.
Затворена тема
Страница 140 от 288 ПървиПърви ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 476 до 3 500 от общо 7188
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Assassin's Creed Black Flag се оказа интересна, определено не е по-добре от 2рата, но става Поне утре няма да скучая
    Srsly? Мен също ме кефи супер много

бтЛ, Ецио rulez ... няма по-добър..

Разговорите с нея са толкова успокояващи.. мърр не мога да й се наситя ...
    още малко остана! *мрънка си нещо*
    Обичам си я..

Ае лека!!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Srsly? Мен също ме кефи супер много

бтЛ, Ецио rulez ... няма по-добър..
    Е, сега, Ецио 4ever 2 диска надрасках, докато я превътя, но и тази не е зле. 3тата също бива, но е доста бавна

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Баааааааах тая жега в тия общежития,баце!!!
    Цели 11 часа на лекции без почивка...умрях, а сега се събуждам от ЖЕГА!
    Ох.
    Иначе е окей хавата.
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Приключих! И вижте колко е часа, баси
    Официално мразя анимацията. Т'ва чудо отне кажи-речи цяла седмица по 6-7 часа на ден само с него да се занимавам. И ей тая вечер тъкмо като проверявах нещата трябваше всичко да се прецака и да правя всичко от начало - ама нали сме големи късметлии всички вкъщи напоследък. Накрая за малко да пропусна един компонент, изобщо не съм го видяла в условието и айде и с него отидоха два часа. Баси.

В личен план никаква ме няма. Как можа той да ми сервира такава новина! Направо съм потрес. Иначе вчера колко хубаво седяхме и си говорихме цяла нощ, имам чувството, че най-накрая открих брата, който никога не съм имала. Хубаво, че ми е той, иначе... не знам.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Баааааааах тая жега в тия общежития,баце!!!
    В общежитията на СУ ви е добре .. я отиди в някое на ТУ да видиш за какво иде реч

Иначе, ми е интересно какво ще стане довечера. Ще бъде интересно.

Да видим.

Отвратително седмица....................ама поне е към края си , макар че като знам, че ще трябва да чакам още една седмица за очила и ми става лошо ................... поне ще си почина хубаво два дена

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Е, сега, Ецио 4ever 2 диска надрасках, докато я превътя, но и тази не е зле. 3тата също бива, но е доста бавна
    Юбисофт усраха нещата, след AC: Revelation... Историята на Ецио трябва да продължи, ма няма..
    Бтл, гледала ли си Assassin's creed: Embers? Изгледай го, ако не си..
    А относно черния флаг, вече я превъртях, не е много дълга, а бе става..

Аз иначе до ся тренирах, хапнах.. музиката дъни... изкъпах, бе всичко е окей само, че се опитвам да се наканя да ходя на лекции, а как ме мързи..
    Нея си я обичам и нямам търпение да я чуя..
    Оф ае.. оставям ви.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Не спах достатъчно. Сефте.

Дано тоя туториъл помогне да загрея урока, че ще е само 71254514-то нещо, което не разбирам :д
    И ако си получа пратката днес, ще е толкова ОМГ! Искрено се надявам да не ми загубят два часа да ги чакам, ама поне ще съм си подредила бардака.

И "малко" счетоводство иначе, ама само докъм полунощ, след това си лягам, честна скаутска.

Супер фен Аватара на tonssy
    Божебожебожебоже, ако всичко за Нова година стане по план ще умраааааааааааааа от кеф :Д

А иначе:
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не спах достатъчно. Сефте.
    ..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ужасно объркана.

