- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Baby..did you forget to take your meds ...
And the sex and the drugs, and the complications ?
хаха, и аз имам да правя такъв анализ, но поне не точно сега
мдаа, мразя маркетинговата част по проектите -.-
неувереността ми започва да нараства
треперя направо
цял ден учене и почти нищо не може да ми влезе в главата
кога се промених толкова? кога станах толкова разсеяна?
това не съм аз!
не се харесвам такава...
Изпитвам страх от него. Страх ме е когато е твърде близо. Страх ме е когато съм легнала, а той е отгоре върху мен и ме целува или гали. Каквото и да е, просто ме е страх. Не е направил нищо, просто нашите са виновни. Само че не знам как да премахна този страх. Не мога. Чувствам се безсилна, уморена от страхове. Чувствам се като листо, подмятано от вятъра. Страх ме е.
Малко ми е странно. Не съм свикнала в неделя вечер да съм си вкъщи. Но е някак приятно да отложа задължителната част, макар и с една нощ. Доволна съм от уикенда. Не беше такъв, какъвто очаквах, но поне си починах малко. Дано не е за сметка на идната седмица. Малката Мишка седи мокра и плаче. Изглежда толкова тъжна от факта, че я изкъпах.![]()
Дано тоя откачалник се държи прилично!
А, стига бе, полезен ще е тоя SWOT, просто като не го разбирам много-много. Няма значение, направих го вече, дано да е по правилния начин. Отне ми 6 часа, но аз лично съм доволна :д
Сега продължавам бодро към матриците и евентуално - икономиката. Ама малко ме съмнява.
Офтопик: Разхождам си се с червено червило вкъщи... ей така, да си се чувствам красива освен и умна :д
Идеално ми върви с огромните пантофи с лъвчета с шапки за спане![]()
Да имаш най-големия идиот за най-добър приятел и най-големия дебил за гадже...
Обичам ги и двамата страшно много.Чувствам се като...най-голямата щастливка евър...
![]()
най-хубавото чувство на света <3
единственото нещо, което ми пречи да се насладя на мига е че не съм учила по биология и ще трябва да го направя утре в 5 часа сутринта..... що да не![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Добро утро.. *прозяв*
На ви те тоя поздрав http://www.youtube.com/watch?v=ZDXXi19_7iE *Радвайте*
Охх... закусих, пия кафето и почвам с тренировката после се стягам и марш на лекции..
Хубаво ми е иначе, няк'во такова щастливо.. а тя е прекрасна както винаги..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пак даскало, след почти 2 седмици ваканция :Д Прекрасно. Липсват ми всички, всъщност. Липсва ми хаосът.
Оф не ми се ходи на лекция днес. Вън е студено и искам да си остана с чашата чай в леглото.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
След поредния опит понеделникът ми да започне в 7, той съвсем лежерно започна в 9.30 :д
Много ми харесва!
Голямата чашка ментов чай, навън е едно такова никакво есенно. Днес най-накрая ще отида на спорт, че срамота, 2946124 вида спорт има, аз чак сега се сещам, че евентуално е добра идея. Зумбичка днес.
Толкова е хубаво да си обичан и да обичаш!Толкова много го обичам,че ми се иска да го крещя с пълно гърло докато не ми остане глас.Невероятен е!!!!И сега ми е тежко като знам че и на него не му е леко с тоя идиот дето му се води шеф и ми се иска да отида и да го нагушкам едно хубаво.Малката ни бяла,палава госпожица също ми липсва.Привързах се в тия големи очи и сладка муцунка толкова много и толкова бързо.Ахх,любовта била хубаво нещо.радвам се че си дадох шанс да го осъзная!!!Обичам те, любовчу!
Толковааа я обичаммм тая Холандияяя много е хубаво тука нищо че само тренировки и нищо друго няма
Радвам се че всички ме уважиха и не натякваха че имам рожден ден вчера . Утре ще си видя момчета и съм много щастлива.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 11-04-2013 на 09:05
Самотно както винаги. Чувството да обичаш и да бъдеш обичан явно не е за при мен.
Един сън тази нощ ми припомни нещо,което си знам попринцип....визуално. Не че не беше готин и в по-голямата част не се забавлявах,но пък беше само сън. А именно усещането от положителната емоция.Желанието да съм през по-голямата част от времето сред млади хора.Леките закачки и флиртчета с девойките.Липсва също тази част от живота ми подобна на тази през 2006та година.Ще ми се да не ми пукаше чак толкова много, да ги нямаше всичките ми страхове и притеснения и да мога да разгърна целият си потенциал превръщайки се в съвсем по различен човек взимаш каквото и когато си пожелае от живота.Все едно нещо се опитва да излезе,но е грубо спирано. Друг е въпроса,че в същият този сън едва не се изпедерасих мислейки поради някакви причини за девойка накакъв 18 годишен адаш, а разни възрастни ни гледаха накриво. Точно в последният момент се усетих,че както се казваше в една песен "това не е онова, а дръжка от метла" и категорично заявих,че задният ми вход е забранен за посетители, а нямам и желанието да влизам в чужди задни входове.Като помислих всъщност и в това шантаво сънно изпълнение може и да има някаква метафорична символика. А именно...,че в реалността може да видя нещо,което ми изглежда в началото доста по различно отколкото е реално,но впоследствие да навържа едно по едно нещата и да разбера,че е съвсем друго.Защото въпросният младеж в едната част от съня първо изглеждаше като готина мацка,после контурите започнаха да се очертават докато се стигна до мъжкото име и бая по-малките години, а накрая ми стана гадно като си помислих,че е можело да спя с мъж.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
http://www.youtube.com/watch?v=2pwT2...eature=mh_lolz
I know you think that I shouldn't still love you
or tell you that.
But if I didn't say it, well I'd still have felt it
where's the sense in that.
I promise I'm not trying to make your life harder
or return to where we were.
...
I know I left too much mess and destruction
to come back again.
And I caused nothing but trouble
I understand if you can't talk to me again.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Де да знам, кеф ми е. Обичливо. Нямам търпение да се прибере и да го гушкам. "Да се прибере" прозвуча така, сякаш живеем заедно. За жалост не, но почти. Има чехли тук, има си любимо място на масата и знае кое къде седи по-добре, отколкото у тях. Липсва ми. Помислих си, че съм намалила дозите любов към него, но очевидно не.
Седмицата започва много добре
Приятна изненада сутринта, после приятен сблъсък след лекции, хихи хиДори онова същество не можа да ми развали настроението пропърли.
Сега ще гледкаме сериалчето с него, докато оня е на работа. Не ща хич да го виждам.
' Ма иначе ми е щастливо, ав.![]()
Добре ми е.
Уредих се с дистанционно за паркинга и няма вече да паркирам в тресавището.
Време е за тренировка.
тази вечер уча каквото уча и от утре .. ще съм с него!
много го пренебрегнах
o.o ужасена http://vbox7.com/play:672c4022 .... без думи останах и коментарите къртят ;х Иначе сега учене утре даскало ...same shit.