.
Затворена тема
Страница 16 от 288 ПървиПърви ... 61213141516171819202666116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 7188
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ще бъде доста напрегната седмица на работа, а аз още съм в отпускарско настроение. Трябва бързичко да вляза в релси.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

След 3 дена отивам на морееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееееееееееее!!!

Днес тренирах около час и половина,имах много енергия,защото се натъжих,че едно момиче ме постави в така наречения "Friendzone"...и така..

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ужасно..не мисля,че има по-гадно от това да полагаш усилия да направиш някой щастлив,а той да е супер неблагодарен..
    Освен това ваканцията е супер скучна,ще си умра,а толкова ми се купонясва..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Утре започвам всичко на чисто .. . ;; ) ♥

Супер фен Аватара на paradosou
    Къде е границата между запазването на добри спомени за някого и чисто реалния поглед върху всичко, което прави/ е направил? Има ли изобщо ясна граница? В стремежа си да се държиш максимално прилично с максимално много хора не пропускаш ли всъщност нещо по-ценно, не пращаш ли себе си по дяволите, не правиш ли нелепи опити да се убедиш, че си разбиращ и толерантен, докато реално държанието ти е неадекватно? Като мислиш постоянно за някакви бъдещи неща не си ли секваш живота тук и сега? Предстоящото заслужава внимание, обаче моментът, в който се намираш, също.
    Кога преставаш да се самообвиняваш? Кога изчезват съмненията? Изобщо добре ли е да ги няма? Защо толкова често се получават разминавания? Кога претенциозността и отсяването спрямо околните стават прекалени? Какво правиш, когато виждаш повече грешки, отколкото би трябвало? Ако не е период, ако се задържи? Ако винаги го е имало? Май тва е най-сигурната рецепта да си вечно анализиращ, съвсем не в положителен смисъл.
    nah, yжасно драматично звучи. То Е. Кво пък, всеки има право на малко театър от време на време.^^
    Последно редактирано от paradosou : 07-21-2013 на 17:49

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    They call Protuberance the drama Nesi. Не товари хората и себе си с очакванията преди да се опознаете добре. Важно е сама да разбереш къде са проблемите , промяната започва отвътре навън. Общувай само с хора (САМО!!!), които не те натоварват. Животът е прекалено кратък, за да го пилеем в правене на тъпи неща с неправилните хора и да анализираме кво е станало после както български треньор след загубен мач .

Супер съм си днес, видях се с готини хора. Човек и добре да живее, налага му се да работи за някой друг. Е , преди не смятах , че ще се стигне дотам , но пък интервюто ще е култово. От другата седмица ще съм на много сиво място с доста паник бутони

Супер фен Аватара на paradosou
    Те не знаят за безкрайните претегляния, не ги товаря. Всичко е в моята глава.
    Ии успех на интервюто.^^
    Последно редактирано от paradosou : 07-21-2013 на 18:01

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Защо вали?
    Хубаво ми е, гушкахме се цял ден, гледахме филмче, сготвихме си и ми е щастливо.♥
    + мега яката песен открих и си я въртя безкрайно.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Дано се обади днес шефа, че нямам идея вече какво да правя.

Мега фен Аватара на Colouring
    Животът ми в момента е пълна каша.
    Много често отново почнах да се карам с нашите, но пък и съм притеснена за онова нещо. ;/ Дано да няма нищо сериозно.. просто.. дано, защото нямам представа какво ще направя в противен случай.
    Освен това съм се отпуснала страшно много и половината неща, които смятах да правя лятото, си седят. Трябва да се взема в ръце.
    На всичкото отгоре сега се падна да имам любовни терзания (е, не точно, но.. да кажем). Харесва ли ме, не ме ли харесва, има ли шанс да стане нещо, искам ли да стане изобщо..

Много ми се спи, адски много ми е тъпо и нямам идея как ще стана понеже трябва да излизам да си губя времето

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Намери с кого да си го губиш и ще ти е една идея по-забавно.

Понаспах се, сега е време за поредната доза ежедневни задължения.
    Welcome to the Jungle...

е аз попринцип съм намерила, но проблема е че заспивам, а в 12 трябва да съм излезнала :Д

Супер фен Аватара на Shines
    Гузно, защото една седмица се поразлигавих яката и е време да влезна отново в релси .

Цитирай Първоначално написано от StreetMotivation Виж мнението
    е аз попринцип съм намерила, но проблема е че заспивам, а в 12 трябва да съм излезнала :Д
    пий кафе/тонизиращ чай/енергийна напитка.
    Welcome to the Jungle...

мерси за идейката ще пробвам с едно кафенце

Моля. Аз тези дни се будех с кафенце на басейна и после тонизираща планинска разходка, ама свърши...
    Welcome to the Jungle...

мм доста добре звучи

То и си беше, нищо не може да замени чистия въздух и тоталния душевен релакс сред природата.
    Welcome to the Jungle...

оо определено колкото и странно да звучи за някои аз всяко лято ходя на палатки сред природата, прекрасно е

То си е много хубаво.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Deadlock
    бясна съм, че се чувствам така!!! *****************************

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Егати лудия човек, честно Да ме събуди в 5 и 15, за да ми донесе баничка и айрян... добре,че не бях много заспала, иначе нямаше и да го отразя,ама ме зарадва
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ Обожател, си имаме, а?

На мен ми е слънчево и яко, наспах се като хората за пръв път от много време...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си