.
Затворена тема
Страница 134 от 288 ПървиПърви ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 326 до 3 350 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Аз имам цяла касетка с такива дискове.

Охх прекрасен ми е.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Разочарована, тъпо ми е,уморено...ама ще го преживея.
    maDamn

Днес имам 3 лекции и трябва да ида и на трите. А снощи почти не спах, защото пак ми беше супер зле. Сега се тъпча с каквито ми попаднат хапчета.
    Слънцето има такива прекрасни физиономии когато го събуждам. <3
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Шефът да се обади рано сутрин и да каже че отиваме вечерта на командировка в Турция................... БЕЗЦЕННО

Супер фен Аватара на Cloud9
    Напъните ми да съм оптимист ме изкараха ненормална в очите на свекървата.Жената ако преди се чудеше сега вече е сигурна че повече от един бушон са ми изгърмели.Петък е поне.Но така ми се спи.Чувствам се смазана.На плодове съму,но ще готвя риба довечера.Уфффф.Поне утре ще мога да хапна малко от нея.Малко ми е песимистично вече,но може би е от умората.Поне имам прекрасен човек до себе си.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Едвам гледам.
    А трябва да съм в университета след 25 минути. Бахти ужаса.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Почти всичко ме боли от кръста нагоре. Най-вече целите ръце. И малко части от кръста надолу. Егати и тежките оградни платна си взехме вчера за селото. А тия болежки са вчера от свалянето от камиона и носене на около 300 метра заедно с баща ми на 16 парчета.И той си има допълнителни болежки от това.Поне за разлика от няколкото стари платна дето имахме и можеше да им се свали мрежата с клещи резачки тия в най-добрият случай им трябва търкане с ножовка около минимум половин час за да се пробият.И трябва да е на стълбичка с тази на най-ниските места около 1.50 циментова ограда.Все едно сме заровили злато в двора

А иначе гледам комунистите много сериозно се заиграват с огъня и са решили да провокират като утре ще си събират симпатизантите в подкрепа на правителството точно до стадион Васил Левски в близост до агитките на Левски и ЦСКА. Няма да е изобщо очудващо ако станат яките мелета.

А иначе по повод утрешният мач САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ама много съм горда с него <3

Москва е страхотна и хората ми харесват абе личи си колко са добри руските школи по худ гимнастика .

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Добре съм си ^_^ малко ми е студеничко,но сега отивам за зимна екипировка за да знам,че всичко е под контрол :d дано намеря каквото търся
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оправям се и отивам да правя торта за рожденника, понякога съм прекалено мила

да видим как ще е тази вечер
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Гладнаа, гладнаа! Днес стомаха ми е като бездънна яма. Цял ден се тъпча и пак съм гладна.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^същотооо днеска съм само на сладко и ми е екстрааа
    профилите успях да ги направя на време, че ме и похвалиха, много съм доволна ^^ само и другата седмица да мине, да оправя контролните, после театърче с мойте хора и Явор Бахаров на сцената аххх <3
    все още ми е малко тегаво заради него, поредния човек, който напуска живота ми ей така, дори без обяснение.. а го смятах за приятел, но хайде здраве да е, ще се науча и аз да ги преодолявам тия неща..

Мега фен Аватара на babity
    ...4 кафета по-късно съм труп. Много съм доволна от днешния ден. Въпреки рокадите в последната секунда, си свърших всичко планирано за деня. И тоя мръвьок ме изненада мноооого приятно. Ако положи минимално усилие, прояви оптимизъм и ме потърси, ще се оставя да бъда изиграна. Имам усещане, че има к'во да ми покаже и на к'во да ме научи. Утре тря'а да се удари нещо, събота е все пак...

Искам да си излея яда на нещо. Не на някой-на нещо. Жалко, че боксовата ни круша се скъса отдавна.

В такъв момент обикновено слизам долу на игрището и бия сервизи, ама в тоя кучи студ навънка не се живее.

Идиота пък ми е сърдит...Пак за глупост естествено. Сигурна съм, че ако Той му пише обаче ще се направи, че нищо не е станало. Деба...

