- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Наспах се добре, сега е време за чай. Някой съсед си е сготвил нещо вкусно и бих го поканила да го сподели с мен. Обичам събота!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ай, ай, какъв хубав ден!
Слънчево, топло, приятно, наспах се добре и чета, настанена на един градински стол в двора и на слънце.Извини ми се и пак си говорим, като цяло се чувствам много добре.
Малко по-късно ще свърша малко работа, и без това слънцето няма да се задържи още дълго.
Болнава. Отново.
До ри следобедното пазаруване и новите обувки не успяват да ми приповдигнат настроението.
А ми се излизаше тази вечер...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Спала съм само два часа снощи, щото станах в 7 заради уроците ми :Д 4 часа писане там, сега продължавам и у нас. Откъде я черпя тази енергия, не знам :Д
Вчера си заслужаваше, определено. Много ми е интересно как ще се развият нещата обаче по-нататък, хаха. И напрегнато, същевременно.
Прекрасен ден беше. И още е. Само да спре да ме боли корема. Мисля, че ще се хвърля в леглото с парче пица и хубав филм. Дааам.
Сега попаднах на една новина та се сетих за оняденшният репортаж по Господари на Ефира за отношението на ректора на УНСС към студентите дето протестират и окупират та се чудя. Може ли да има толкова прост народ на толкова висока длъжност? Всъщност нали виждам,че може. То свикнало цял живот да цоца и да си слушка партията майка.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Днеска свърших доста неща. Чакам го да влезе да му пратя проекта и да му го презентирам. И за утре ще останат малко неща.
Нямам търпение да дойде понеделник вече. Почна да ме гложди любопитството, стабилно.
Невероятно. Денят беше перфектен. Разходих се самичка по кея, поснимах с телефона, киснах у баба супер много, разхождах се с приятели, изпуших бамааму и яката цигара. <3 И ми е кеф. Много. Чувствам се в абсолютен мир със себе си и околния свят, дори не искам да се изолирам от останалите. Разхожда ми се. Още. И, бтв, снощи проведох адски якия разговор с брата и ми е адски яко. <3 И освен това за пръв път от много време се чувствам красива и няма дори една черна мисъл в главата ми. Чак ме е страх, защото обикновено си адски щастлив само ако съдбата се кани да ти отнеме нещо. Като картинката с бисквитката, нещо такова.
Много ми е хубаво. Цял ден Той, топло одеалце и филмчета.
Прекрасно се чувствам.<3
Добре, може ли така да бухам като магаре?! Сега ще трябва да стоя с компрес цяла нощ. Направо никога не съм кашляла така, пф. Егати възпалението на трахеята... направо ще си изкашлям дробовете.
No lifers rulzzz!Тоест Кристиан е тъп. Тоест бива ли да седиш цял ден във вас, за да цъкаш лига, да ти звъннат да излезеш и да отговориш "Още малко ми остана, за да взема еди-к'во-си и ще ви звънна.", след което да звъннеш в 4 часа по-късно, за да питаш дали човека е още навън. Еми да чака те цял ден да се наиграеш.
Иначе си прекарахме добре. Беше малко саднат в началото, но после се развесели и тръгна приказката. Естествено, с моите идиотщини кой няма да се развесели?
И си имам най-голямото съкровище!
едит: Ония клетки, които ги боли...![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от Lilanda : 11-09-2013 на 19:30
Чудесно. Спах до обяд, а останалата част от деня я прекарахме заедно. Обичам, когато уикендът е развратен и когато Той има хиляди нови идеи, които желае да изпробва.Като доста приятен бонус(и голяма изненада) беше поведението му. Получих доста внимание, нежност и грижи, доста мили жестове получих за порядък от няколко часа, което е нетипично за него, не съм подозирала даже, че точно Той има романтична страна...
"Много хубаво не е на хубаво" са казали хората, ала няма да прибързвам със заключенията този път и ще се пусна по течението, пък каквото излезе.И без това ми е време за глупости.
,.,.,.
Последно редактирано от sneering : 11-09-2013 на 20:13
Въпреки това, че утре съм първа и за тази вечер нищо не излезе на хоризонта, аз ще си доизпия бирата, ще почета, ще си легна като пич и ще трябва да си налагам парцалите от сабалям.
Днеска се чувствам малко тъпичък....Дали не е от изрусяванетоАма се оказа,че ми ходи,мязам на Марко Ройс..Yeah
![]()
>>DjBelev<<
В прекрасно настроение. Запознах се с маса камара нови хора! Страхотна нощ!
А сега обратно над учебниците.
Това може би ще е най-голямата грешка в живота ми, но ще си пинеса последствията.
Преди да направя каквото и да е ще направя една консултация и с идиота. Макар че знам, че каквото и да ми каже аз пак ще направя своето..
Радвам се обаче, че Той е с мен...Неговата подкрепа ми е най-важна.
Обичам времето прекарано с него, макар и засега само виртуално. Мда..![]()
Последно редактирано от Lilanda : 11-10-2013 на 10:16
Отпочинала. Ще свърша още някои домашни задължения и после ще се поглезя.
Доволно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тя е най-яката, чаровна, сладка прекрасница!
Винаги успява да ми оправи настроението..!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ах, това момченце. Тъкмо започна да ми харесва. Уникално добре се държи, само да можех да му имам доверие. Тъпо е, че колкото и да обяснявам, той приема всичко лично, а той все още няма как да е фактор, определящ поведението ми. Много, много добро попадение, жалко че ще го изпусна....
главата ми ще избухне, чакам едно телефонно обаждане, ааааадски важно ми е, дано го получа до половин час
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....