- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Доволно. Започвам да си влизам в релси с новите задължения. Ясно беше, че ще се наложи преструктуриране, но не очаквах толкова неща да ми бъдат прехвърлени.
И иначе ми е готино. Изключително забавни са и времето направо лети.
Нещо май липсва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ониколих половин София днес, една идея по-малко тъпо ми е.
maDamn
Щруделово ми е...
http://www.youtube.com/watch?v=1y6smkh6c-0
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Колко е проста само, чудя се защо се занимавам с нея. Да говори каквото си иска, това че тя би постъпила по този начин, не означава, че и аз съм като нея.
седмицата започна отвратително и продължава така...
знам,че няа никакъв интерес и накрая аз ще съжалявам пак
суперр самотно ми е![]()
Тук обстановката е нажежена...ебаси чудото, ебаси жандармите, ебаси масовата сеч! Тва не са хора, а животни бе!
maDamn
Някво никво ми е. Спала съм 4 часа за изминалото денонощие, изтощена съм, а успоредно с това пък въобще не мога да заспя. :\ И ми писна да го гледам тоя сериал вече, май ще си хвана учебника с един молив и ще си резюмирам. Така или иначе имам страшно много за четене и ограничено време. За жалост, и тотална липса на желание да се барикадирам с читанки.
Хубавото е, че след по-малко от 12 часа ще си го видя и ще прекараме половината ден заедно. Ще мърсуваме, ще се гушкаме в леглото, ще ядем шоколад, после пак ще мърсуваме, после пак ще се гушкаме, пак ще мърсуваме...Липсва ми вече.
Днес и утре нямам даскало, което е хубаво. Абе, доволно ми е. Само да не бях станала толкова рано.
Да се събудиш в сряда с убеждението, че е петък. Само на мен ли ми се случва?
Трябва да се отдръпна малко, за да не остане с напразни очаквания.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
[QUOTE=TheBeliever;10916684]Да се събудиш в сряда с убеждението, че е петък. Само на мен ли ми се случва?
Толкова познато....... петъчно настроение
Струва ми се, че днес ще бъде един доста напрегнат ден...................... като за петък :P
Довечера ми се отвориха още две възможности да видим какво ще ми предложат.
Иначе днес ми е доста мързеливо и сънено, въпреки че е вече обяд.
не можах да мигна тази нощ.
много ми е уморено и скапано.
Ставам в 11 и ми се спи супер много.А вчера си легнах в 1, даже не беше толкова късно. Скапано ми е едно такова.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
мдааа, много е 'хубаво' да ставаш всеки ден по тъмно и да се прибираш по тъмно
много, ама много съм изморена, а тепърва ми предстои всичко
искам да се свършва по-бързо проклетата седмица
трябва да уча...отново
На някои хора злобата им идва в повече май. Тъпото е, че в случая аз съм наранената и аз съм тази дето има причина да е озлобена и въпреки това не съм тръгнала да се зъбя и да мятам злобни погледи. Жалка история.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Боли ме главата толкова ужасно, че не знам къде се намирам. Но пък съм щастлива - изкарах само два часа на училище и практиката беше забавна. И си купих ужасно якия зелен лак.
Много, много объркана.
Не искам да си показвам носа навън даже.
Доволна.
Манджата дойде, ом ном ном ном. Презентацията е готова, знам си нещата наизуст, нямам търпение да мине петък и да се свършва вече.И курсовите почнах, заредила съм се с енергийни напитки за цяла седмица, всичко трябва да е свършено и изпипано дотогава.
Дори реших да почна и нещо странично, дано не ми излезе прес носа всичко.![]()
Заспало и няквоооо...никакво![]()
maDamn