- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Малко се притеснявам, ще ходя да си вадя медицинско и ще искам дата да ме изпитат за листовките.
После почвам кормуване и страшно се вълнувам, нямам търпение.
Чакам оценката по наказателно, искам ваканцията да се прибера в бглипсва ми снега, искам да се видя с бабите, дядовците, братовчед ми и с мойте простаци, и те ми липсват.
Тря да пиша коментар на едно скучно съдебно решениеlazy mode.
Първоначално написано от antifashionshit
Учих по немски, преди това чистих и пазарувах.
Сега ще се наградя с хубаво филмче и чипс+кола.
maDamn
Плам ти преди учила ли си немски ? Ако не засега трудно или лесно ти е ?
Цял ден с родителите на моят пич наслушах се на руска реч . Разведох ги из Мюнхен опознахме се
Мдамм добри впечатления имам
Не съм учила преди това, но засега ми е много приятен езикът. Според преподавателката се справям добре и с малко повече напън от моя страна мисля,че ще го науча за 4 годиниПод науча нямам предвид префектно или на някакво уникално добро ниво, но разговорно ...надявам се + тва че ще пиша и курс в свободното си време, а ако ми се получат нещата и сертификат ще опитам да изкарам. Но това е доста далеч в бъдещето .
maDamn
Разговорно за 4 ри години ще си го научиш на доста прелично ниво. Макарче едно е да си в България а друго е тука но нямай притеснения ще се справиш.
Чак пък такова лицемерие...
На мен ми се спи, та след малко сигурно ще си лягам. Рано е ама поне ще се наспя.
Защо откачам точно като имам важна работа...Днеска направо не се чувствам на себе си, пак съм изпаднал в някакво състояние, получавам някви сигнали от някъде и правя някакви пълни глупости...Не съм добре, психолог ми трябва на мене...
>>DjBelev<<
Би трябвало да съм на края на силите си след пътуването вчера и фиаското снощи, но май мога да извъртя още една такава нощ. Все пак разумът ще надделее и ще се кротна докато не дойде уикендът.
За пореден път не знам какво искам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тъкмо започнах да пиша по курсовата и...изведнъж бяло петно...и след малко се осъзнах пред огледалото захапал резен лимон и опитващ се да си избеля зъбите...Нямам думи...
>>DjBelev<<
Отвратително чувствоИскам да се разрева, ама и това не мога...
липсва ми,защо,защо така се получава не е честноо,не е наистина![]()
изтрих си фб-ка, защото не спирам да влизам и да си губя времето, заради него ..сигурно и за секунда не се е сетил за мен..
отивам да уча.
после да си оправям косата.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Разтревожена.![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
По принцип не бих се занимавала да обяснявам, щото на тъпака да му доказвам колко е тъп и 100 години пак няма да зацепи.
Интересно в случая е, че преди няколко мнения ти казах да не се вреш в чуждите работи когато не са те молили и се направи на настъпен. Пантерата обаче като направи същото обаче, нещо се обърна. Хем тъй, хем иначе. Но сме с голямо самочувствие иначе.
Супер съм! Студено ми е адски много, но практиката мина добре. Правя си една салата и ще се ровя из нета, щото не е като да нямам да уча за изпит.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Уморено ми е. Нищо, че не съм правила кой знае кво, просто ми е уморено. И наистина нямам търпение да се махна от тук. Не искам да съм тук. Искам някъде сама, да се изтегна някъде, да се нарева и да ми мине тъпотията. Събота май ще се разхождам по кея.
обичаш, за да задържиш, търпиш и удължаваш...
не някой друг, себе си оправдаваш, че може би това заслужаваш
от студения сезон ми е станало едно странно, имам нужда от физическа близост, която не обичам особено много...искам да стоя сгушена в някого, завита с одеяло и да ме гали по косата...пък всичките действия сами по себе си не ги обичам хич...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Весо, ти ли си?!?
и не е ли den Juden
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
реших, че никой не заслужава доброто ми отношение.
'щото явно никой не го оценява.
това е което.
Приятели с голяма доза проблеми ме объркват, но дано да съм успяла да дам някой съвет върху който би се помислило, предвид факта, че опитът ми в подобни ситуации е доста голям.
Утре съм на смяна, както и на 8-и декември, но не е проблем. Ще се оправя, стига да измислим какво точно да правим тогава.
Не знам има ли смисъл да продължавам с него, знаейки че е mission impossible. Може би да, може би не..май накрая ще режа с голямата ножица и това е.
Лека нощ на всички![]()
Дълга седмица се очертава и този празник дето се пада точно Сряда, малко много ще ми дойде. 2 важни теста и репетиции с малките след работа, като се има предвид, че имам 5 с отклонения в класа, не знам как ще ги науча каквото и да било. Ама то има причина да не уча за учителка де![]()