.
Затворена тема
Страница 151 от 288 ПървиПърви ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 751 до 3 775 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Пак се сетих за онази злобичка...Грр...Как ми се иска да я няма..-_- Въобще да не съществува..-_- Yep.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Хм, някои хора не знаят кого да обиждат.
    Още не ме е ударил факса достатъчно, че да се занимавам, може би някой ден.
    Сега имам по-важни неща на главата, две контролни днес, едно утре и едно в сряда.
    След това сядам да се готвя за това на 18, а след това за изпита. И то ще е така, ако успея да се освободя от останалите изпити, на което се надявам, защото не ми се занимава януари с това, имам други планове за тогава.
    Вече съм абсолютно single, не желая дори да се замислям за мъже, надявам се бързо да се отърся и да си продължа живота напред, пък ще видим с кого и кога..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Кафенце +

Безценно

Ох след малко тря да излизам за лекции, а у нас ми е толкова яко, хубава музика, уютно и топло.. с чаша кафе у ръкЪ.
    Оф излизам излизам ИЗЛИЗАМ! Казах!
    А тя ми е такава прекрасница.. сега разбирам, защо преди не се е получавало..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мразя това побъркващо чувство на очакване в корема
    не, всъщност го обичам, ноо еее побъркващо :Д

искам да се минава по-бързо този ден
    ако се справя...ако се справя с един прочит на всичко ще се призная :Д
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-02-2013 на 08:33

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    чувствам, че никога няма да бъда обичана .
    Защо ли пък и аз да не е като да го нямам същото чувство често?

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Честно, понякога ми писва адски много! Някак си примирих се, че да е окей да се лиже дупето на мама и мама щом каже, че трЕбва да да сме си вкъщи за Коледа, то тъй трябва да бъде.
    И накрая кво получавам "зает съм, що не си го туриш отзад".
    Ама вярно тея дето са се залепили за дупето на мама, много трудно се отлепят. И права беше майка ми тоз път като каза, че точно тъй ще стане и че трябват дълги години усилия синчето на мама да се откъсне, а не всяко от тях си струва.
    Не знам каква е ситуацията с гаджето ти и на какво те учи майка ти, но понякога не е лошо човек да не гледа само от егоистичната страна на нещата. Демек само от неговата си камбанария. От личен опит мога да ти кажа,че за някои семейства Коледа е семеен празник.Както си е и всъщност де. Както е и при нас. Та при нас Коледа се празнува семейно-няма сбирки, няма отделни купони, няма незнам си какво. Тези неща остават за други дни, за по неважните дни на Коледа или за Нова Година.Все пак и родителите не са по-малко важни от гаджето и приятелите. И аз въпреки,че понякога страшно им се дразня на родителите ми,понякога с баща ми имаме огромни скандали, понякога се бъркат където хич не им е работата и често ми се ще изобщо да не се навъртат наблизо около мен мога да ти кажа,че те са хората, които им пука най-много за теб. Гаджето днеска може да си ти, а утре да е съвсем друга. Не е гот заради любовта да заебеш родителите си. Пък майка ти ако е решила да те настройва срещу гаджето ти поне видимо успява

