- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Много ползотворен ден.
И получих предложение, на което трудно мога да откажа.
Да видим.
^ И аз в кюпа.
Днес ми звънят на обяд да ми кажат, че транзакцията за наемът не е минала. И аз вече бясна ще отивам да беся банката, но вкъщи се оказа, че от Orange са ми взели 140 евро за телефон! Платила съм 70 евро за тоя техния е... техник, който дойде точно за 5 минути и върза 2 кабела, не че това и аз не можех да си го направя. И на всичкото отгоре съм платила и някакви услуги за телевизия. Аз даже нямам телевизор. Честно, идва ми да ги изпозастрелям всичките. Добре, че поне с наема се оправих.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Много и добре свършена работа. Гордея се с целия екип и със себе си.
И са забавни, мамка им. Не усетих кога се изтърколи и тази седмица.
Сега релакс, а ако ме удари музата по-късно, може да мина през бара за по едно-две.
Хубав уикенд се очертава.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
По-добре!
Ден трети, все още не си говорим, но не ми пукааааааааааа.Като вземат да изчистят тая кочина и да помислят хубаво над поведението си + едно официално извинение, може и да си помисля по въпроса с прощаването. Дотогава да се спасяват по единично.
Ходих да изразходя и малко негативна енергия в залата, мисля, че имам някакъв напредък. Ама е толкова разсейващо (и неловко) да е пълно с добре изглеждащи момчета![]()
Общо взето не беше лош ден всъщност![]()
В даскало нещата бяха трагични. Не, сериозно. Бива ли тая жена да вика като отървана за пълните простотии?! И после се оплаква, че ние сме били шумни. Да, да. След даскало обаче... <3 Изненадата беше хубава, хареса му. За мен това беше важно. Ако не друго, то поне и двамата отпуснахме малко каишите и си починахме.
Наду ми се коремчето, не трябваше да ям толкова
Чакам го да свърши работа и да ходим да пием бира. <3
ух, уморено ми е. но си усещам вече тялото доста по-добре, странно ми е, ама се и радвам ;д
знам, че зависи от мен, но ми е толкова по-комфортно просто само да си мечтая затова, което искам, че чак се ядосвам..
ама иначе всеки ден е чуден както казва той ^_^
Еб*хти шибания ден...
Думи нямам. Толкова нерви за някаква пълна безсмислица. Чак не знам какво да кажа.
Чувствам се разочарована от всички и всичко.. лоша работа ако всички тръгнат да ме нападат..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
В училище ме ядосаха супер много, но като чух гласа му...Охх..;3
Разтапям се всеки път щом чуя този глас...![]()
Много са ми забавни обаче.
Лаят се една друга постоянно, а иначе за пред хората са бфф...Е не..-_-
Окончателно ми писна от хората в моя клас..Спира да ми пука за тях!![]()
Искам да има израз! Искам всичко това да излезе от мен. Сравни ме със земята, не, дори ме закопа под нея. А аз стоя и се вцепенявам. Искам да изпитам, да се афектирам, да крещя и да плача, защото поводът си заслужава, а аз просто си стоя пияна и всичко това. Да, да. Ясно ми е, че съм драма куин. Искам да го намразя, да се ядосам, на го изкрещя всичкото това, да го изплача и да мине, но не става. Още съм вцепенена. Чакам поредната порция унижение. И то с нетърпение! Искам да ме употреби. Грубо! И да ме захвърли, както винаги. И толкова жестоко го искам, че не мога да реагирам по нито един друг начин на цялата ситуация, освен да треперя в очакване. Колкото е странно... Как един човек, когото не познавам, изведнъж ме обсеби така. Сега ме учи на обноски. Да си знам мястото. Да разбера колко съм незначителна. Невидима! А аз просто го искам. Болезнено, физически! Докога ще продължи това?
Лигаво ми е днес, като никога до сега. Ама какво да се прави, цял ден съм сред 2-4 годишни хлапета
А майка ми ме дразни, сега като остана без хора, се сети да ме върне на работа![]()
Последно редактирано от HollyGolightly : 11-09-2013 на 00:10
Ако има повече дни като този, ще се превърна в най-щастливия човек живял някога.
Плановете за деня станаха на пух и прах, но за сметка на това щастливата случайност ме връхлетя и цял ден не ме е пускала. Толкова ми е щастливо и доволно, че място не мога да си намеря.
За да заслужа такова удоволствие в края на деня обаче, трябваше да жертвам всичката си физическа енергия. Нямам търпение да се метна в леглото и да спя поне 10-12 часа. А може и повече...
Добро утро!
Мързеливо ми е, тъкмо ставам.
Някой иска ли да ми направи кафе?![]()
Все още не съм достатъчно адекватна, че да се дотътря до кухнята, хаха.
Добро утро. Събудих се, изпълнена с енергия, тъпче ми се сладко до припадък и ми се скача и бяга. Вероятно ако пия малко кафе ще се поукротя, но се харесвам такава. И да. Имам малко задачки, едната от които е приятна и бих изкарала цял ден докато я върша. Общо взето ми е адски хубаво.
Мале, как ме изнервя простотиията на хората на моменти.
Тия дни съм в някво тъпо настроение, на ръба съм постоянно, само малко ми трябва и ще избухна.
И се нервирам на супер дребните неща, но се надявам това да се промени днес, защото ми хаби излишно нервите, а те не са ми в изобилие все пак.
Нямам търпение да отида да изгледам филма <3.
Като една типична жена - дай ми романтичен филм в точния момент и гледай само цирк.
От сутринта подскачам като пумпал. Няк'во енергично ми е. Правят ми се тъпотии. Ходи ми се на бар. Флиртува ми се. С'а съм си предвидила поне два часа свирене на въздушни китари, 'щото иначе просто не знам как да я употребя цялата тая енергия.И довечера ще е мегагигатурбо тъпата вечер, ама карай. Ще изскочи нещо. Трябва.
ох, много рано станах днес, сега чакам да се разпределят задачите за деня и да започна да действам
всичко ще е наред, накрая
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....