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ама много съм горда с него <3

Москва е страхотна и хората ми харесват абе личи си колко са добри руските школи по худ гимнастика .
    Ама ти художествена гимнастика ли тренираш?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на pandabear
    имах странен сън снощи.
    продължава да ми е объркано.
    и ми е много студено.
    лягам си, завивам се и си пускам някакво филмче.
    искам истинска зима. и горещ шоколад. и камина. и обич.

Мега фен Аватара на babity
    Мноооого силна вечер. 3 поредни силни. Дали няма да падам на земята скоро, а?

Мега фен Аватара на tori
    3 часа и половина сън, хапче и какви ли не простотии и все още ме цепи тиквата. По дяволите... Иначе ми е кеф, последните три дни са пълен айляк. Само теста по литература ме смачка, класния направо ме заби този път като гвоздей в кисело мляко. Обичам си чудовището. <3

Мега фен Аватара на an7raks
    Не знам що, ама се чувствам много голям тея дни, направо велик...

Започна се вече с подаръците за рождения ден, нищо че има още 3-4 дни ама няма лошо де. Той си идва в Неделя, днес му получих писмото, колкото и странно да е, не мисля, че някога съм получавала писма на хартия, за последните 30 мин. съм го прочела поне 4 пъти, толкова е красиво. Сега вървя из къщата и си го нося в джоба, постоянно проверявам дали е там
    Утре вече наистина отиваме да си взема заека. Като цяло много хубав ден е/беше

Един месец с най-прекрасното, хубаво, мило, дебилско същество евър!

Обичам си гооооооооо!

Депресирам се .. Сякаш съм на някъв друг свят и никой не може да ме разбере
    Имах си там една най-добра приятелка, дето дори и да не ме разбираше поне си даваше такъв вид, а сега не е при мен. И като се замисля май аз съм виновна за което.. Щото тя кога ме е съдила, а аз толкова рязко и се отдръпнах.. Не мога без нея Но пък съм инат и не знам дали ще успея аз да се извиня, въпреки че намирам нея за по-виновна в случая. Много мразя да съм пренебрегвана.. веднъж, два пъти ок ама то й стана навик
    Пък и един ми къса нервите с тия объркани знаци бе :@@
    Добре че поне с едно старо приятелче си пописахме тая вечер, липсваха ми дългите и смислени разговори с хората.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Доволно!
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Един невероятен месец измина и съм супер щастлив, че съм с най-прекрасното и мило момиче на света!
    Държи се перфектно кара ме да се чувствам желан, нужен и обичан, а в крайна сметка всички се целим именно към това, нали?!
    Чувствам се перфектно покрай нея.. чувствам се себе си! Такава принцеса ми е!

Много си я обичааам!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нямам търпение да си получа подаръците. Сигурна съм, че гениалните ми приятели ще ме изненадат хипер много и ще ме направят много щастлива с това, че са помислили наистина за мен и това какво бих пожелала. Искам вече да е утре. Сигурно затова не мога да мигна в малките часове. От повече от месец не ми се е случвало да оставам будна след него, ама ей го на, пичагата си спинка като пор, а аз съм свежа като пролетна марулка.

В университета нещата са окей, писах супер якото есе за бежанците и много се кефя, че ни занимават с актуални теми. Така или иначе всичко, което учим сега след две години толкова ще е надградило себе си, че наученото в момента няма да ни върши почти никаква работа тогава. Толкова искам да видя как всеки е поел образованието си в свои ръце и не се доверява напълно на каквито и да било институции да му наливат с фуния в главата думички по учебник...

Обграждам се със супер яки, творчески хора с широк поглед и супер богата култура, че направо ме е срам колко съм щастлива!!! Обожавам да имам какво да дам на хора, които същевременно правят същото с мен. Усещането е...бррр, thrilling.

Отгоре на целия куп от щастие, позитивна енергия и полезни мероприятия, нямам търпение да падне големия сняг и да се омитаме към високите точки на България да правим бруталните спускания. Просто...крачетата ме сърбят да ми щракнат автоматите вече. ♥ Aw, yeah.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си