- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ще бъде доста напрегната седмица на работа, а аз още съм в отпускарско настроение. Трябва бързичко да вляза в релси.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
След 3 дена отивам на морееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееееееееее!!!![]()
Днес тренирах около час и половина,имах много енергия,защото се натъжих,че едно момиче ме постави в така наречения "Friendzone"...и така..
Ужасно..не мисля,че има по-гадно от това да полагаш усилия да направиш някой щастлив,а той да е супер неблагодарен..
Освен това ваканцията е супер скучна,ще си умра,а толкова ми се купонясва..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Къде е границата между запазването на добри спомени за някого и чисто реалния поглед върху всичко, което прави/ е направил? Има ли изобщо ясна граница? В стремежа си да се държиш максимално прилично с максимално много хора не пропускаш ли всъщност нещо по-ценно, не пращаш ли себе си по дяволите, не правиш ли нелепи опити да се убедиш, че си разбиращ и толерантен, докато реално държанието ти е неадекватно? Като мислиш постоянно за някакви бъдещи неща не си ли секваш живота тук и сега? Предстоящото заслужава внимание, обаче моментът, в който се намираш, също.
Кога преставаш да се самообвиняваш? Кога изчезват съмненията? Изобщо добре ли е да ги няма? Защо толкова често се получават разминавания? Кога претенциозността и отсяването спрямо околните стават прекалени? Какво правиш, когато виждаш повече грешки, отколкото би трябвало? Ако не е период, ако се задържи? Ако винаги го е имало? Май тва е най-сигурната рецепта да си вечно анализиращ, съвсем не в положителен смисъл.
nah, yжасно драматично звучи. То Е. Кво пък, всеки има право на малко театър от време на време.^^
Последно редактирано от paradosou : 07-21-2013 на 17:49
They call Protuberance the drama Nesi. Не товари хората и себе си с очакванията преди да се опознаете добре. Важно е сама да разбереш къде са проблемите , промяната започва отвътре навън. Общувай само с хора (САМО!!!), които не те натоварват. Животът е прекалено кратък, за да го пилеем в правене на тъпи неща с неправилните хора и да анализираме кво е станало после както български треньор след загубен мач.
Супер съм си днес, видях се с готини хора. Човек и добре да живее, налага му се да работи за някой друг. Е , преди не смятах , че ще се стигне дотам , но пък интервюто ще е култово. От другата седмица ще съм на много сиво място с доста паник бутони
Те не знаят за безкрайните претегляния, не ги товаря. Всичко е в моята глава.
Ии успех на интервюто.^^
![]()
Последно редактирано от paradosou : 07-21-2013 на 18:01
Защо вали?
Хубаво ми е, гушкахме се цял ден, гледахме филмче, сготвихме си и ми е щастливо.♥
+ мега яката песен открих и си я въртя безкрайно.
Дано се обади днес шефа, че нямам идея вече какво да правя.
Животът ми в момента е пълна каша.
Много често отново почнах да се карам с нашите, но пък и съм притеснена за онова нещо. ;/ Дано да няма нищо сериозно.. просто.. дано, защото нямам представа какво ще направя в противен случай.
Освен това съм се отпуснала страшно много и половината неща, които смятах да правя лятото, си седят. Трябва да се взема в ръце.
На всичкото отгоре сега се падна да имам любовни терзания (е, не точно, но.. да кажем). Харесва ли ме, не ме ли харесва, има ли шанс да стане нещо, искам ли да стане изобщо..
Много ми се спи, адски много ми е тъпо и нямам идея как ще стана понеже трябва да излизам да си губя времето
^Намери с кого да си го губиш и ще ти е една идея по-забавно.
Понаспах се, сега е време за поредната доза ежедневни задължения.
Welcome to the Jungle...
е аз попринцип съм намерила, но проблема е че заспивам, а в 12 трябва да съм излезнала :Д
Гузно, защото една седмица се поразлигавих яката и е време да влезна отново в релси.
Моля. Аз тези дни се будех с кафенце на басейна и после тонизираща планинска разходка, ама свърши...
Welcome to the Jungle...
То и си беше, нищо не може да замени чистия въздух и тоталния душевен релакс сред природата.![]()
Welcome to the Jungle...
оо определеноколкото и странно да звучи за някои аз всяко лято ходя на палатки сред природата, прекрасно е
![]()
бясна съм, че се чувствам така!!! *****************************
Егати лудия човек, честноДа ме събуди в 5 и 15, за да ми донесе баничка и айрян...
добре,че не бях много заспала, иначе нямаше и да го отразя,ама ме зарадва
![]()
maDamn
^ Обожател, си имаме, а?
На мен ми е слънчево и яко, наспах се като хората за пръв път от много време...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.