- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Мдааа. Ако трябва да цитирам моя: "I want this done! And I want it done yesterday!"
Весело и доволно. Свърших доста задачки днес, естествено наизлязоха още толкова нови проекти, но иначе нямаше да бъде интересно.
Сега ще се поглезя с домашно приготвена калорична бомба и съм олицетворение на задоволството.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хубаво ми е,че толкова хора направихме нещо заедно.
Омръзна ми,да чувам неща за мен,които не са верни дори..
Dat moment...Тъкмо си мислех, че искам да го чуя и той ми звънна. Аз като ви казвам, че си четем мислите...
Надявам се теста ѝ да е отрицателен. До сега съм била до нея в това, въпреки че не ми е кой знае колко близка. Сега има най-голяма нужда от подкрепа и ако се наложи ще ѝ я дам...Ще бъда до нея, не ми пука какво мислят някои хора за това...
Споровете с тези 'някои хора' също бяха на лице, както и се очакваше, но след като тя ми съобщи новината...
Дано, дано, даноооо...
Много ми е идейно нещо. Дано стане добре всичко, че иначе ще се самозаколя. Нямам търпение да дойде петък.
изчезвам. имам нужда да ме повали дъждът.
кълбо от нерви съм в момента.
Чувствам се доволен от себе си. Днес направих нещо хубаво... ^_^
На работа едно бебе беше тръгнало да върви само напред хванало една кукла, а баща му седеше и го викаше 10-15 метра назад. Бебето мина покрай мен и реши, че ще влиза в склада и аз веднага тръгнах след него да го хвана, тъкмо стигна до там, когато вратата (автоматична е) тръгна да се затваря (спускайки се от горе) и дръпнах бебето в последния момент, като вратата беше на 15тина сантиметра от главата му... Вдигнах го, обърнах се да видя къде е баща му, той веднага дотича, взе го и каза само едно "Мама ти бебешка...".![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Имам си най-яката приятелка бее!
Толкова е мила и прекрасна и винаги знае какво да каже..!!! Гушкам я!
Лягам си усмихнат!!!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Творческо ми е.
Искам да се заровя в разни безполезни неща и да направя нещо красиво от тях.
Има някаква праволинейна закономерност между това кога ставаш и колко ти се спи. И то обратно пропорционална.
Damn едва гледам. А трябва да излизам вече.
Иначе ми е едно такова странно. Не мога да го опиша с думи.
Nah изчезвам. Лек ден на всички.
Не се наспах. Днес поне е кратък ден.
Как се чувствате, бе, половин Варна без ток и вода? Хохохохо Станах учудващо рано, предвид, че съм болна, но това гърло ме измъчва. Днес май ще трябва да изляза от нас да свърша някой задачки. Това слънце много лъже май, бахърче си е.
Само един да каже тръгваме ли? Всички викат ари.. Ей т'ва сме ние.. Булгари..
Miss her.
When everything goes wrong, stay home...
Да ама не. И без това не ме свърта на едно място.
Само да не беше толкова мрачно навън...
ПС: Обичам го!![]()
Ставане в 5 и 4 часа тренировка на която бях направена на дев стотинки да денят ми хубаво започва
Но поне съм доволна защото се надявам това навикване да има смисъл
И той ми липсва обаче и снего скоро няма да се видим абе шантава работа .
Някакви, никакво ми е ...
Той ми се обади, ще е тук за рожденният ми денза малко и се бях отчаяла. И след това чаааааак през Януари няма да го има за малко
Лежерно и спокойно, искам да се видим, искам и да си изляза с мацките! Нях...
maDamn
Май няма да стане както си го мислех.
Нищо де, не е края на света.
Напоследък ми се случват само странни неща, във всякакъв план, и личен, и професионален, и всякакъв.
Ще си получа повишението, доста от рано ми се каза, но това е супер.
В личен план е каша, както обикновено, както каза една приятелка "то при теб не може да не е каша".
Сега имам да свърша няколко неща и излизам. Само дето не съм решила дали на лекция или направо на работа, нещо не ми се занимава с дебилните ми колеги Точно днес.