- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Тъпо ми е, умирам от скука, никой не ми пише, искам да си пиша с нея, но не мога... :/
Шибан асоциален живот... :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Много се дразня!!! Зак'во сега не правя на инат? На к'во разчитам, зак'во отказвам... Грррррр!!!!! гаденмръсенлигавпръдльо! Направо... искам да изчукам шибания му role model! Ще му дам и броус бифор хоус и к'во ли не още!
Бесен съм!!!
Естествено никой няма да ме остави да се кефя.. и 1 ден на това, че ще ставам студент...
Все ще се намери някой професор и разбирач да ми дава наклон на кУра, като чели съм малко дете...
Не не просто, аз да се радвам скоро, това е невъзможно, просто няма да ме оставят...
2ри ден ми се правят скандали без причина.. Все едно като казах, че ми е яко и ми е кеф, се включиха нек'ви лампички.. "Прецакай му настроението"И си еба майката.. всеки ми вика за нещо... Бе ей хора.. не съм на 12 успокойте се, знам кво правя..
Бее я......
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2013 на 19:40
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
I have better things to do.
Крайно време да спре да ми пука за чуждите животи и да спра да се притеснявам.
Имам си собствени проблеми на главата.
ми да, няма проблем да ми развалят хубавото настроение и то точно в края на деня
http://ask.fm/iwwkaa
Разбрах, че съм се насочила към правилната посока. Сега ми трябва чудо...
Последно редактирано от shusha : 07-17-2013 на 20:47
Кофти е да даваш всичко за някой,който не дава нищичко за теб.....що ли пък да не си гледам САМО моя кеф
Денят ми започна криво от сутринта,мамицата му, тия от Глобул не знам каква сметка са ми напраскали...
Пффф....най-накрая ще ида , и ще си прекратя шибания договор и точка по въпроса.
maDamn
^Давай смело! Моят се разведе с тях по същата причина!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес съм нервен... вероятно е защото спах има-няма 2 часа и половина... Мразя когато не мога да заспя понеже не мога да изкарам някой от главата си... :/
Иначе пък сънувах баси филма...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Егоизмът ми предава фронта. А с него и всякакво желание за социални контакти и така нататък... Не искам пак да карам кризата на личността, която прекарах на 16. Не знам зак'во не искам да виждам никого. И уж не мисля за семейните проблеми, но те просто си ме смазват малко по малко. И утре ще е ебати тъшака, дори не знам зак'во си го причинявам всичко това...
прибрах се накрая (((:
и въпреки всичките шитове, дето се изприказваха, все още си ме чакат и си ме търсят, на моята точно да не стане, няма да го бъде...отивам да пия първо, после евентуално да протестирам (((:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Оф,оф,оф,оф,оф. Оф-кам си нещо. Не, че има за какво. Дребосъка спи до мен, аз му следя работния скайп да не би да го потърсят. :Д Кефя се тука на приетите...и нямам търпение и аз да си видя черно на бяло как ми стоят нещата. Друго си е.
Очертават се готини дни. И после бач.
Не мога да преценя кое е по-лошо: да се откажа, пък и макар в името на това, че съм дораснала да знам кое не е лъжица за моята уста или да си устоя на ината въпреки всичко... Не ми се става бавачка... Ще оставя на съдбата да го реши това нещо. Ако тази вечер получа телефонно обаждане, ще се откажа... Но май няма... Грррр!
Супеееер ми е!и 2 седмици още <3
Криво ми е, не ми се говори с никой.. откачам си самичък и те така!
Яка музика <3 Съседите слушат много хубава музика, независимо искат или не..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всичко е наред, здравичко ми е, днес се поглезих и с всевъзможни вкусотии, остава само да поговоря с него и да му кажа, че новините са хубави, нямам търпение вече да отида и ма моренце, много добре ще ми се отрази, разходчици, спокойствие, само хубави емоции, разбира се и епизодчета на Приятели, уникален е този сериал.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Пореден ден - айляк.
Дано емоциите от тази седмица не свършват и след края на отпуската. Имах нужда от тези дни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Смятам да си взема сладолед.
Жалко, че пак съм самичка.
По-самотна не си спомням да съм се чувствала, но смятам, че е за добро.
Все някой ден ще бъда пак онова, което бях до преди някакво време.
И знам, че аз не губя. Не и докато вярвам, че ще успея.
А това никога няма да спра да го вярвам.
P.S. It's not over.. U know that..
Последно редактирано от Wednesday666 : 07-18-2013 на 17:07
Странно е да живея сама. Не знам още дали е хубаво, нека мине тази първа нощ..
Мдааа, блога ми бе изтрит, защото не отговарял на условията на сайта :д И са имам некъв XML файл които трябва някъде да го хостна, а нямам си представа кво е твъъ. Не познавам ит хорица и тъй, че ВЕЧЕ НЕ МИ ПУКА ЗА НИЩО.