- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Правих някаква йога до сега и ми е много добре.
Време за закуска и го чакам да се събуди и да ходим по задачки.
Хубаво ще ми е днес.
време е за учене.. -.-
откога чакам да свърши този месец
сега даже още по-добре, защото ще имаме повече време заедно
бтв наистина е било голям пропуск да не гледаш Ханибал досега
Сутрешното кафенце, преглеждане на новините и епизода от Вип Брадър. После малко задачки и довечера разпускане.)))) Усмихнат и успешен ден, all.
Сънено ми е още, ама ме мързи да си направя кафе. Нещо съм раздразнителна, дано няма изненади днеска.
Айде днеска почивка и релакс ,че в Събота отивам на лагер . Довечера пак в залата ама айде сега .
Утре ще си отида до вкъщи за празника и дано майка ми не развали нещата .
стигнах до заключението, че той ми е mana-та и health-та ;3
Винаги подранявам и то с много. И после адски мразя да чакам да стане време.
God, I'm listening to cristmas carols and I'm feeling so weird right now. :l
http://www.youtube.com/watch?v=68mu8IP6sSc
как може чак сега да го виждам това, и все пак![]()
Ш*бан празник, ш*бан!
Като се сетя, че можеше да си прекарам деня в нас вместо да се срещам със скапани хора, облечени по скапан начин, разпитващи защо не съм част от стадото. Еми не искам да съм част от стадото.
Дори и отсъствия нямаше да ми пишат...Ама карай. Поне видях, че идиота е добре. С тия неговите крака ще ме побърка...
Кмета пак прави някакви простотии. В стария град не трябвало да паркират коли...Седяло му грозно..Глупости на търкалета. А ние местните да си вървим пеша, нали?
Охх пак се ядосвам за глупости.
Писна ми от необразовани коне с капаци, които тръбят из фейсбуук "Няма да празнувам американски празник!". ОМФГ, прост народ.
Супер вечер. Прибрах се рано,изчистих си стаята перфектно, че даже ми остана време да си помогна с домашните за понеделник.Планирам мързелуване, много чай и хубави разговори до края на вечерта. <3
Ядосах се стабилно.
Отиваме да пием бири по женски и ще се оправят нещата. :Д
Изпих тонове течности и цял ден само чета. ще ми изтекат очите.
скучно ми е, като цяло.
Ядосано ми е още, наранено, уплашено. Не искам да е така, не искам. Искам всичко да е както преди година, а не да бягам когато се опитва да ме прегърне като сме се скарали.
Цяяяял ден играе тая тъпа игра. Не му ли писна.Скучно ми е! Трябваше да излизаме днес, ама ... " трябваше " .
Поне си написах доклада.
претъпках се с шоколад и желирани бонбони, яко и уморено ми е
тия дни се очертава пълна скука, трябва да се стегна и да си науча. и не искам повече излишни нерви, самовъзпитавам се да не се ядосвам!
Изнервена, влюбена.
свърши се
не мога да повярвам, че се свърши тази ужасно дълга седмица
за жалост имам толкова много за учене, че изобщо няма да мога да си почина качествено
е, поне тази вечер ще се разцепя
трябва да чакам дооо 12, а още от сега съм така
![]()
Решена.
Имам най-накрая стимул да си разчистя фейсбука, че е замязал на кочина, от няколко месеца чувствам, че ме натоварва. Накрая просто ще си запаметя любимите 15 снимки и ще изпратя останалото в коша и това е. Айде...
Пак не учих както исках, ама така е, като позволявам на идиотщини да ми скапят настроението. Следващия път - айде у лево и това е.
Матрици mode on.
Германците ми изпозаминаха за уикенда, пък се чувствам в настроение за едно питиенце. Хубаво, че има други веселяци, с които да изляза. И тя ми е прекрасна, наистина много ме радва!
За последните два дни успяхме да се видим точно за 10 минути, преди всеки да си поеме задълженията. Супер натоварена седмица, почти нямаме време един за друг. Не е истина колко ми липсва присъствието му около мен.
Утре ако не изникне нещо непредвидено, денят ще е само наш! Имаме нужда от това време, физически и психически.
Честит празник на народните будители! Да ми е жива и здрава маминката <3
maDamn