.
Затворена тема
Страница 148 от 288 ПървиПърви ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 676 до 3 700 от общо 7188
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тенденцията сочи, че политика на сдържане и емоционален изолационизъм е за предпочитане. Трябва да се заложи на други форми на социално общуване.
    Welcome to the Jungle...

Днес избухнах много неприятно пред приятелка, но имах нужда от доста време ми тежеше и днес беше кулминацията, а сега слушам хубава музика и мечтаяя

Мега фен Аватара на babity
    Пак кутии за обувки... Дано не ми се наложи да го отварям тоя килер някога. Бих пийнала и едно вино, ако не ме мързеше да ида да си налея. Сериалки и спане, че утре някой ще чете.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Понякога не ми се прибира в къщи...не ми е добре тук.
    Чувствам се като подсъдим, съден за най-жестоки престъпления....
    Казват ми,че съм се променила....към лошо...чувствам се като причината за всички проблеми....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Адски уморена!
    maDamn

Днес ми е щастливо, не е като да си нямам причина де. А него толкова си го обичам, утре най-после е Петък и ще можем няколко дни да прекараме заедно

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Йо-хо-хо! И бутилка ром на стената!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Дат смайл...;3

Няма пък да излезна с тях, да се бутам като някоя луда, да ме дават после по някакви клипове във интернет и по новините, да стана за смях на цял свят. И за какво? За да взема нещо на половин цена...та аз с купон пак на толкова ще го взема, стига да искам даже няма и да се налага да се редя и да се бия с настървени лелки

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не добре. Не обичам да пътувам с много багаж. Не обичам да пътувам в студено време. Мразя да пътувам за там.
    Lucky me.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не добре. Не обичам да пътувам с много багаж. Не обичам да пътувам в студено време.
    Мразя да оправям багаж, ама трябва...поне 2-3 дена ще се грижат за мен....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Нервно ми е. Извиват ми ръцете. Сигурна съм, че не е егоизъм. Нямаме друг избор, освен да се справим. Но не тря'аше да става така.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Боли ме всичкоооооооооооооо!Гладн съммммммммммм!Спи ми сееееееееееееее!Уфффффффф фффф

П.С. Друго си е да може човек да си се оплаче

Мега фен Аватара на pandabear
    вчера събрах смелост да му споделя някои неща и веднага щом поговорихме ми каза, че днес си хваща рейса за София...радвам се, че имам истински приятел. липсваха ми разговорите ни.

страх ме е.

Мега фен Аватара на xoxi
    Много студена сутрин с много силен вятър. Ужасно начало на деня. Не мога да си отворя очите още, а след малко ще трябва да изхвърчам от гнездото.
    Като видях програмата за днес и ми причерня. Нямам търпение вече да се прибера отново вкъщи, да си пусна някой филм и да заспя в очакване на уикенда.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Чувствам се все едно пак съм на 14-15. Толкова е хубаво! Сгушен в леглото, четейки Колелото отново... Слушайки дъждът как тропа по прозорецът ми и чувайки нестихващият вятър... Без грижи, дори и само за един ден. А книгата е толкова хубава! Едва след като съм прочел поредицата мога да оцения напълно майсторството на автора и красотата на книгата... Буквално през 20 минути ме побиват тръпки...

Супер фен Аватара на paradosou
    Утре, ако ще бели мечки да се гонят из града, ще изляза да си потърся набелязаните глезотии. С приятелка не сме се виждали отдавна и възнамеряваме да наваксаме. Отсега предвкусвам облагите от спечеления бас :д.
    Толкова с готината част. Краят няма как да не бъде гневен.
    Достатъчна причина е, че в училище като за последна година всичко е... умопомрачително. Толкова умопомрачително, че май оня ден бях написала километричен пост по темата. Оценките не са проблем и никога не са били, ама не може като става въпрос за извънкласни дейности, които имат връзка с матури, олимпиади, състезания и пр. учителите да си устройват мини борби за надмощие и всеки да се опитва да ни привлече в своя лагер. Просто е вредно, абсурдно и ужасно дразнещо. Предметът е субективeн, факт, обаче да се разминават в мненията си по толкова основни елементи... Най-забавно е като почнат изцяло да си присвояват заслуги за успехи на мои познати и приятели, завършили преди няколко години. Сякаш е изключено някой да прецени реално дали им струва учителският подход и колко ефективно работят. Хах.
    Последно редактирано от paradosou : 11-29-2013 на 12:58

Съдрах си д-то да уча от ранни зори и заминавам на изпит. И после трябва да пиша някви декларации и писма до институции пак.
    Липсва ми даскало. Тази френска неорганизираност направо ме побърква.
    Предните два дена рабрах, че съм изкарала 2 изпита, които мислех, че бях прецала.

А французите са убер тъпи. Вместо да пуснат някви оферти за черния петък, в Карфур ми предложиха една торбичка да избера храна и да я даря за бедните. Хаха. Идеше ми да им тегля една българска, но нали съм си учтива.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Вълнуващо ми е
    Нетърпеливо
    Още 4 часа и си е само мой

Май се разболявам. Скучно ми е вкъщи. Излиза ми се, но не съм сигурна, че има к'во да правя, ако изляза. Не ми се седи кибик в няк'во кафе - т'ва е програмата за събота вечер. Май искам да се видя с някого, но не е удачно времето. Истината е, че ми се шофира. Кораво много!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като пребитичка съм цял ден...
    maDamn

Боли ме гърлото от много викане, иначе се чувствам добре... Повече няма да използвам услугите на БДЖ като ходя до София и обратно иии тя ми липсва...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на weheartiit
    тъпо ми стана като го коза,нищо,че аз нямам нищо към него ,но просто...
    пак не стана както си го мислех,дано поне не каже на никой и да няма лошо
    мнение за мен

Супер фен Аватара на Anonys
    Тъпо, странно и леко раздразнен.

Мега фен Аватара на tori
    Готино, лигаво, кеф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си