- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пхахах психолога пак се появи ...
Майната му на всичко, аз отивам на море!
И въпреки това не изгарям от желание ... :д
Никакво ми е. Без никакви очаквания и планове за деня.
maDamn
Кольооо, излагаш се вече.
Оооох, 12 дни още!![]()
А днес надявам се денят да е хубав.
Скуката не ми влияе добре.
Имам нужда от искра, от нещо, което да запали интереса ми, да ме държи в очакване.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Липсва ми..Всяка секунда. Разбирам го и в същото време не осъзнавам защо се сърди за такава простотия. Нямам търпение да се върне от Италия. Да го видя. Дори и да ми се сърди и да не иска да ми прости. Просто да знам, че е добре. Това притеснение ме убива. Още повече вината. Разкъсвам се отвътре. Знам, че ще му мине и всичко ще е както преди, но знам и че беше напълно сериозен. А имам нужда от него..от подкрепата му, от прегръдката му, от неговото "Всичко ще е наред.". А като се замисля, че казах всички тези думи за най-добрия си приятел, а не за човека, в който съм влюбена..Привързаността ми към него е твърде голяма. Не искам да го изгубя за едното нищо.![]()
След няколко седмици само 2ра смяна,утре ще съм 1ва..Остави че отвратително много мразя да ставам рано,но днес съм 2ра смяна и ще се прибера в 23:30 някъде и утре трябва да стана в 4:30 най-късно...добреееКолегите викат,че съм щял да имам повече свободно време...какво свободно време,аз ще се прибирам от работа и лягам да спя xD Дано я изкарам тая седмица,чеее....и чак петък съм почивка...лятото ми минава вкъщи-легло-работа-вкъщи-легло-работа....
Ужас просто,толкова ми е скучно вече от тва..
>>DjBelev<<
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Отегчена, недоспала, мрънкаща на ум...
Разговорът с мама ми дойде добре.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо да се излагам... всеки има някакъв момент в живота си когато му писва от всичко и иска да изчезне някъде далеч, където не познава никой...
По темата: В момента съм добре, слушам хубава музика и след 2 часа трябва да отивам на работа, а понеделник и вторник почивам и смятам да ходя на плаж, че не съм ходил от 20 дена...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Не разбирам какво е туй мълчание и сърдене. К'во съм направила? И не, не чета мисли, та да разбера, като надникна в главата ѝ.
Един почивен ден имам и ще го съсипят, сириъсли? Не знам кво иска от мене, не стига, че на работа вися повече от нея и то права, отделно ставам в пет и се прибирам в 9 и половина, ами ми се и цупондри?! И за кво? Ноу айдия.
Ми не ме ебе, като има проблем да казва къв е, не само да ми хвърля нещата наляво надясно и да ми пуфти и цъка.
След снощи.
Простооо...
не знам какво да си мисля. :Д
Пие ми се хубав алкохол и ми се стои на уютно докато навън е буря.
дам. ♥
Искам да направя онзи фокус (да стана на две кофи пясък). Позьорства ми се. Крайно отегчена съм, искам да си заформя скандалче или интрижка. Скучно ми е. НЯМАМ търпение да се прибереееее!
Добре е ситуацията, така е най-добре.
maDamn
денят става все по-хубав.
очарователно просто.
Вече нямам никво настроение за нищо.
Не искам да седя повече тук. Искам да си отида в София и да се съберем с компанията на по бира. Остават още 15 дни ...
Уникален уикенд.. АДСКИ доволен съм!![]()
Welcome to the Jungle...
Нямам търпение да се махна от тук само една седмица остава до пълното щастие.![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Прекрасен ден. Утре се очертава да се съберем всичките говеда и да празнуваме имен дееееееен![]()
![]()
п.с. след 6 месеца продължава да ми е влюбено <33
Очертават се все хубави събития. Ебати готината поредица.![]()
Само да преборим мускулната треска след разходките по висините и сме 6.![]()
Welcome to the Jungle...