- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Изтощенаааааа....
Оказа се, че съм екскурзоводка на гаджето на учителя ми по испански. -_- Поне си осъвършенствах испанския. Пък и момичето е приятно.
Чудя се дали скоро ще дойде ден, в който да успея да се наспя като хората...Поне 8 часа сън? Не искам повече..Само 8..-_-
Купих си зимни обувки и ми е мега яко, супер много си ги харесвам. Искам по-бързо да пада сняг, за да мога да си се разхождам цял ден с тях. Вече съм в коледно настроение, слушат ми се коледни песни и ми се гледат коледни филми.
<3<3<3
^Караме 3 от общо 6 часа испански седмично с испанец /+ история и география по един час/. Приятелката му е дошла за една седмица в България и тъй като на мен испанския ми е на най-добро ниво от класа /мъъъъничко се хвали/ той ме помоли да я разведа из Бургас по време на неговите часове. Ама ако е възможно за час и половина да ѝ покажа цял Бургас ще е добре. Та да...
Аз съм меко казано потресена от случващото се в София... И аз си мислех да ходя да уча там... Дано всичко утихне! Мелета, арогантно поведение от страна на полицаите. То се вижда, че и протестиращите прекаляват, ама полицаите не винаги си вършат работата разумно. Направо като гледах как ги блъскат, потресох се... Тцтцтц, накъде отиваме.
Доста притеснен, защото шашнатото ни ръководство на училището реши да направи 2ра родителска среща, първата беше 2 седмици след началото на даскало и гледах да се държа добре и да вадя някви средни оценки, след нея се отпуснах доста- отцъствия, двойки и сега ще ми го натресат много здраво, но имам още 1 седмица да си поживея поне ;д
В супер настроение съм , най-накрая намерих МАНЯЦи , с които ще дивием, супер са момчетата. Не играя всички футбол като мен ,ама ще се справим. Утре дано няма много сеир на центъра , че искам да намина към СУ да се запозная с тая-оная
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не искам да идват.
Тези дни осъзнавам колко много си държа на личното пространство. Ще бъде ужасен уикенд.
И ми се спи. Искам да проспя следващите 4 дни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Обнадеждена и готова за тоз гаден,тъмен,четвъртък!
maDamn
Цял ден вкъщи!!!! Бррр.
Ама трябва да си довърша бизнес проекта :/
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Доволна съм от себе си . Днеска ни е почивен ден без тренировки и ще си почина хубавичко а после навън с рускините .
You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friend...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пред огромна дилема.
Утре пък заминаваме за три дена на тийм билдинг. Очертават се интересни няколко дена + идната седмица.
Много съм любопитен как всъщност ще се развият нещата. Мдам.
Какви ги насолих, само аз си знам. Интересно ми е много какво ще стане и ако стане нещо, какво ще правя по-нататък.
Ама отвътре ми идваше пък, какво. Сега смятам да седна и да си науча хубаво презентацията за утре, че ще падат глави. Как може да направят срещата сутринта в 10, след като презентацията е в 1, не мога да разбера. Три седмици всички си клатеха краката, сега в последния момент решили да се "упражняваме". Ако стане като предния път пак да чакам 40 минути да се съберем... ПФ.
Нещо апетитът ми никакъв го няма пак тези дни, подплътено с баси студа... последното нещо, което искам е да ходя да презентирам пред една камара идиоти утре.
Ама трябва да се свърши и ще го направя. Не се притеснявам за себе си, тревожа се другите да не се издънят.
Чакам я да се прибере, толкова ми липсва просто..
Тренировките и хубавата музика са хубав начин да се разсея, но именно хубавата музика ми напомня за нея, за това колко е прекрасна и ндам... Както и да е, уча си.. чета цял ден и се занимавам с най-различни неща... Приятно ми е едно такова, яко, чувствам се себе си и съм супер уверен, щастливо ми е, мхмм...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Днес беше хубав ден.
Промених си външния вид, случиха ми се хубави неща, лаптопът ми е оправен, вкъщи съм, слушам любимата си музика, добре ми е.
Последно редактирано от Wednesday666 : 11-14-2013 на 19:06
започвам да изпускам нервите си малко по малко
не е хубаво това.