- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Имам най-яките учители. Благодарна съм.
Ебати филма. Не знаааааам какво се случва, не знам как да се държа, а той какво прави по дяволите?!
доста ползотворен ден като цяло, ама тоя дъжд ми вкарва адската депресия...и видях ей сега, че ми е писал...ама няма да му отговоря!Ще се опитам да се абстрахирам от мисълта за него и ще го заместя с български, математика, физика.. грррр много ми липсва! :@ ;х
Като бомба със закъснител съм. Не знам нито в коя крайност ще избухна, нито кой/какво ще предизвика екплозията, но знам, че няма бъде красиво.
Искам всички да ме оставят на спокойствие.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Оф, иде ми да си тресна главата в някоя яка стена.![]()
You are broken, I can fix you...
Влюбено ми е.
И съм се изнервила нещо безпричинно :Д
Смачкано, нервно и с желание да пребия някого...
в общи линии, добре...
Eeee...В това дъждовно време, само едно ми трябва...някой който да си гушкам в топлото легло...Знаех си, че студеното време ще ме превърне в лигльо отново..![]()
Иии ни се отменя вилата за 8ми...не ни е писано просто да празнуваме 8ми с колегите явно...което е доста гадно, надявах се да се съберем на вила с колегите, да седнем да пием и да се поопознаем малко повече, ама...за 2ра поредна година ще сме в някоя тъпа механа...
>>DjBelev<<
Студеното време май наистина разлигавя всички.
Спи ми се. Много.
Искам да се скрия от всичко и от всички с книжка в ръка и котката в скута.
Искам да нямам ангажименти и да се разхождам безцелно из мокрите улици.
Искам следобедна дрямка и прясно изпечени сладки.
А закъснявам за работа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много ми е фън с тоя сняг. Чувствам се великолепно. Искам да си поукрасим вече, но ще е чак понеделник-вторник.
От кога не бях влизала в тоя форум, лелеее ...![]()
Навън е студено, мокро и гадно, а аз съм се сгушила на топло с чай и четец в ръкаЧета книжка на Агата Кристи, раздвижвам си мозъка и релаксирам на фона на радиото ... Нека ми е зле!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тотал щета. Не мога да изтрезнея цял ден... :Д
Видяхме се с "Малкия Кольо"Пич е..
Брр, умирам от студ, направо ще се побъркам.. добре, че нямам лекции днес..
Врял чай и филм! Охх, искам да е до мен, да си я прегърна и да се топлим един друг..
Малко още..!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
<3
Мда.
+ както винаги, когато съм недоспала, съм хиперенергична, прави ми се нещо, пръстите ми треперят, етц, етц... и всичко това за няколко часа, след което ще има тотален краш
искам да си излея агресията някъде... не върху някого, а някъде... жалко, че писането не е достатъчно агресивно действие :Д
Още, още вино! :Д :Д :Д
Имам си най-прекрасните колеги на света!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...