.
Затворена тема
Страница 131 от 288 ПървиПърви ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 251 до 3 275 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Мамето утре заминава за Турция да отпочине. Един ден, един ден-пак е нещо.

Аз съм капнала от умора. Не е много яко да караш 4 предчаса по английски сама с госпожата, при положение че се е знаело, че ще ги караш с още поне 15 човека.

И все пак...5,25 на Longman за ниво B2..Напълно доволна съм от себе си.. Можех и повече де, но като за първи пробен е добре. ;д

Срещата със стара позната, усмивката на лицето ѝ щом те види, топлите прегръдки...Мех. А като се сетя колко прекрасни спомени имаме с нея...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Мамето утре заминава за Турция да отпочине. Един ден, един ден-пак е нещо.

Аз съм капнала от умора. Не е много яко да караш 4 предчаса по английски сама с госпожата, при положение че се е знаело, че ще ги караш с още поне 15 човека.

И все пак...5,25 на Longman за ниво B2..Напълно доволна съм от себе си.. Можех и повече де, но като за първи пробен е добре. ;д

Срещата със стара позната, усмивката на лицето ѝ щом те види, топлите прегръдки...Мех. А като се сетя колко прекрасни спомени имаме с нея...
    Забрай го НЕГО.... БАХТИ ПОЗЬОРСКАТА ЛЮБОФФ.

^Мех.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Идеално се чувствам. В 606 ни е супер забавно.
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Утре отивам да взема снимките и ми е мега нетърпеливо.
    Помня как, когато той беше 12 клас се снимахме заедно на индивидуалната му фотосесия. Сега, 3 години по-късно пак се снимахме заедно, този пък на моята индивидуална фотосесия.
    Времето си минава, а ние хич не го усещаме... Кога минаха 3 години, че и малко отгоре?! Всеки ден се влюбвам в него и сякаш е за пръв път. Въобще не мога да повярвам, че времето все пак съществува...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Забрай го НЕГО.... БАХТИ ПОЗЬОРСКАТА ЛЮБОФФ.
    Хах, леко същото си помислих.

Олей, изпържихме си тиквички с девойката, толкова съм доволна! Малките радости в живота :д
    Някакви пикли пак ми се отварят на статусите във фейсбук на принципа на гузен негонен бяга. Мех. Щом желаят...

Аз отивам да боря икономиката.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цъкам тука няква игра колкото да ми се доспи, че днес ебахти изморителния ден, пък съм фул ъв енерджи. Все пак съм супер доволна от всичко, което направих. Обожавам да се занимавам с ръкоделия. Освен това направих НАЙ-ДОБРАТА МУСАКА евър!

Остава въпроса утре дали да отида на курс, или на семинар. Ама като че ли клоня повече към курса. Жюстин е супер яка преподавателка, ще трябва да попътувам малко повече и сама в тъмното, ама...

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    За пореден път разочарован от хората около мен .

Лигня на макс.

Бай дъ уей.....

Ония клетки, които ги боли..

Love him.
    Последно редактирано от Lilanda : 11-11-2013 на 20:47

Супер фен Аватара на Anonys
    Трябва да уча.

Спи ми се.

Гладен съм.

Липсва ми.

Като се нахраня всичко ще се оправи.

Мързи ме.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Майко мила, колко жалки хора има по тоя свят ..
    Вече дори не знам защо се учудвам, като са ми ясни всичките.
    Забавно ми е като претендират за искреност, човек да се чуди да реве ли, да се смее ли.

Иначе, по-добре съм. Смятам да преборя проектите.
    Мине ли тази седмица сядам да уча за началото на декември, защото се насъбраха поне 4 контролни в една седмица и ще е тегавинка. Но пък 8-ми ще е просто перфектен, поне ще е далече от село София, нещо ми писна от всичките индивиди тука. Поне в момента де.

Второто кафенце за деня вече ми действа освежаващоИначе много мразя, когато работата трябва да се свърши в последният момент !

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Зле искам да оздравея вече,ужаснооооо еее ето защо здравето е най-важно и без него всичко ее гола вода...
    Искам да си ям каквото си искам пица ми се яде много домашна,от кекса на мама с шоколад мммммм искам да оздравеяя !!! Искам, искам,искам.. И тъпата вода да идва вече, че не знам
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Вчера си се нагушкаме и нацелувахме беше ми хубаво да го видя поне за малко . Предстоят в Москва засега ми харесва много нищо че почти постоянно тренираме . Нищо че той сутринта пак замина за Италия но поне се видяхме и ми е хубаво .

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Лошо ми е.
    Никакъв алкохол повече за доста дълъг период във времето.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ЩАСТЛИВО! Въпреки, че се чувствам като парцал.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    искам да се отпусна малко, да съм с хора, които обичам, мрън, не ми се чертае
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

той е най-прекрасният бееее не знам как със всеки изминал ден ми става все по-хубаво.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не знам и аз. Самотно ми е и някак апатичо сякаш.Имам усещането,че просто си боксувам на едно място и това е.Сякаш всичко ще си е все същото и нищо няма да се променя.Като някакъв монах.Времето днес идеално описва вътрешният ми свят.Мрачно,облачно полудъждовно.Едва ли не насила върша работата,която има да се върши.А искам да съм друг човек и нещата да са съвсем по-различни.
    Въпреки всичко и въпреки "силните лъчи" надежда понякога имам някакъв вид страх от отдалечаване с нея.Просто условията са такива.А и когато съдбата не е на твоя страна каквото и да направиш ще е безпредметно. Иска ми се да можех да я докосвам косвено често и това докосване да можеше да държи дълго.Иска ми се да можех да я докосвам и пряко и да можеше да се опознаем много по-добре отколкото се познаваме.
    Но както казах и по-горе напоследък през по-голямата част от времето просто ми е едно такова апатично и контрастиращо с времето днес и си върша нещата просто машинално.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Майко мила, колко жалки хора има по тоя свят ..
    Вече дори не знам защо се учудвам, като са ми ясни всичките.
    Забавно ми е като претендират за искреност, човек да се чуди да реве ли, да се смее ли.

Иначе, по-добре съм. Смятам да преборя проектите.
    Мине ли тази седмица сядам да уча за началото на декември, защото се насъбраха поне 4 контролни в една седмица и ще е тегавинка. Но пък 8-ми ще е просто перфектен, поне ще е далече от село София, нещо ми писна от всичките индивиди тука. Поне в момента де.
    Абе, 8-ми декември само в България ли се празнува?

Оф, мързелив следобед ми е въпреки кафето, а трябва да уча, и то по счетоводство. Аман. Усещам как ще се късаме с този изпит.
    После на зумба малко и пак към ученето.
    После седнали да ми обясняват, ама как и те учели, ама просто съчетавали нещата. Хах.

Открих суперготиния магазин за по-изпипани дрешки на готини цени, само чакам да стана "богата" следващата седмица.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Болен ;х

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мммм...тъпо
    maDamn

Супер фен Аватара на leadyflame
    За сега съм иделка, да видим ще се очертае ли нещо интересно за по-късно.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, 8-ми декември само в България ли се празнува?
    Бе да ти кажа не съм се замисляла, но може и да не е мега разпространено.
    Аз всъщност не го приемам като някъв празник, по-скоро е повод за събирания.
    И бтв, аз съм ти искала приятелство във фейса, ако се чудиш кой е ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Страхотно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си