- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
явно 13 години за някои хора са нищо особено
писна ми да живея в скапани спомени
писна ми
Последно редактирано от pandabear : 10-21-2013 на 21:15
Скучно ми е, уморено, налегнали са ме стиховете, обичам Дамян Дамянов и ми е хубаво топличко в леглото. Липсва ми да е тук, до мен и да ме гъделичка, да ме целува, да се лигавим, да се обичаме и да четем любовна поезия един на друг. Жалко, че е чааааааааак у тях, а не тук. И ще го видя чаааааак утре.
Леко сънено ми е иначе ми е добре. Да видим днес какво ще успея да свърша от задачите и какво ще остане за утре.
Освен това ме гложди едно такова щастливо чувство, ама не мога да го обясня. Или мога. Нз.
Трябва да се взема в ръце и то не в един аспект.
Работа, работа, работа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чете ми се и ми се пише... доминантно да е четенето де.
спи ми се, но трябваше да стана да уча
ндам, не беше добра идея да си лягам към 5 сутринта...
не знам защо му вдигнах телефона
не знам какво ми става
объркана съм, а най-лошото е, че обърквам и него
Пак я сънувах.Как идва при мен,извинява ми се и се опитваме да започнем отначало.И ми беше хубаво и спокойно както когато тя беше част от живота ми.Събудих се с мисълта че ще се чуем поне по телефона с нея.Но не.Номерът е изтрит от телефона ми и дори да не беше не бих звъннала.Непростимо е това,което направи.Но ме е яд че имам чувството че започвам да прощавам и по-лошото -да забравям какъв урок ми даде.
каква каша, какво нещо... защо все хубавите неща трябва да са съпътствани с нещо лошо... ще мога най-накрай да направя това, което искам, но не... все ще обидя някого... все някой ще е недоволен... толкова искам да правя това нещо, но винаги когато искам да го правя, все нещо ме дърпа назад...
как да го обясня... две неща ще искам през живота си да ми вървят спокойно и точно те от всичко няма да ми вървят ама грам.. ей толкова... супер гадно ми е.. ужас.. ужас...
липсва ми...
Ми кеф ми е. Мъничко ми се спи, но чакам мъжО и лягаме да поспим малко. Иначе деня беше тъп - някъф тъп немски дядо поканили в даскало, трябваше да киснем в шитавата маза на студено, без суитчъри и да му слушаме глупостите. Имам планове за сериозен разговор с бащата, да се надяваме, че ще склони.
Мх предстои ми поглъщане на тонове информация и се надявам накрая да не изпуша.
Nice.
Аз сама си го направих.. но а де - друг няма кой да ми помогне.
Трябва да се стегна ии...
ПП. чувствам се празно
Мех. Гласът му ме разтапя..
А в класа ми има някой балък, който е изтрил имейла от госпожата по български и сега нямам от къде да си препиша плановете...-_- Не изключвам варианта госпожата да е забравила да прати плановете, но първото е по-вероятно..-_-
И кой идиот за бога в 8-ми клас не може да напише текст описание на тема "Моят най-добър приятел"........
I S E E A L O V E T H A T M O N E Y J U S T C A N ` T B U Y
Тамън се прибирам. Днес беше голямо обикаляне из софията по институции наляво надясно, поне оправих всички нещо които останаха за колата и вече ми е спокойно. Доволен съм беше ползотворен ден.
За утре също имам доста задачи и един проект дасвърша, дано да успея да ги свърша на време та четвъртъка да ми е свободен.
Днеска разбрахме,че сме "точни като ореховки" .![]()
Как да не се чувства доволен човек след такова сравнение?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
как мразя да ми обещаят нещо и след това да не си го спазят и аз
глупачката да чакам ...
и след това да ме лъжат,безценно
Трябва да си оправям багажа, а нямам желание. За абсолютно нищичко.
I'm perfect now.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Трябва да учаучаучаучауча, а не щаааа изобщо. Боли ме главата, което е странно, защото се наспах, въпреки че пак сънувах кошмари. Тоя младеж ще ме побърка, цяла нощ го сънувах, ама по особено кофти начин.
Иначе бях умна днес, разбрах си материала, направих всички упражнения, ясно ми е какво правим, да не повярва човек, трябва да си преговоря java-та, че ме чака контролна другата седмица, но преди това по право да си напиша тъпото есе. И математика ме чака, офофофоф.
Много искам да го видяВчера го видях от далеч, той не ме видя, но все пак...
Оф! Интересен ми е и искам да получа повече време около него, за да видя дали си заслужава да си мисля за него, или просто за едните зелени очи не си струва.
Липсва ми лятото...
Леко раздразнено, леко носталгично, леко никакво.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Цял ден слушам Yann Tiersen и си рисувам, а професорите си говорят ли говорят. Не съм в настроение да уча днес, след малко мисля да се оттеглям, преди големите задръствания да са започнали.
Толкова много енергия имам,че мога още една тренировка да направя![]()
справям се с всичко мноого по-добре отколкото съм го планирала в началото
днес беше много успешен ден
изморено ми е...много
оф, тряя да си легна рано -.-
КАК ще изравнят бе
меси меси...
Леко е дразнещо, като не мога да чуя песнички в ютюб, щото германците са (прекалено) принципни. :д
Иначе чувствам се в СУПЕРучещо настроение, започвам да свиквам, че лиготии от типа на "ама аз тогава съм непродуктивна" тук не важат. Поработвам още два часа и заминавам да спя, че утре за пръв път мисля да си отида на най-ранното упражнение :д
Стискам си палци за петък, още утре ще купя виното за следизпитното поливане ииии да! Добре ми е, на мястото съм си.