- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Плам майка ти има рожден ден ли ?
Багажа е готов за утре
Довечара вкъщи ще се съберем за презника искам всичко да е наред и майка ми не дразни приятелят ми
Хубавото е че си предадох курсовата олекна ми .
kill meh plz
не мога да си отворя очите. Толкова много да ми се спи... Да му се невидят тези, които са ми направили петъчната програма. Една-единствена лекция, заради която да ставам толкова рано.![]()
Време е хубави неща да ми се случат!Чакам ги с нетърпение.
Не искам да се карам повече с него. Не мога така просто. Искам да го гушкам и да се обичаме и да сме сладки и любеобвилни, а в момента, в който това състояние се задържи за по-дълъг период винаги изскача нещо и се започват караници. Не мисля, че правя нещо толкова нередно, че да се отнася така. Искам да мога да му вляза в главата и да разбера как той вижда нещата, а не да гадая. Не искам да продължаваме така, но и не съм готова да го загубя.
Искам да имам машина на времето и да се върнем така, както бяхме преди две години. Без всичките грешки, които допуснахме и двамата.
Объркана съм.
денят ми започна добре, но не съм се наспала
трябва да си свърша всички неща и да ми остане поне един свободен ден
Това. Искам си началото, в последно време само се караме за глупости и при всяко скарване мен ме е страх. Не от него, просто лоши спомени, породени от красиви моменти. Искам да не съм счупена вътрешно. И освен това осъзнавам, че съм адски трудна за обичане в последните 7-8 месеца. Колко ли му е трудно да обича постоянно ревящ за глупости скелет?
Иначе ми е... добре, май. След малко отивам да се изкъпя и ще излизам към баба. Обичам да ходя у баба. Жалко, че в последно време ми е все по-трудно да ги виждам. Като сме само тримата с баба и дядо, е прекрасно и след това се прибирам спокойна и щастлива. Не искам да ходя там дори с наще или с него.
Най-после време да се наспя.
Сега ми е кеф да готвя на печката, кеф ми е да чистя, просто всичко ми е кеф.
Защото си отпочинах.
И дори турчинът довечера не може да ми развали кефа от хубавата почивка.
Ще видим какви ще ги измъдря за събота и неделя, много хора ми липсват, много хора искам да видя.
Ще гледам да ги нагодя някак.
А имам и да уча, как можаха да го плеснат в понеделник.. Бахти ужаса.
Наспах се. Голямата ми отпуска дойде, УРА! Щастлива съм. Прекарах един хубав ден преди обяд, напазарувах, шматках се както на мен си ми харесва. Сега готвя, а довечера ще излизам със старите си дружки от класа ми.![]()
Искам да се смалявам, да стана на точица, после на прашинка и пуф... да изчезна.
Нещо като Алиса.
Хм, двоумя се.
Трябва да реша.
"Когато цъфнат теменугите
и работите тръгнат зле,
еби им майката на другите
и гледай ти да си добре.
Еби им майката на другите
и в себе си утеха намери.
И ако в себе си утеха не намериш,
еби си майката и ти!"
Това кракто прекрасничко стихотворение точно описва настроението ми днес.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам нужда от нещо позитивно.
You are broken, I can fix you...
Мда реших.
Ще отида да видя какво е.
И по-добре сме били. Някво ми е тъпо, смотано. Мисля да ходя да спя след малко. И без друго нищо интересно не се случва.
Мисля, че идва моментът, в който трябва да се отдам наистина на развитието си, щото годинките на шега се търкалят.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и за кво всеки път трябва да става така -.-
http://ask.fm/iwwkaa
Нормално. Горд съм от себе си колко отговорен се опитвам да бъда. Снощи дали не се маскирах с алкохол като пич
Мале, колко обичам, когато някой знае повече за нашата връзка, отколкото ние. Обичам и когато някой реши, че знае по-добре от нас как се чувстваме. Направо обожавам да разговарям с такива хора!!
Мно'л добре! Тъкмо се прибирам от пъб-а, прекарах си мега яко, радвам се, че си я видях, направо все едно беше вчера като живеехме заедно <3 Липсва ми много и тя, и другата, имам нужда да си живея по момичешки отново, с лиготиите, ревовете, разговорите за момчета и вечерите с чай с мляко и гледане на филми. Много ми липсват тези моменти.
Искам да отида да си видя и другите, ама кога ще стане това...