- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Имам си най-милото човече на света, което прави АБСОЛЮТН0 ВСИЧКО за мен <3
малко съм се разглезила заради това
но какво пък, аз се чувствам добре, той също
^^
днес имах пробна матура по английски, дано съм се справила добре
събота съм на урок, как не ми се ходи, предпочитам в нас да рисувам, ама няма как, трябва си
имам да пиша 3-4 интерпретации на Смирненски
ain't nobody got time for that
ще гледам True blood![]()
nigga stole my bike
Искам да убия някой.
Бива ли да ме зарязват така всички днес..-_- На всичкото отгоре изключих и факта, че съм се разбрала с идиота да вървим заедно към гарата, за да обсъдим някои неща...Сега ако не ми е сърдит пък нá...Дано да не е..Имам нужда от него. Мда...
Днес е бурен ден за мен . Аз и един мой приятел се бихме с други двама .. После ни наказаха да копаем двора на даскалото![]()
"Преживявала съм не една загуба на близък човек и то в детските си години. Когато някой казва, че тогава не осъзнаваш,
аз мисля, че тогава отпечатъка, който остава е по - голям. Майка ми си спомням, че още на 4 години, когато я попитах
"Къде е тати?", тя каза, че тати си е отишъл. Когато си дете ти някакси изтласкваш някъде тези празноти. След това, когато
пораснеш някакси се връщат непрекъснато. Някъде на 16-17 най - силно осъзнах тази липса. Чувствата са от страх,
през съмнение, през гняв, през безпомощност до примирение..."
Billy Joel и червено вино.
Не съм родена в правилното време.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
wtf did i just read Oo
Ден втори
Все още никой не ми говори. Не ми пука, да се спасяват. Но парното вече работи и е топличко <3 Само се надявам бойлерът да не вземе да гръмне, че издава някакви мега странни звуци и ме притеснява.![]()
Утре пак трябва да ставам рано заради 1 лекция, но после поне ще отида на фитнес![]()
Денят започна прекрасно, с нейният глас
И съм си на Кюстендил, всичко е толкова прекрасно..
Ако не беше шибаната глоба и арест, денят щеше да е прекрасен, но какво пък, поне беше забавно..
Пс: харесва ми като ми казва, че ме обича.. *гледа доволно*![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Глупаво се чувствам. Малка.
Мех.
Видях се с момчетата си. Почти всички, само с едно изключение, което продължава да ми липсва толкова, че вътрешно все едно нещо ме раздира. Утре е Големият ден за Голямата изненада. Пожелавам си успех и приятно изкарване и на двама ни. Изпитаха ме по предприемачество, имам 4 и съм малко доволна, можеше и повече, но не бях учила. Забавно е да се разкрасяваш пред приятел, мда. И с Него нещата са супер и се обичаме. Отивам да се изкъпя след малко и да хапна шоколад и лягам.
Смешно е...Жалко е..Грозно е...
Както и да е. Мразя да е тъжеn, мразя!
Weakness sucks...My weakness sucks...
Готова съм да убия някого за нещо сладко.
А така ме мързи да отида до магазина![]()
Добре, че е тя.. леко се сдърпахме, но всичко е окей... Тя е прекрасна.. знае как да ми оправи настроението..Хубаво ми е.. и Любовно..
Обичам я!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Днес ми е ебати кривото, отново. Добре, че по руски беше айляк както винаги. И професорът каза да не се притеснявам и, че имам 20 автоматично. Имам да науча епично много материал по атмосфера и океан, а теста е утре и имам лекции от сутринта... Обаче ако ще до 2-3 да уча тоя изпит ще го взимам!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Епични сънища. Отново. Коя ли болна част от подсъзнанието си съм афектирала този път.
Добре, че е петък. Имам нужда от почивка и глезене.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Страхотно.. И гладен.
Обичам я.
И след малко започва времето за ангажиментите..
Искам да си изповръщам червата, честно. Не знам каква гадост хванах обаче ми идва да се самоубия. Готино ще ми е днес цял ден.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Hayashi, успех ти на теста
Оф, що просто някой не вземе да ме гръмне и тва да е. Х_х
Вчера приятна изненада по никое време, накрая не можах да седна да си науча простотиите, които трябваше да знам. ОФ, и трябва да се откажа от тоя навик. После не мога да спя пропърли.
Боли ме главата, две не виждам, как ще издържа да свърши лекцията и презентацията, та да се прибера и да си отспя, нз .
Hayashi, успех и от мене
Всичко перфектно засега .Един месец в Русия ще бъде хубаво много държа точно на този лагер
Той ми се обади искам толкова искам да си го видя ама за момента няма как .
Днес...Най-после ще се случи днес.
Малко ми е странно честно казано да ги запознавам, но съм му обещала, а обещая ли нещо го изпълнявам. Пък и искам да говоря с него по път към гарата. Което значи, че най-после ще проведем дъъъъъългия и отегчителен разговор, от който имаме нужда и двамата. Радвам се все пак, че ми каза истината за връзката ми. Също така и се радвам, че мнението му е положително.
Имам си най-якия най-добър приятел и най-прекрасното момче на света...Какво повече иска човек?![]()
Акъл!
Нямам очаквания за днес, та ... да видим къде ще излезе края.
maDamn
Добре, да речем, че частично реших проблем. Да речем само.
Защо не може всичко да е просто?
Защо винаги трябва да е оплетено и сложно?
А защо винаги трябва да са 68402 човека засегнати?
И Защо все аз трябва да съм в центъра?
Не може да е скучно около мен, просто няма как.
Смятам, че да остана сама за момента е най-доброто решение.