- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Скучно ми е и си убивам времето с форума.
И изобщо не ми се спи, което не е хубаво.
утре трябва да ставам раноооооо, защо не лягаммм ....уф две контролни утре суперско |-(
последна игра на о думи и лягам ;д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не знам какво искам. Но и не ми е спешно, така че имам време да (се) разбера.
Работа, работа, работа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
добро утро, скапан ден ......
Big or small, lies are lies!
Сутринта направо ми идеше да ревна но пък знам че си заслужава . На обяд пак тренировка но поне тоя път ще е само 2 часа а не 4 . Трябва и рокля за бала да си търся нищо че има още време . Ще видя и с университета какво ще правя че там положението е тежко . Сега ще си почина и излизач по задаци .
Оооф неска 2 контролни. Поне едното е по история <3 :Д
Междувременно трябва да превъзмогна себе си, въпреки че го виждам всеки ден ии да го премахна от мислите си окончателно. Пречи ми, изнервям се, нищо друго не ме интересува толкова... тъпа съм.
Изнервено ми е. Ще има глупави спорове днес, а хич не ми се занимава.
А и ме боли корема супер много. -_-
И все пак мисля въпреки всичко да направя така че денят ми да мине добре...
Пфу, кошмарна нощ. Защо трябваше сега точно да се разболея... Еййй, все едно някой ме орочаса. Сега вече сериозно се замислям да си купя червен конец. Може би съм глупаво суеверна, ама ми играеше и окото. И днеска имам важно контролно по математика, еми ще пропусна... Мразя да съм болна, мразя. Чувствам се толкова безсилна...
^Не ти трябва да купуваш. Увий прежда или конец и го завържи на китката си. Или пък си купи око против уроки :Д Аз имам.
В хубаво настроение съм.
Точно, че нямаме подходящи конци в нас. Не искам обикновен конец, а нещо по дебело, и което не се нищи. Трябва може би прежда, ама където ходя, не съм намирала. Ще видим. А пък тези очи нещо не ми се нравят, все ги свързвам с турците. /Не искам да обидя никого./
Много ми е мързеливо днес! И се отчайвам колко тъпи хора има.
тази емоционалност ми идва в повече. искам да се отърва от неприятните мисли. много искам. и знам, че когато той ме прегърне, това се случва. чувствам се спокойна, само и единствено, когато е до мен, когато е хванал ръката ми, когато ме погледне, когато ми се усмихне, когато ме изслушва дори, когато говоря пълни глупости. просто не искам да натоварвам хората, за които ме е грижа с тези неща.
оф.
Гушка ми се...
днес цялото време на света е само за мен. айляк съм си, занимавам си се вкъщи, гледам любимите "Приятели" и мисля, че започвам да се чувствам добре. малко по малко ще се справя. нямам търпение за хубавите дни. : )))
Big or small, lies are lies!
Искам само да си я чуя ся и всичко ще е окей. Обичам я и имам нужда от нея.
Лекциите бяха супер.. колегите ми са ебахтЕ изродите, няма такъв смях просто..![]()
Всичко ми е перфектно..
Фиши се покри разбира се, чаках го 20 минути.. с табелка бях келеша да ме познае, ма никой не дойде.. Мех.. как си и знаех..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Смотано ми е! Мразя, когато шефа иска нещо, което се прави за 2-3 дни, да стане веднага, на момента ! Но поне ме зарадваха, че курсът ми се отменя![]()
Пак съм тъжна. Пак ми се плаче, някаква гадна буца ми е заседнала в гърлото, ама дори и да се разплача не мога.
Нещо не е съвсем наред, не съм сигурна какво, но не съм щастлива.
И той ми се е разцупондрил нещо, писна ми от мързела му вече. оф, направо заеби.
Надявам се остатъка на деня да е по-приятен.
Искам!!!
maDamn
Имам си принтер, но нямам ръце. Как насох метър на метър кашон до вкъщи само аз си знам. Днес отивам да се записвам за втори семестър, но не ме мързи убер много и хич не ми се ходи, уф. И после пак трябва да уча.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
изморена съм, искам само да спя
и тази вечер няма да завърши според плана/ желанията ми
дано утре всичко се подреди
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Размазана след тежка тренировка.