- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
А не е ли по-добре човек да бъде оставен да се научи от собствените си грешки ?
Защо да правиш грешка и да страдаш от последиците и, когато някой може да те посъветва, да те насочи и да те научи?
Плюс това, не е гаранция, че въпросния ще се научи от грешките си. Виж, Някойтам, например - грешките му продължават вече няколко години.
едит: SonataArctica, мерси! :Д
Ами то не може вечно някой да те побутва и да ти показва грешките .Освен това не всеки умее да се учи от чуждите грешки . Ако грешката е някаква фатална да съгласна съм но иначе защо ? Не е ли по-добре да се опариш от собственият си опит ?! В край на сметка всеки си има глава на раменете и всеки може да мисли . Ще сгреши 1 -2 пъти и после няма .
Eстественно че може да го избегне .
Но не е и задължително да чака друг да му посочва въпросните грешки .
Ти ли бе?!? Много отворени сте станали нещо още непълнолетните. Първата ти реакция като ме видиш най-вероятно е да се насереш при усещането че срещу теб седи човек който е с 10 години по-голям от теб. Знам,че на теб това уж не ти е проблем, но знае ли човек. Това е преимуществото на интернет. Че събира в една дискусия и малки и големи. А в реалността да ти кажа честно не се случа така като да е постоянно да общувам с хора около тази твоята възраст. Я има един двама човека, я няма. Освен това не забравяй,че в реалността се показват и черти на характера дето не се виждат във форума. И съм на 100% убеден,че може да е малко, но не си на 100% същата,защото и една твоя наборка от моят град така веднъж ме хранеше здраво то във Facebook, а когато бяхме в едно заведение думичка не ми казва.Аз се запътя към нея, а тя подбягва натам танцувайки си.А бях останал с впечатлението,че засече ли ме някъде ще ме пребие...минимум...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аре спрете се. Оляхте хубавата тема за оплакване и мрънкане. АМАН!
Някойтам, уж претендираш за много акъл, пък се държиш като малко дете, което тропа с крак и вика "Не е така, не е така!". Пф.![]()
ПО ТЕМАТА: Искам да го взема тоя стаж, мамка му! Много се надъхах.![]()
^Я не им обръщай внимание и си помрънкай на воля.![]()
Welcome to the Jungle...
Да, бе, точно така. Аз контактувам с хора минимум 3 години по-големи от мен, той ще ми говори. Питай Валдес или DarkTemplar дали се сдухах, предвид че са ти набори.
Много говориш, малко знаеш. Имаш ли път към София лятото, пиши. С удоволствие ще ти заявя на живо какво леке си.
Дотук съм аз.
А аз пък ще си го преместя от левият в десният джоб,че някаква си 17 годишна пикла не съм я бил кефел![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
да не вземете да спрете сега, тъкмо почна да става весело![]()
moar драма pls xD
Някойтам Какво значение има дали е на 17 или не незнам си колко ? Може и на 50 години да е и пак да си е пикла.
Седял пред нея човек 10 години по-голям от нея и това какво значение има ? Точно никакво
Уау.. какво става в тая тема?!
Някой ще ми каже ли причината за този спор?
Объркана и отегчена съм. Не правя нищо правилно или по-скоро така както другите очакват.
Ще го нараня, а не искам...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Нова оферта, сбийте се и ще снимаме?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
офф, като ощипани госпожички сте
имам работа, искам енергия и щастие в синтетичен вариант, трябва да направя около 6-7 чертежа поне до 2 утре...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Готино ми е. Радвам се за него, починах си днес, утре пак се очертава да се занимавам с глупости, бляяяях. Някво ми е много приятно, музикално, развълнувано. След малко момчето ми се прибира и ще го гушкам и обичам. <333333
Тоя форум сте бахти смешниците всички ,честно. Кво се обеснявате един на друг постоянно. Едната не знае български, другата малка пикла не пропуска да се излага , а кака ви Виоленца не пише грамотно , дори когато се опитва. Бахти , в Пловдив не ми бяха казали , че си била такава гадна злобичка.
Супер съм си и днес. Едно по едно нещата отпадат , на 8ми ще се пръснем. Съният ми беше странен , по-хубав не съм имал от много време. Или поне не съм си спомнял. Тва с второто виждане се превръща в огромен проблен , но да видим дали на живо няма да е по-приятно
Сънено.........иначе съм доволен как почна седмицата, но да видим как ще завърши !
Най-мразя да да уточняваме нещата пътьом, макар че накрая може да се получи нещо интересно! Иначе Никулден се очертава да бъде ..............запомнящ се !![]()
Станах свидетел на кражба в рейса. Интересното е, че си помислих, че 'крадеца' ще върне портмонето на момичето, защото го познавам откакто се помня. За жалост обаче не го направи. Напоследък всички се променят ужасно много и то не към добро...
Повториха ми неколкократно днес, че използвам твърде много чуждици.Трябва да се отуча от този си навик малко или много...
Химия... жшнжтшсддье =/
Чакам няколко колета и всичките са прекрасни! Другата седмица вече трябва да ме изненадат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Уморено,но доволно.Съвсем случайно преди 30 минути се запознах с AzoriaДа живее Щутгарт.
maDamn