.
Затворена тема
Страница 161 от 288 ПървиПърви ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 001 до 4 025 от общо 7188
    Мега фен Аватара на 102
    [23:49:03] Marto: zashto po dqvolite mi prashtash snimka na keks

Чувствам се.. игриво ?

Мега фен Аватара на babity
    След толко' вино искам само да му загрея ушите по един специален начин. Бахти гнусната моногамия!!!!

anonymous708973
    Guest
    Каква моногамия те гони :д

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Не те разбрах, Ина. :Д
    Относно X-Фактор :д Айде по-добре да не го виждам там моя, че ще го дават по новините после :д

Мега фен Аватара на 102
    Готино ми е. Гледам "Аматьорите". Отдавна търсих такъв филм.. лек и разтоварващ. Не че не съм го гледал десетки пъти, ама винаги може още веднъж. Чешам си клитора и леко съм се подул(а?).... лялялляля.

Супер фен Аватара на djipsito
    Naive, за Иван ли говориш ? И на мен ми прилича на umri.

Като ви чета за бурите, някво ми олеква. При мен тази седмица е уникално яко времето, днес беше 25 градуса и се надявам тази зима да не падат под 10. Много мразя да ми е студено, ама бих прежалила една Коледна ваканция в България, на студено И СЪС СНЯГ! Поне да си заслужава шибания студ и да ми внесе атмосфера и настроение за празниците. Не ми се празнува пролетна Коледа, мамка му!

Сега се чувствам леко... засрамена, въпреки че е силно казано и май не е най-точната дума, ама най се доближава.
    Направих фейсбук страница на блога си и супер ме е срам да я разпространя сред приятелите си.. И няма да го направя. Тия бивши мои гаджета са ми объркали психиката отвсякъде и се притеснявам да изразя кво ли не с по-близките ми... Все очаквам присмех, укор, бъзик, подигравка... Да се еба!

Нищо, рискувах с няколко човека, по-така "сигурни"...
    Тия дни любимата ми дума е МОТИВАЦИЯ !! ДА ДА ДА ДА ДА !
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    супер ме е срам да я разпространя сред приятелите си..
    Дай нещо да четем.

Супер фен Аватара на djipsito
    Пред непознати не ме е срам толкова.

http://kristeyst.blogspot.com/
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Имам нужда да си гушкам някого, на когото държа повече от обичайните рандъми. Чувствам се като оголен нерв, който има нужда от своето предназначение/удовлетворение.

Алкохолът и декемврийските поводи са само катализатор за написаното по-горе. Мразим да си споделяме чувствата пред аудиторията, но още повече мразим да няма кой да отговори на тях...

Apagoreumeni agapi...
    Последно редактирано от DarkTemplar : 12-07-2013 на 01:48
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Заминавааааааам .
    Боже, до 2 часа свалях песни. Ако не са доволни от труда ми, майната им, няма да имат песни ..
    Само багаж не мога да си приготвям, толкова неща ми се иска да взема, а няма смисъл от тях ..
    Имам нужда малко да си изляза от клетката, затова се радвам толкова на пътуването.
    И на компанията, ужасно са ведри, сигурна съм, че ще ми помогнат доста в разведряването.
    Само ми се иска на един определен човек да бях помогнала с разведряването, защото има нужда..
    Обещавам като се върна, да му отделя един цял ден за гушкане, филми и разни подобни неща.
    Може и за едно уиски, и един мач да се прежаля, стига да е добре ..

Искам да спя, ама не мога. Май имало причина да се казва English Breakfast Tea, ама какво пък, не е като да ми се налага утре да ставам рано. Слушам някакви песни от 90те, което ме кара да си мисля, че и тогава хората не са били много в час. След малко ще си пусна GREEK останаха ми още има няма 7 епизода и съм готова с втори сезон

^Тогавашната музика беше хубава, дори когато беше тотално mainstream и лишена от смисъл.
    Welcome to the Jungle...

Това няма да го успорвам, наистина има много по-хубави песни от тогава, отколко през последните 10 години, но аз лични харесвам тези от 80те повече
    в случая обаче говорех за това (и не отричам факта, че в момента си я припявам)
    Последно редактирано от HollyGolightly : 12-07-2013 на 06:36

Е, то тези така или иначе не ги слушат главите. Но пък са готини.

Слушам с удоволствие музиката и от 80-те, и тази от 90-те. Израснал съм с тях.
    Welcome to the Jungle...

По смисъл не се различават много от днешната музика, но начина, по който са написани текстовете им, както и музиката, която ги съпровожда са определено много по-добре замислени и си заслужават слушането, дори сега, а съм сигурна, че и след още 20 години пак ще са толкова слушани. Колкото до Bloodhound gang, не мисля, че съм слушала друга тяхна, но ще се поразровя

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ще ми се да мога да се почувствам единствен и значим за някого във всички съществуващи аспекти.Приятелски,любовен ... и т.н. (хайде радвайте се...къс е...)
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Naive, за Иван ли говориш ? И на мен ми прилича на umri.
    Дам, за Иван говоря. Аз първия път като го видях на кастингите си помислих: "О, не знаех, че Умри е такъв скрит талант.", ама после чух, че се казва Иван и че всъщност не е той. :Д

anonymous708973
    Guest
    Я ми дай някакъв клип да погледам, моля.

Събота и неделя и в понеделник изпит, пък аз супернеглиже си стоя с ментовия чай и го чакам да изстине, че да си го хапна с кроасанчето. Ех, идилия! Ако и ми мине кашлицата... добре ще е, че ако пак се разбухам като кварталния алкохолик, наистина ще ме изгонят.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ако пак се разбухам като кварталния алкохолик
    като стар туберкулозен въглищар

Успех на изпитите.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    математика, математика, математика.

математика.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Идилия си беше снощи. Дано поне малко съм успяла да я разсея от нейната ситуация.

Мисля да пасувам днес и да си свърша някои нещица из вкъщи. Ако излезе нещо за довечера - добре.

Може и да съм се заблудила. Ще стане ясно утре. Яд ме е на себе си, че едното нищо успя да ме вкара във филма.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Оф бе, как обичам да ми пльоснат 2 изпита в един ден! При това единия е по биохимия...
    Днес ще ходя да избирам подаръци. ^^ На биохимията поздрави.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Каква моногамия те гони :д
    Мега долно е. От септември насам не съм имала желание да отбележа нещо ново. И нямам желание, т'ва е страшното. Все на моя си контингент си скачам.

Мегаяко ми е. Ебаси продуктивната сутрин. Изчистих чистенето на света, издомакинствах всичко. С'а ми остана да ида до пичка си кьорава да си взема млякото, а вънка е ебааааси вятъра, плюс че колата я няма. Дееба и млякото, ако не ме е срам такова вино щях да си сипя, че... Ох, ще си помисля...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ще ми се да мога да се почувствам единствен и значим за някого във всички съществуващи аспекти.Приятелски,любовен ... и т.н. (хайде радвайте се...къс е...)
    Успех.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    навън пак има сняг, почти щастливо ми става от това, трябваше да планираме някакво пътуване обаче за "празника", с такъв кеф щях да стоя пред някоя камина из Балкана и да си пия винцето/ ромчето, ама няма да е тая година...

трябва да направим резервация май, а единственото, което искам е да се завия с одеяло и да не мърдам...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Оф бе, как обичам да ми пльоснат 2 изпита в един ден! При това единия е по биохимия...
    Вчера ни излезе третата сесия, в един ден са ни сложили 4 изпита. Нашите бият всякакви рекорди по абсурдност...

Да излизам или да не е въпросът... Мързи ли ме или да.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си