- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
^Аз се опасявах да не стана завършен егоист.
Тоооооооооолкова ми се спи...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
По-добре не съм се чувствал. Днес получих страхотни новини, които меко казано ме зарадваха и свалиха един товар от гърба ми. Страхотен ден се очертава.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Временно е, което увеличава шанса да ми хареса :Д И ако се случи така, ще измисля как да удължа периода. Имам какво да науча.
Изключвайки ,че корема ми вдига въстания - идеално съм!![]()
maDamn
Както се казва в една песничка: "И без друго свикнах да очаквам нищо."
Иначе нещо ми прави малко не добро впечатление.Не знам поради какви фактори и причини,но страхът ми от кучета сякаш отново е започнал да се позавръща и позасилва.А напоследък ми правеше впечатление,че сякаш това беше един от страховете ми,който доста сте се беше попритъпил някак от само себе си...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Гадно ми е, тъпо ми е, ядосано ми е, тъжно ми е ......Усещам, че наистина ми е време, а и имам огромна нужда да се махна
Излизай с някой приятел, който има куче. И аз имах такъв страх, преодолях го, но имам приятели, които не са и... т'ва просто предизвиква проблеми. Не оставяй нещата така!
Оттървах се. Тъпо се получи, но поне този път взех мерки от по-рано. Искам да си дойде! Дано днес няма неприятни изненади.
Прибрах се от курс, наядох се и съм айляк.
Само чакам онова момче да ми се обади, че започвам да се ядосвам.
Няма да го чакам цял ден, я!
После биричка с някоя приятелка. <3
Прекрасно е, когато нямам никакви ангажименти и мога да си позволя да се поглезя с разни книжки, филми и други приятни работи. Стискам си палци всичко да се нареди по план.![]()
You are broken, I can fix you...
Евала, в рамките на 1 месец, полицаите ме фотографираха 2 пъти, дано им е сладко сега с паричките изкарани от мен, майка им дейба
Яко ми е, смисъл, яко време + мотор + София..Само ме е яд за шибания радар бе..
Как може, виждам знак "РАДАР" намалявам.. виждам знак "80" .. окей.. карам със 75.. И МЕ СНИМА ШИБАНИЯ РАДАР БЕ, к'во съм му направил толкоз?!..
Запазих си мястото в университета и такам.. Яко ми е..
Иначе е вечното мазало, като се върне от работа ще говорим..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Знам от какво имам нужда и знам, че той не може да ми го даде. Ще ми се да не беше така, но това е положението. Няма да правя компромис със себе си.
Очертава се забавна нощ с колегите. Липсват ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Останаха часове, докато станем семейство. Нямам търпение. Обичам го повече от всичко. Последно послание като мома![]()
Честито и от мен!
They grow up so fast![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Една честитка и от мен!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Честито! Обичайте се много и си народете здрави и хубави българчета!
maDamn
Честито! На мен ми е много гадно, объркана съм и съм преяла...Гаджето ми ме заряза и се чувствам отвратително....
^сорЕ![]()
Dr. Gregory House
Мале изгорях като не знам какво.. тази вечер ще се спи на закачалката.![]()
Welcome to the Jungle...