- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Много мразя да ми се бъркат в моите неща. Не може ли всеки да си гледа в паницата?!
Имам да уча тоооооолкова много и бях решила днес да се постарая много да си наваксам с всичко пропуснато, а то какво стана? Кой ли не ми се обади, домъчняло им било, липсвала съм им, яко, ама от толкова разговори дори не можах да си сготвя като хората.Поне се социализирах малко, пък било то и via pc, ама пак е нещо.
Трябва да почвам компютърното право, имам да пиша проект, който трябва да се предаде след 4 дни, а дори не знам какви са темите![]()
Вчера мега провала. Направо не искам да си мисля. Държах се зле и невъзпитано, и като осмокласничка, невидяла момче до сега и днес бих се разкъсвала от угризения, ако не бяха всичките човечета, които ми се обадиха.
Сега обаче смятам да уча поне малко.
не ми се става рано,целия ден после ми е крив
и пак съм се изложила ...
Работата в екип доооста изчерпва търпението, когато си принуден да движиш всичко с несериозни хора.
Поне след сряда се предполага, че ще ми се разсеят съмненията, а и отсега предусещам обещaващи отговори. Да видим кога ще изляза от асоциалния си период/ще се появи някой истински интригуващ.
Последно редактирано от paradosou : 10-20-2013 на 22:10
Гадничко ми е. Още 2 месеца трябва да потърпя, само 2.
Дано на рождения ми ден да съм по-добре, че ми писна да съм болна. -.-
От утре става гадно, имам 2 контролни и едно инт. съчинение да пиша, че изпуснах последните 3 дни в дскл., фу!
*сън*
Ще си гледам ученето аз, никакви мъже не ми трябват! Само главоболия създават.
You are broken, I can fix you...
Днеска просто страхотно. И оздравях.
Ще видим как ще си планирам нещата за деня, имам тооолкова много задачи да свърша..
И аз така!
Оф, това ранно ставане ме убива. Усещам, че ще съм крива и гадна цял ден. Ако пекне слънце, може и да размисля, ама засега тези вероятности се виждат само около хоризонта. Над мен - облаци.И е студено, от леглото си го усещам!
Не ми се учи, камо ли рисува по тези ранни доби, ама никой не ме пита какво ми се прави![]()
Да знаеш, душко, че и аз имах такъв период и съм адски щастлива, че приключих нещата. Не, че ти набивам чивии какво да правиш с живота си и отношенията си с хората, ама ако нещата наистина са така, както ги описваш, то няма смисъл. Издребняването е много характерна черта за много "мъже". Истински мъж ти трябва, да не ти се тръшка като ощипана петокласничка за щяло и нещяло. Сега, то за да има някакъв проблем между двама, никога няма само един виновен, но за да се е стигнало до тук, значи е имало мнооого разногласия.
Пък аз съм пълен айляк. Чудно си изкарваме двамата с него през свободното време. А когато сме заети пък ми е толкова спокойно, че е до мен. Мър :3
ммм, искам да се отпусна днес, да отхвърля някаква работа....дано всичко е наред
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Искам...Искам...Няма значение... Не знам дали някога съм искал нещо повече,но пък явно не го заслужавам...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Имам си най-прекрасното момче на света..
Сутринта класа ме посрещнаха супер топло. Бяха се събрали по-рано в стаята и ме изненадаха за добре дошла. Много много ме стоплиха...
Толкова ми е хубаво когато ме прегърне <3
Не знам какво да правя с майка ми отношенията ни никога не са били добри но този път тотално се сринаха .Какво против има приятелят ми ???!!! не знам
Прибрах се в София!Имам нужда да си почина , ох...мда!
maDamn
Харесва ми когато задачките се трупат една след друга. Още повече ми харесва когато успяваме да ги отметнеш също така бързо и ефикасно.
Неотличаващ се ден. Леко асоциална се чувствам. Дано в сряда да ме вкарат в релси. Или по-скоро да ме изкарат от тях.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес ми се прецакаха плановете.
Но нищо, имам цяла седмица да си ги пренаредя. Хубаво ми е в момента.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нормално. Вчера беше неприятно , никът ми от скайп ме описваше добре. Днес ми върза доста. Намерих момичето от влака , утре смятам да я посетя . Дано поне тя е повечко каквато си я спомням...
хубав ден беше
повече от доволна съм
доказах си, че мога да си върна старото аз
обичам се!
Щастливо ми е с него, в училище е все същото. Поне заминавам утре вечерта и 4 дни ще си почина от всичко.