- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Честит рожден ден и от мен !
Много ме е яд, че не можахме да се видим сега. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ;@
Оф, дано по-късно се чуем.
Леле да минава по-бързо, най-гадната болка, заради която бих си теглила ножа :Д
Честит рожден ден, всичко най най!
Ох, а на мен ми е едно такова, мързеливо.. Ся се прибрах от лекции и трябва след малко да тръгвам пак..
Но пък мисълта, че довечера ще я чуя и видя ме кара да се наежа като таралеж..
Ае, пичуЕ, отивам да ям и пак към факултетО.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Честит рожден ден много усмивки и успешни моменти !
Днеска триразови добре ще ми дойде поне довечара ще се съберем и ще поизлезнем из Москва . И него си го чух след има няма 2 седмици ще си видим за повече .
Хей, честит рожден ден и от мен всичко най, най
Сега се връщам от училище. Писахме си днес. Вечерта сигурно пак ще сме будни до 1 часа![]()
Липсата на сън определено не ми се отразява никак добре
Благодаря на всички за хубавите пожелания
Май се казва Пенка и е една от работничките в посолството във Вашингтон, която е на тази позиция само и единствено защото е нечия роднина. Всички са пропищели вече от тях и наглото им поведение, ама какво да се очаква от хор, събирани от най-дивите балкански селаПървоначално написано от DisappointedDreamer
Както и да е, след малко пак ще и звънна и ще и говоря на английски, за да я тормоза, понеже тя не може
Иначе ми е добре, няма да работим днес и лекции нямам, цял ден ще си мързелуваме общо взето. Довечера можем да отскочим до някъде с него![]()
Честит рожден ден и от мен! Много усмивки и хубави споделени моменти с любимите хора!![]()
Приятно изненадана, че за 1-ви път ми се пада лесната група по география. Жалко, че учих цяла вечер транспортни коридори и безмитни зони, но пък съм щастлива, че не ми се паднаха. Допивам си кафенцето, тренировка и залягам над историята.
HollyGolightly, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая и много любов и успехи![]()
Колкото до случая с посолството - оставам с впечатлението, че във всяко едно са назначени пълни селяни. Подобна история се разви и при мен миналата година, като звънях в това тук, във Великобритания. В крайна сметка си се прибрах до България и си оправих нещата, ама то така или иначе си имах билета.![]()
Леле, през последните няколко дни не спах много добре и днес се успах мега мощно. Сутринта смятах да ходя на фитнес, а то какво - сняг. Дафък? Снощи беше толкова топло, а днес - някакъв смотан сняг.Днес вече ще се опитам да приключа с курсова 1, че много време ѝ отделих вече.
Просто страхотно.
Днес ходих да подпиша новия договор. Отделно успях да хвърля по - обстоятелен поглед на обстановката там. Нямам търпение.
Кофти. За трети пореден ден получавам алергична реакция. Дори не знам от какво е, при положение че го карам само на плодове и салати. Вода.
Ъх.
Иначе, презентацията по философия мина чудесно! :Д утре започвам даскало късно; имам устен изпит по шведски и това е. Доволно ми е.
Кога ще видя положителното, ще го усетя... дупките в които често изпадам, не са ми по мярка даже.
Не ми дойде добре това излизане след училище. Вярно, че беше с приятни хора, но просто ми дойдоха в повече всичките тези спомени.
Надявам се да успея да завърша тази вечер разказа, който започнах в рейса, за да като се прибере да му го покажа...
Още ми държи влага от снощи.
Искам го.
твай.
Точната песен в точния момент... на супер неподходящо място. Кофти ситуация.
В следващите дни ще съм си сама и вместо да си почивам на тишина и спокойствие, съм си изготвила такъв график, че само като го погледна и ме боли глава. xD Ако не друго, поне съм творчески настроена. Твори ми се, пътува ми се, снима ми се, катери ми се, тича ми се... абе, въобще... трябва ми малко време из природата. Докато той си лежи във ваната в хотела, аз ще издивявам в гората с някоя дружка. Нямам търпение.
Да знаеш 10 от 10 изброени за някой. Само за 1 година съм опознала този човек толкова много, че не е истина. Утре ще отида да го видя...Не съм го виждала от много време.
Охх..Толкова искам в момента Той да е до мен и да си го нагушкам и и и..Ох...
![]()
Ще се гръмна. То бива-бива да ми се опъва така тая анимация, ама баш пък толкова. Къде я записах, да ме пита някой.
И той нещо се е разтревожил, цял ден пуши и един мълчалив... Имам чувството, че е магнит за неприятности, носи лош късмет на всички в определен радиус, най-вече на себе си. Съжалявам го, но не мога да му обърна никакво внимание в момента. А и като си го знам, най-вероятно сам ще дойде да ми се оплаче по някое време, по-добре да не го притискам.
Оф. Искам да е другата седмица вече.
Щастлива и доволна. Беше много хубав ден, въпреки че нищо не мина по план![]()
Да, напълно съм съгласна с теб, ако не са нечии хора, просто не виждам как биха могли да се уредят на тази позиция.Но на мен всички документи са ми изтекли, тъй като в България не съм била вече 5 години. Принципно мога с другият паспорт да пътувам, но пак трябва виза да изкарвам. Единственият начин да си изкарам документи е да отида чак до там (на 10-12 часа път съм от посолството) и тъй като съм под 21, трябва да бъда придружавана от двамата си родители, за това нямам време за грешки, не мога 2 пъти да ходя до там и ми трябва колкото се може повече информация. А за това че работят с някакви напълно измислени часове, направо не ми се коментира. Мързели.
Не разбирам хората без амбиции. Не разбирам как може да ти е зле, да знаеш, че изход има, изходът да е на няколко крачки пред теб и... да не правиш нищо по въпроса.
Нещо не успявам да се наспивам тези дни. Едни сънища, едни среднощни събуждания. Чувствам някаква умора, чийто произход не мога да си обясня.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вчера вечерта имах големи съмнения, че съм с температура. Днес имам 2 химии и още куп простотийки да свърша, а навън отново е супер студено. Мразя да ми се налага да се разхождам в студа.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Днеска пак ще е дълаг ден и много натоварен но снощи си изкарахме супер и без това рядко излизаме .
Готино ми е че с моят пич си планираме едно пътуване до Краков само дано нещата ни се получат че и на двамата графиците са ни толкоав ненормални . Пък и ще се запознаят със семейството му само да можем да идем.