- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Баааааааах тая жега в тия общежития,баце!!!
Цели 11 часа на лекции без почивка...умрях, а сега се събуждам от ЖЕГА!
Ох.
Иначе е окей хавата.
maDamn
Приключих! И вижте колко е часа, баси
Официално мразя анимацията. Т'ва чудо отне кажи-речи цяла седмица по 6-7 часа на ден само с него да се занимавам. И ей тая вечер тъкмо като проверявах нещата трябваше всичко да се прецака и да правя всичко от начало - ама нали сме големи късметлии всички вкъщи напоследък.Накрая за малко да пропусна един компонент, изобщо не съм го видяла в условието и айде и с него отидоха два часа.
Баси.
В личен план никаква ме няма. Как можа той да ми сервира такава новина! Направо съм потрес.Иначе вчера колко хубаво седяхме и си говорихме цяла нощ, имам чувството, че най-накрая открих брата, който никога не съм имала.
Хубаво, че ми е той, иначе... не знам.
Отвратително седмица....................ама поне е към края си, макар че като знам, че ще трябва да чакам още една седмица за очила и ми става лошо ................... поне ще си почина хубаво два дена
![]()
Юбисофт усраха нещата, след AC: Revelation... Историята на Ецио трябва да продължи, ма няма..
Бтл, гледала ли си Assassin's creed: Embers? Изгледай го, ако не си..
А относно черния флаг, вече я превъртях, не е много дълга, а бе става..
Аз иначе до ся тренирах, хапнах.. музиката дъни... изкъпах, бе всичко е окей само, че се опитвам да се наканя да ходя на лекции, а как ме мързи..
Нея си я обичам и нямам търпение да я чуя..
Оф ае.. оставям ви.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не спах достатъчно. Сефте.
Дано тоя туториъл помогне да загрея урока, че ще е само 71254514-то нещо, което не разбирам :д
И ако си получа пратката днес, ще е толкова ОМГ! Искрено се надявам да не ми загубят два часа да ги чакам, ама поне ще съм си подредила бардака.
И "малко" счетоводство иначе, ама само докъм полунощ, след това си лягам, честна скаутска.
Готино ми е, но следващите два часа... Ох. Почти ми е коледно, лош събуей. Кисна си в история и не пиша, щото нямам тетрадка. Нямам кво дя правя особено и такава работи. Очяквам хубав следобед. Утре смятам да се поразходя самичка по кея, че скоро не съм го правила.
Все едно и също,едно и също, едно и също. Направо мога да влизам в манастир или пък някъде където по цял ден ти нареждат каква работа да свършиш. Някак изобщо не се чувствам на мястото си. Липсва ми смисъла на живота ми. Не съм го открил, а станах вече на 100 години. Липсва ми трайното усещане да се събуждам всяка сутрин с усмивка, да върша всичко, което трябва да се върши с усмивка,да лягам с усмивка и да чакам следващуият ден обнадежден. Няма го това.По скоро чакам да вземе да мине най накрая деня и да дойде ноща, а след това цикъла се повтаря отново, отново и отново...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
на пробната матура по английски изкарах 5 и 50 без да съм учила, а мислих, че ще изкарам 3 или 4 :3 много съм щастлива... дай боже до истинската матура да изкарам повече
и приятелят ми много се израдва, цял ден се хвалил на колегите му, миличко ми стана (не съм направила нищо кой знае какво, но той обича да ме хвали за някакви неща, много ми се радва)
имам да рисувам, да пиша по литература, а толкова не ми се занимава
супер изморена съм последните седмици, добре че днес си останах в нас да си почивам ^^
nigga stole my bike
Уморена...след фитнеса
Иначе ми е добре,наспах се едно хубавичко, имам си нужните учебници и ще си уча утре вкъщи.
maDamn
сигурно може да станат и по-зле нещата. все ми е тая. сутринта си я изкарах в басейна. искам просто вече всичко да приключи. чувствам се зле, потисната и супер разконцентрирана.
Имам още 2 тренировки днеска а гърлото много ме боли
Вече си ми липсва Мюнхен но пък в Москва си прекарвам много добре .
Ще си го видя и него скоро макар и за малко че после има мачове и ще ни е малко трудно .
На тръни - искам искам искам много да се случи това!!!!!!!!
фйкйфгйгфйлкгдфглкйфлкйфк йгклгфк
:с
I want to watch the world buuuuuuuuurn.
Просто ми писна, не знам дали искам да се разрева супер грозно или да почна да блъскам.
Преди 10 мин си влезнах. След малко трябва да се оправям наново да излизам. Дано тия капки за очи ми помогнат, защото все пак ще трябва да шофирам... Не знам какво да облека, отне ми 3243468687468 часа да се разбера. Пък хем ми се излиза с тия моите, хем ми се ходи по мъжко... А онва ник'во не се обади дали ш' т'кова ли или няма. Айлячееееее!
Самотна, нещо ми липсва, но не знам какво.Завиждам на хората около мен, които някак са щастливи - имат си приятел/ка и просто аз се чувствам странно.По принцип съм позитивен човек, но напоследък нещо ми става и съм адски самотна и сякаш имам нужда някой да ме обича.Имам страхотни приятели, които много държат на мен и аз на тях, но това в момента явно не може да ме накара да се почувствам по-добре.
За пореден път се разочаровах от представител на мъжкото съсловие. Започвам да свиквам с усещането.![]()
You are broken, I can fix you...