Иначе аз съм сякаш малко по-добре от предишните дни.Сякаш. Само дето хич не се сещам защо. Явно Коледното настроение малко по-малко започва да ме хваща, знам ли.
    Иначе си мисля. Егати закономерността, която наблюдавам. Все в складовете за строителни материали е пълно с готини мацки. Защо е така не знам.Ако някога отида да работя на такова място има голяма вероятност да е заради мацките .Имаме в града един такъв склад-две,три готини мацки в него. Онзи ден пък ходихме в Angro. Там забелязах една ебаси готината мацка-готино лице,готино тяло,големи очи ( и горни и долни), с една дълга коса май на опашка и нарешена назад, с една трапчинка на брадичката, като на аватарната снимка на granger (всъщност и аз си имам такава, лошото е че като съм с брада не се вижда,чак толкова, а това плюс топлите ми кремаво кафяви очи най ме кефят в моето лице). После се наложи да се върнем за втори път та забелязах,че има и други много готини мацки там. А на излизане се засякох и с един съученик, който с изненада разбрах,че работи там. Ще го бъзикам аз него на следващата сбирка за колежките му . Стига да дойде де,че откакто се е "оженил"на последните сбирки къде с кран не го докарват там. Може би заради неписаното ни правилo хората с гаджета да не си ги водят освен ако не са от випуска ни.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-02-2013 на 09:11
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    (всъщност и аз си имам такава, лошото е че като съм с брада не се вижда,чак толкова, а това плюс топлите ми кремаво кафяви очи най ме кефят в моето лице).
    Ти ебаваш ли се, ве ?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Искам да уча, само трябва да си систематизирам нещата.
    От офиса не ми се обадиха, време е аз да ги потърся май.
    Той ми изкара акъла вчера с това заявление, но се оправихме и всичко е ток и жици /май/.
    Само с оня не знам кво ще правя, щял да мисли...само дето мисли тоя, дето може, нали..
    Както и да е, само да ми дадат поне 1-2 смени за седмицата, да преснимам лекциите, да седна да уча и да резервираме за осми и всичко ще бъде прекрасно.
    Искам Ива, липсва ми.
    А вчера имах слаб момент и roommate-bestie ми направи толкова мил жест, че се чудя кой ме събра с нея. Обичам си я толкова много <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И тя те обича ,хехе :*
    А сега ставай да си сушиш косата,че си достатъчно болна!
    ПС: Супичката рулз
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Радвам се, че те кефи.
    Ставам след малко :*
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

*Някъде из дебрите на Бургас* Йеп. Загубих се по улици, през които минавам всеки божи ден. Определено трябва да си наваксам със съня.

Имам предложение в петък или събота да се изнесем една компанийка към София...Първоначално ми звучеше изкушаващо, но като се замислих, осъзнах, че той няма да е там тогава...Не си струва щом няма да го видя...Макар че може да се измисли нещо.

В главата ми изскача образ от сутринта...Толкова ми е сладинко..

Супер фен Аватара на leadyflame
    Кафе, цигари, душ, после на работа... дано поне бързо мине времето.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ти ебаваш ли се, ве ?
    За кое да се ебавам бе спамерче такова?

Толкова ли ти е трудно да повярваш,че един човек може да го кефят разни неща не са му по чуждите лица и тела, но и по неговото. Има и неща, които не ме кефят или дори малко ме дразнят и по моето си лице, но повечето са поправими. За най-фрапатното, от които трябва да полежа около час под ножа,да изтърпя след това не много готина болка и да имам 1-2 седмици след това дискомфорт. Но засега не ми е на преден план, Често, когато спомена пред някого разбирам,че ме заглежда да се увери дали наистина е вярно или се бъзикам.Е, има хора дето професията им е свързана с втренчаване или професионално изкривяване и го забелязват веднага. Също много ме дразнеше и преди години един зъб пораснал на небцето ми отгоре като втори ред ,но ме беше страх да ми го извадят. Е,като се развали все пак след няколко дни между дразненето ми от него и страхът от болката се примирх с болката и вече си имам един бъг по-малко.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Току що ставам хахах . Ех колко ми е кеф ,че не съм ученик вече

Защо ли пък и аз да не е като да го нямам същото чувство често?

Не знам каква е ситуацията с гаджето ти и на какво те учи майка ти, но понякога не е лошо човек да не гледа само от егоистичната страна на нещата. Демек само от неговата си камбанария. От личен опит мога да ти кажа,че за някои семейства Коледа е семеен празник.Както си е и всъщност де. Както е и при нас. Та при нас Коледа се празнува семейно-няма сбирки, няма отделни купони, няма незнам си какво. Тези неща остават за други дни, за по неважните дни на Коледа или за Нова Година.Все пак и родителите не са по-малко важни от гаджето и приятелите. И аз въпреки,че понякога страшно им се дразня на родителите ми,понякога с баща ми имаме огромни скандали, понякога се бъркат където хич не им е работата и често ми се ще изобщо да не се навъртат наблизо около мен мога да ти кажа,че те са хората, които им пука най-много за теб. Гаджето днеска може да си ти, а утре да е съвсем друга. Не е гот заради любовта да заебеш родителите си. Пък майка ти ако е решила да те настройва срещу гаджето ти поне видимо успява
    Айде да не пишеш някви романи със съвети, които не са ти искани, а? Върви си се наслаждавай в огледалото.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

v_966
    Guest
    Търся безплатен facebook hack. Има ли запознати с това как става хакването на някой профил. Ако може пишете на лично, имам нужда от спешен отговор на няколко въпроса. И моля, нека да ми пишат хора, които са наистина запознати с нещата, а моралистите да се спестят мненията защо не трябва да хаквам профили във фейсбук, благодаря предварително!

