- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
"All that you see will soon perish; those who witness this perishing will soon perish themselves. Die in extreme old age or die before your time – it will all be the same."
Нихилизъм.
Днес просто не се чувствам.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Имам нужда от спокойствие и разпускане....имам нужда да изляза с приятели на по бира, да си говорим пълни глупости и да се заливаме от смях....но такива покрай мен няма ....
Имам нужда да спра да мисля само за работа....имам нужда да спра да мисля изобщо...но не искам и да чувствам.
Имам нужда от него.....имам нужда ....
Поне започнах да слушам музика отново, това ще ми помогне малко да спра да мисля.
Ще му свия сърмите на тъпото тарикатче скоро. К'во ми се прави на света вода ненапита, че и ми върти номера копеленцето малко. Ама ще види другата седмица аз какъв ще му го извъртя.
Като изключим раздразнението ми заради някои индивиди, с други пък се разбираме прекрасно.Днес една баба ни видя в магазина и как ни се зарадва, докато се лигавехме. хаха. Зареди ми настроението тая случка.
А сега трябва да учаГадното контролно утре трябва да бъде надвито, тъдъдъдъм!
Е няма такъв як ден! На училище беше супер, после излезнах на кафе в Несебър. Не съм излизала на кафе в Несебър от...не знам. От много време.
После минах през нас и отидох на китара. Мислех, че съм забравила всичко, а се оказа, че не съм толкова зле.Честно казано даже съм доста доволна от себе си..Изсвирих упражнение, което преди 1 година се мъчех да свиря със седмици и пак не бях успяла да го науча.
Една година застой и пак съм про.
Похвалих се на учителя ми за Него..Супер много се зарадва за нас. Цял ден хората ме карат да повтарям едно и също "Как се казва? На колко е? От къде е? Как ще се виждате?"...Потресе ме един по-разнообразен въпрос обаче: "Лина, ти сериозно ли си имаш приятел?"Не знаех, че съм толкова ужасна, че чак хората да се учудват..
Както и да е. След дългия и прекрасен ден най-после си го чух..Остава още мъъъъъничко докато се видим пак..Абе не е много малко, ама..;д
Уредих си днес зимните гуми, утре трябва да ходя да ги взема. Малко повечко се изръсих, ама евтини 18ски не се намират лесно.
Разбрахме се и за тиймбилдинга ще бъдат интересни няколко дена, но има доста време до готава.
Чудя се в четвъртък да ходя ли. Още не съм си измислил костюм, хм.
Винаги е било тъпкано на Плиска с народ, ама в момента е нещо ужасно. От 30 мин. си чакам рейса и ми е много студено. Но пък мисълта за него ме топли. Нямам търпение да се прибера, да си сготвя нещо вкусно, да си го чуя ;3 да поиграем, да почета, да си изгледам сериалчето и пак да му досаждам ^^ А утре ще си го нагушкам и нацелувам <3 ((=
Купих си принтер йейейе! Не съм яла цял ден и в момента вече ми е лошо обаче не ми се готви.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За мен спираш да заслужаваш някого, когато започнеш да даваш по-малко от това, което си давал в началото. Аз приемам началото за задаване на стандарти. Не приемам, че от самото начало можеш да не даваш всичко от себе си. И е важно да се знае, че "всичко" е коренно различно за всеки отделен човек и затова всеки си търси половинка, чието "всичко" съвпада с нуждите му.
Иначе... тия лиготии с усещането на ОБИЧТА от първото докосване. Много молим. От първото докосване най-много да си искала да му налетиш, ама обич... Не.
Предполагам, че съм прекалено прагматична за влюбената ти главица.
Айляк ми е, взех си обратно лаптопа най-накрая. Не че беше трагично без него, де. Даже не влачих и по трамваи тоя път, та хубаво, че имам навигация на телефона, че не знам тия 5 км за колко време щяхме да ги минем.
Сега семинарчето, дано барем ми дадат сертификат накрая, после вкъщи и след вкусничка вечеря и едната камара чинии за миене се отдавам на матрици!
:Д
Ще бъде чудна вечер. Имам хубави планове, много мънички очаквания и добро предчувствие.
Невидима. Меланхолично ми е. Клише. Леко отвратена съм от себе си. Т'ва са глупости, многото свободно време и липсата на задължения ме подтискат.
Доволна след днешното експресно пазаруване и нетърпелива за партито. Ще е епично.
Усещам настъпваща промяна в стила и вкусовете. Добре е.
Втори ден не се засичаме, дано продължава така.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Офф, трябва да уча за утре. Тук при мен като цяло е скука. Цъкам си на лаптопа и се чудя каква кретения да измисля :P
Имам нужда от жена...Много съм се разнежил последно време отново,а тези наклонности си ги мразя вече...особено сега като ги нямаше няколко дена нашите и бях сам в нас...грехота беше да няма коя да поканя,да си приказваме глупости,да гледаме някой филм,да се гушкаме и да заспим така гушнати докато гледаме филма...Така де,не че нямаше коя да поканя,но то е ясно какво щяхме да правим...а аз не искам просто секс...искам нежност....педераска история отново...
>>DjBelev<<
Отдавна не бях гледал филм, който да ме грабне толкова. Чак се чудя как досега съм го пропуснал (май си мислех, че съм го гледал). Много е трудно да се изгради толкова жесток и едновременно с това привлекателен персонаж, а да го изиграеш направо си е висш пилотаж. Скоро мисля да изям и книгите.
Welcome to the Jungle...
^като си почнал поне кажи кой е филма
объркана съм, не знам какво да правя
Да вземеш да кажеш кой е филмът ли...
Сутринта започва добре. Слънчево, свежо и с мириса на голяма чаша ментов чай. Дано днес екипът се окаже добър и го изядем това case study
Все повече осъзнавам, че изнемогването ми от учене не е достатъчно, найс. Няма страшно. Ще вляза в релси, само дано е преди сесията :д
Има две мадамки, с които ще си сменим една приказка, че да ги свалим от облаците. И двете се ебават доста кофти с мен, ама ще си го получат. Пък нека съм злобна.
http://www.youtube.com/watch?v=LV4pgQU-Bj0&sns=fb Иии поздрав с едно свежо парченце. Иии да, чувствам се свежо, дозата 3 в 1, малко новини да прочетем иии следобед се залавям с тестовете. Баницата ми се получи учудващо добре, след тази неувереност, с която я направих. Хахахаха))
Пак никаква не я свърших. Събудих се сама преди час, вместо да стана и да седна да уча, аз реших пак да спя, резултатът - сега ми се спи мега много и не мога да си отворя очите. Аман от тъпотията ми на моменти.
Надявам се да не оплескам тотално нещата днес. И на С ще съм благодарна![]()
Голяма чаша кафе сутринта - чек!
По история си написах и ми е толкова доволно, че съм готова с това вътрешно оценяване поне по този предмет! В момента, мъдря презентацията си по "философия", ама ще я измисля.
След час се отправям да се видя с него; ще бъдем артистични личности днес с посещение в музей :Д
Хубаво ми е.
http://www.youtube.com/watch?v=2qQMlJzao5E
with us is never off the table...
мразя това, но пък обожавам факта, че е така
има дни, в които много го обичам
Последно редактирано от AliceSw : 10-30-2013 на 12:37
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....