- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
чувствам, че никога няма да бъда обичана .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Тая година няма кармична дупка за мен, нянянянняняня!Едно нарцистично ми е. Искам да си напиша няк'во писмо към себе си, колко много се гордея от изминалата година.
Повръща ми се от вече напиращите коледни статуси във фейсбук, реклами, коледни светлини и все фуйни. Да не говорим за влюбената половина от контактите ми и техните специални чествания...
Тоя изпит ще е ебати тъшака. Не мога да разбера защо винаги предметите, по които имам най-малко за четене, ми се издънват. Ако е 1200 стр, к'ъв е проблема да избухна с висока оценка, ама ако са 50-100 - заааааеби!
Днеска си издомакинствах от до. Целият етаж, остана мега малко да разтребя няк'ви неща, а после филм и чайче. След вечеря - винскоооо. И ако издрънчи и няк'ъв смс, ще стане най-якия ден евър.
Съвет: ако ви трябва спешно нещо, не псувайте, не наричайте 'глупаци' и 'путки'. Просто няма да ви се отвори парашута.
Чувствам се весело, защото въпросните си получават възмездието.
не вече наистина си мисля,че съм прокълната... Как бе , как точно като си харесам някого,който преди това ме е харесал иии като съм сигурна вече,че е идеалният за мен и всичко Щрак! се изпарява.. как бе аз не мога да повярвам вече едно и също всеки път ,потресена съм .. явно трябва да правя нещата на сила с човек , който грам не ме привлича...за да съм обичана...ама какъв е смисъла като аз няма да обичам
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Объркана съм. За пореден път се убеждавам, че това няма да е лесно. Моментите в които забравям са лесни, но после настъпва агонията. Колко е красива болката.. депресирам се.. не е хубаво..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Супер се чувствам. Пловдив си е Пловдив , майна. Петък беше разбиване , събота се радвам , че си тръгнах раничко , че щеще да стане голям фал. Семинарът беше готин, нищо , че не знаех на къв език се говори около мен. Москва изглежда като интересна опция
Оф що ли си правя труда. Да обсъждам един час с майка ми какъв полен мога да си позволя до Париж, за да забера някого. И като го питам кога точно може да хване полет да ме прати на майната си, щото му е по-важно да си обсъжда някви тъпни с някъв приятел. Честно, понякога ми писва адски много! Някак си примирих се, че да е окей да се лиже дупето на мама и мама щом каже, че трЕбва да да сме си вкъщи за Коледа, то тъй трябва да бъде.
И накрая кво получавам "зает съм, що не си го туриш отзад".
Ама вярно тея дето са се залепили за дупето на мама, много трудно се отлепят. И права беше майка ми тоз път като каза, че точно тъй ще стане и че трябват дълги години усилия синчето на мама да се откъсне, а не всяко от тях си струва.
Колко бързо ми се прецака прекрасния ден.
Последно редактирано от Hayashi : 12-01-2013 на 19:04
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Трябва да си дам почивка от всичко.
Сякаш така ми е по-добре. Не се стремя към нищо, не искам да си давам зор. Добре съм, била съм и по-зле, била съм и много по-добре, но не мога да си позволя повече емоционално изнасилване за момента. Може би празнотата в някои отношения е по-добра от наличието на черни мисли и емоции.
IDK
Feels like nothing, not good or bad.
maDamn
Не нее неее просто ми иде да го убия и ми се хили даже . Толкова неудобно ми стана сега ми е забавно обаче вчера сутринта ми идеше да го убия когато ми се прибра от тренировка . Как можа да не ми каже направо като ги видях пред вратата щях да припадна . Утре като е 3 часа на тренировки кво ще ги правя тия хора ?
I just need him. Пуснах си филм, но не мога да го изгледам като знам, че заради това не му обръщам внимание..Yep...
Колежки, давайте го по-позитивно, полезно е и ви отива повече.![]()
Welcome to the Jungle...
аз ше вкарам позитивизъм.
чувствам се добре, сама, доволна, не ми трябва никой, даже от секс нямам нужда
пълня си душата с хубави книги, излизам, забавлявам се
яко е да мислиш за себе си и да си спокоен
обичам да се смея за дреболии, да съм пълна с енергия, да се обяснявам вживено, да ръкомахам, да дивея.. като дете
вчера плаках за децата от Симеоновград, днес се усмихвам и се кефя, щото се не знае...
има по-лоши неща от моите "проблеми" и от боклуците в живота ми...
Първоначално написано от antifashionshit
Болна съм. Нямам капчица енергия, мързи ме дори да гледам. А имам изпити след прекалено малко време. Дано успея да се вдигна на крака тука за ден-два, от утре почвам ударно лечение с хапчета, спрейове за нос, чайове и фрешове! Аман.
Искам почивка. 2 дни. Да презаредя батериите. ЕБАТИ.
Тегля си филм и лягам, дано да успея да заспя.
Офф...Много ми е смотано...лягам си, па дано се събудя с настроение...хубаво настроение..
>>DjBelev<<