката... А за да ми е още по-готино следващия изпит е по физика където пак нищо не разбирам. Изобщо не ми е ясно защо са ми я сложили тая ядрена физика при положение, че бъдещата ми специалност няма нищо общо с нея.
Имам половин бутилка вино и докрая на деня сигурно ще съм я опразнила.
Баси късмета! Следващите изпити по биоразнообразие, генетика и атмосфера и океан трябва и трите да ги закотвя на 19 поне.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да се включа и аз с оплакването - това вътрешно оценяване по висша математика ще ме довърши. Прекарах безумни часове над него, вместо отредените 20 и пак не съм готова.
Дано до края на вечерта да съм го свършила, и то прилично, че ще се хвърля от някъде.
Утешавам се, поне, че идната седмица приключва в сряда, като ме очаква само устен тест по шведски и един по математика. След това пълен яйляк в Естония, а след това и с гаджето.
Да идва по-бързо.
Като ви чета изпитните тревоги ми става едно такова носталгично...
Ползотворен ден беше, доволна съм от себе си. И свърших доста домашни задачки и намерих време да си почина качествено.
Постъпих като добро момиче и му изпратих честитка. Нали така се правело...
Дано да е малко по-спокойно в офиса тази седмица, че идният уикенд ще е ужасен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Боли ме челото като идиот, по дяволите. Наспахме се, починахме си и се видяхме. Беше хубав следобед.
Всичко щеше да е идеално, ако нямах утре контролно по руски... Възможна ли е седмица без 100 контролни? Едва ли.