- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Днес ще бъдем прилежни ТОЧКА
Искам една усмивка и тя да ме хареса...
https://www.youtube.com/watch?v=h6dyLAa7BrQ
Иначе най-накрая си взех палто! ОБИЧАМ СИ ГО!
Наистина прилича на umri..
Ох, а на мен ми е едно такова яко, деба.. още малко остана и ще си я видя прекрасницата..
Вече нямам търпение, толкова е мила и добричка.. и е такова едно малко олигофренясало сладко..
Naive, на пук ти!
Обичам си я..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нееее, разгледай му снимките. Прилича. :Д
https://www.facebook.com/radulovofficial?fref=ts
ЧОВЕК о.О
Вчера като разправях на майка, че тука такова нещо като сесия няма и как изпитите са ми през 2-3 дни, тя обясняваше как дори по нейно време не било толкова хард, камо ли сега. И as usual напук на цялата ми нещастност и глупавост добави "Ама много се радвам, че си там"
КОЛКО МНОГО мяза на мъжо тоя пич, хаха! Само една снимка му видях и викам - ВЪХ, не!
Учи ми се френски, тамън разглеждах курсовете за следващия семестър, мухах. Дано да са добри наистина, не като тоя по английски! Ще сричам като французЧЕ в първи клас, ама поне ще има кой да ме поправя!
^К'во се оплакватеаз февуари имам 15 изпита за 5 дни хаха. май същата история.
мързеливо ми е.
Това как е възможно чисто физически, ебати?
Ааа, нз. Випускът ми в момента псува във фейсбук хаха. Пък и най-краткият изпит е 60 минути. Най-дългият е 150 минути :Д
Успех момичета, аз мислех, че при мен е зле... (5 изпита за 3 дни)
Днес шопинг ме чака, времето пак е ебаси якото. Ще почета преди тва, тря да питам Борито дали има някви други интересни книги, да даде някоя. Мисля, че ще ме зарази с нейната мания да купува списания с книги.
babity, от септември пак е добре... аз от края на април не съм се докосвала по-така до мъж, питаш ли ме. Иска ми се да вдигна мерника на някой, ама никой за сега не ме кефи.
Първоначално написано от antifashionshit
Писна ми от всичко и от всички мразя тоя тъп свят.
Няма такова нещо като любов мразя форума.
П.П Шегувам се исках да звучи по тийн щото си нямам никаква идея ква е идеята на темата.
Мхм, направи ми впечатление.
Първоначално написано от antifashionshit
Хубаво ми е, същевременно с това съм и доста продуктивна днес.
Найс. ^^
http://www.vbox7.com/play:a07e4db6d4 Някой ще бъде бит задето от две седмици слушам само т'ва на рипийт трак. Още два часа и ш' прайм Дъ дринкинг геймс.Искам да скачам и да пея!!!
пфф, спокоен ден, само с женски простотии зает, ще се захващам за работа след малко...трябва ми план за утре
...занимавам се с маловажни неща, бях забравила, че утре стават 3 години...странно е, имам чуството, че са минали 6-8-10, толкова неща са се случили...самотно ми е като си спомням за тях...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Егати времето, поне сняг да започва да вали, а то само един пронизващ вътър. дето нищо не можеш да направиш заради него.
Пека се на бавен огън. Добър е.
Ще се опитам да уползотворя вечерта. Но първо ще си налея едно винце. Заслужавам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес съм еуфорично настроена.![]()
Повече енергийни напитки преди лягане няма да пия, че снощи се въртях цяла нощ и накрая трябваше да си пусна медитация в 6 сутринта, за да успея да заспяМислех, че ще съм крива цял ден, но НЕ! Стана така, че получих т.нар. Lucid Dreaming, осъзнах се яко в съня си и омг, беше епично. Баси якото усещане. Като се сетя и настръхвам! Искам пак!
И събуждането беше приятно, обикновено бих била раздразнена, ама...Много ме кефи като ми казва "Little one" и смърф.
И много мило се сети да ми купи храна.
Ама и аз го изненадах с играта.
Лигаво ми е и най-добре да си продължа с курсовата.
Е да. Единия обичайните проблеми, другия го болели вените..Няма ден, в който и двамата да са добре, а сега не само, че и двамата наведнъж им има нещо, ами и този разговор ми провали всичко. Няма значение..Ще намерим решение заедно.
Самотна се чувствам, мамка му. Самотна.
Почти половин година...
Не мога да повярвам колко бързо лети времето.