Айде да не пишеш някви романи със съвети, които не са ти искани, а? Върви си се наслаждавай в огледалото.
    Хайде да не ми злобееш ако искаш. Ходи си злобей на гаджето,а? И това не съм го написал с изобщо лоши чувства,защото нямам нищо против теб. Но ако смяташ така да ми се репчиш и не очакваш,че може да получиш отговор пиши си споделянията в някоя тетрадка. Там няма шанс никой да ти отговори. Иначе да, всеки не е лошо да се поглежда отвреме навреме в огледалото в пряк и/или преносен смисъл за да си свери часовника.Пък и момиче да ми говори за седене пред огледало е някакси смешничко. Не мислиш ли?

Мега фен Аватара на babity
    Майко! Прекалих мъжката с кафето тая сутрин. Направо искам да свърша 24254765456454577857 неща едновременно, ръцете ми треперят, краката също, но искам да пробягам света, де'а. С'а се опитвам да се промия с няк'ъв чай преди сърцето ми да се е пръснало или главата ми да експлоадира от високото кръвно.

Дееба, оказа се, че имам още два теста в деня на изпита, за които хабер си нямах досега. Май ше има да подуша кура в сряда.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пък и момиче да ми говори за седене пред огледало е някакси смешничко. Не мислиш ли?
    Не, в този случай не е смешничко. 'Щото ти си човека, който се наслаждава на "топлите си кремаво кафяви очи"

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не, в този случай не е смешничко. 'Щото ти си човека, който се наслаждава на "топлите си кремаво кафяви очи"

Само не разбирам какво лошо има в това?

*letthedramabegin*

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    върнах се, изморена съм, малко сдухана, знам какво ще ми оправи настроението, дано стане

* и да спре да вали
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ ^dafuq is happening

Абе, що все ненормалници се навъртат около мен, баси. Веднъж няма някое нормално момче да седне да си говори с мен, все ще е някой мръднал нанякъде. Ъх.

Май май тотално съм се оляла в предишната курсова по анимация. Като гледам какви работи ни дават сега и ми иде да се разрева, да метна всички мишки, таблети, тетрадки и химикали в едната посока, аз да се метна през прозореца в другата ( ) и туй то!

Поне намазах торта сутринта.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Drama.. <3
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Казах ти, не е необходимо по всяка тема да имаш мнение. Даже не бях груба с теб и все още не съм, така че не се прави на ощипана госпожица. И това сигурно ще те шокира много, но не всички момичета висят пред огледалата по 2 часа дневно.

Имам усещането, че ще ме изгонят от лабораторното днес или поне ще ми се развикат, ама вече даже не ми пука.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

DisappointedDreamer, защо ако някое момиче имаше такъв цвят очи и бях казал,че ме кефят като какъв щеше да ме определиш. Просто ме кефи този цвят и съм за нещо на едно мнение с природата, която ме е създала. И сините очи ме кефят много също въпреки,че са ми леко студени,но пък аз съм с кафяви и кво,да взема да си ги сменя ли?

Lilanda нищо лошо няма. Само дето кака ти Маги понякога има нужда да получи душевен оргазъм като ме понатроли и по удобен случай от това здраве му кажи.

Казах ти, не е необходимо по всяка тема да имаш мнение. Даже не бях груба с теб и все още не съм, така че не се прави на ощипана госпожица. И това сигурно ще те шокира много, но не всички момичета висят пред огледалата по 2 часа дневно.
    Приеми, че това е ФОРУМ. А ти пред огледалото не знам колко седиш. Пак казвам. Нямам нищо против теб и май не си ме и дразнила, а просто исках да ти кажа,че мисля,че не си баш права в случая, ако имаш желание да хванеш и да се позамислиш малко. И моля те по-добре на бъди груба с мен,защото и без това напоследък само чакам някой по непознат да ми изгрубее и да си изкарам всичко дето света ми е крив върху него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си