Мега фен Аватара на tori
    Готино ми е, но следващите два часа... Ох. Почти ми е коледно, лош събуей. Кисна си в история и не пиша, щото нямам тетрадка. Нямам кво дя правя особено и такава работи. Очяквам хубав следобед. Утре смятам да се поразходя самичка по кея, че скоро не съм го правила.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Все едно и също,едно и също, едно и също. Направо мога да влизам в манастир или пък някъде където по цял ден ти нареждат каква работа да свършиш. Някак изобщо не се чувствам на мястото си. Липсва ми смисъла на живота ми. Не съм го открил, а станах вече на 100 години. Липсва ми трайното усещане да се събуждам всяка сутрин с усмивка, да върша всичко, което трябва да се върши с усмивка,да лягам с усмивка и да чакам следващуият ден обнадежден. Няма го това.По скоро чакам да вземе да мине най накрая деня и да дойде ноща, а след това цикъла се повтаря отново, отново и отново...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Добро утро...*прозяв*

Мех. Пак се успах. И ми е лошо нещо. Към 2 трябва да излезна от нас за половин-един час, а имам чувството, че не мога да се помръдна от леглото. Мда...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Догодина идва в София и ще можете да й се насладите на живо.
    Ооо ще се ходи..;д И още как.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    чувствам се насран

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    на пробната матура по английски изкарах 5 и 50 без да съм учила, а мислих, че ще изкарам 3 или 4 :3 много съм щастлива... дай боже до истинската матура да изкарам повече
    и приятелят ми много се израдва, цял ден се хвалил на колегите му, миличко ми стана (не съм направила нищо кой знае какво, но той обича да ме хвали за някакви неща, много ми се радва)
    имам да рисувам, да пиша по литература, а толкова не ми се занимава
    супер изморена съм последните седмици, добре че днес си останах в нас да си почивам ^^
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уморена...след фитнеса
    Иначе ми е добре,наспах се едно хубавичко, имам си нужните учебници и ще си уча утре вкъщи.
    maDamn

Мега фен Аватара на pandabear
    сигурно може да станат и по-зле нещата. все ми е тая. сутринта си я изкарах в басейна. искам просто вече всичко да приключи. чувствам се зле, потисната и супер разконцентрирана.

Имам още 2 тренировки днеска а гърлото много ме боли
    Вече си ми липсва Мюнхен но пък в Москва си прекарвам много добре .
    Ще си го видя и него скоро макар и за малко че после има мачове и ще ни е малко трудно .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На тръни - искам искам искам много да се случи това!!!!!!!!

фйкйфгйгфйлкгдфглкйфлкйфк йгклгфк

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Юбисофт усраха нещата, след AC: Revelation... Историята на Ецио трябва да продължи, ма няма..
    Бтл, гледала ли си Assassin's creed: Embers? Изгледай го, ако не си..
    А относно черния флаг, вече я превъртях, не е много дълга, а бе става..
    Всичко съм гледала и всичките игри имам

Спах над 10 часа, не знам от кога не се е случвало това, сега трябва да почистя, да нахраня кучо и заека и след това съм свободна

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    I want to watch the world buuuuuuuuurn.
    Просто ми писна, не знам дали искам да се разрева супер грозно или да почна да блъскам.

Мега фен Аватара на babity
    Преди 10 мин си влезнах. След малко трябва да се оправям наново да излизам. Дано тия капки за очи ми помогнат, защото все пак ще трябва да шофирам... Не знам какво да облека, отне ми 3243468687468 часа да се разбера. Пък хем ми се излиза с тия моите, хем ми се ходи по мъжко... А онва ник'во не се обади дали ш' т'кова ли или няма. Айлячееееее!

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Самотна, нещо ми липсва, но не знам какво.Завиждам на хората около мен, които някак са щастливи - имат си приятел/ка и просто аз се чувствам странно.По принцип съм позитивен човек, но напоследък нещо ми става и съм адски самотна и сякаш имам нужда някой да ме обича.Имам страхотни приятели, които много държат на мен и аз на тях, но това в момента явно не може да ме накара да се почувствам по-добре.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    За пореден път се разочаровах от представител на мъжкото съсловие. Започвам да свиквам с усещането.
    You are broken, I can fix you...

Трябва да стягам багаж, а така ме мързи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си