- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Как се учи по биохимия като знам, че всеки момент трябва да дойде колет със сиренце и лютеничка. Мразя да уча за някакъв изпит, който знам, че не мога да изкарам така или иначе.
Едит: Само да намеря телефон или имейл на DPD във Франция ще ги разхвърлям във всички посоки! Според тях адресът, на който са дошли бил грешен! Как ще е грешен като те дори не са звъняли бе! На всичкото отгоре сега ще се опитват всеки ден да ми го доставят от 10 до 12, точно когато съм винаги на лекции. Утре е крайния срок да си получа колета и съм напълно убедена, че няма как да стане докато съм на лекции. Ако ми уцелят тъпия адрес изобщо. Защо в куриерските фирми работят само глупаци, които никога не знаят как да свършат една шибана работа. И да ме въртят аз да се занимавам, защото очевидно те са пълни малоумници, при положение, че е платено 60 лв за доставка. За тези пари трябва да коленичат докато ми го доставят, а не да ме правят на маймуна и да им се свиди да звъннат един телефон и да ми обяснят какво става. Уф, бясна съм!
Последно редактирано от Hayashi : 12-10-2013 на 14:14
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Гъъъъррр!Опитвах се да избягам от информацията за концерта на Скорпионс,но сега го споменаха по радиото и ми е криво много.Искам пак пък!
Иначе нищо интересно при мен.Сещам се от време на време че сватба ме чака,но нямам никакви идеи и ме мързи да се занимавам.А времето си лети.По-малко от половин година има...
Научих си всичко като детска песен лайк ъ бос!
Не е истина колко ми е студено. А съм с 4 блузи деба. Май ме втриса. Което не е добре.
Тези спорове край нямат....Трябва да измисля нещо по въпроса. -_-
П.С.: Чудя се дали да не си излея мъките на лист хартия...What do you think about it?
Браво, да видим кога ще започнат нещата да си идват малко по-малко на място...
Без да искам си открих грешката в програмата. Най-накрая работи.Бях почнала да се отчайвам.
Т'ва е то да се занимаваш с програмиране: кодът не работи, не знаеш защо. Кодът работи - не знаеш защо.
Дано само да не се бъгне нещо, че ще се гръмна. Сега трябва да довърша последните детайли и после почвам есето по комп.право, че утре трябва да предам и него.
И утре на обяд - ЗАМИНАВАМ!Най-накрая! Ляляляляля.
Ту искам, ту се разколебавам. А не е нещо, което се поправя толкова лесно.
Да му дойдат почивните дни и да видим ще я бъде ли тая.
Добре ми е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
По-прецакано няма как да бъде.. но съм сигурна, че предстоят събития, които ще ми докажат точно обратното.
You are broken, I can fix you...
Крайно време е тези безсмислени спорове да спрат..
Обичам я, по-важна ми е от всичко, това го осъзнавам сега.. но също така виждам, че тя е адски силна и знам, че ще се справи, защото си заслужава.. И двамата ще се справим.. кофти обстоятелства, но ще ги преодолеем заедно!
Пък и е такова прекрасниче.. обичам си я малката принцеса и не мога да й се нарадвам..
Обожавам смеха й.. усмивката й.. как нежно ми говори, със страх да не каже нещо, което не трябва, а всъщност може да каже каквото си поиска, защото няма сила на земята, която да ме откаже от нея.. Любовно ми е.. много..и Коледно..
Отивам да ям коледни бисквити и да пия чай.. o.O
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тц пак съм настинал.
Объркана съм. Пак разговорът ни до нищо не доведе. Май просто трябва да се откажа и толкова, колкото и да ми е неприятно и да искам отговор, очевидно и самият той все още не знае какво да ми каже. Но каквото и да реши, с него съм, дори и да означава да се местя отново. Не е като да нямам нужда от малко промяна, следващите 2-3 семестъра спокойно мога някъде другаде да ги завърша, това не е проблем. Само не знам как да го съобщя на останалите това, но все пак не е решено, може би по-добре да си замълча за сега.
Този поляк ме дразни с всичко, което казва и прави, НО... когато изчезне за неопределено време, ужасно много ми липсват ''разговорите'' с него. Доколкото помня, един нормален разгор нямаме, винаги се караме за нещо. Мненията ни никога не съвпадат, ужасен мазохизъм е нашето приятелство.![]()
Скучно ми е. И ми студено. Не трябваше да отварям прозореца по-рано. Искам вече да си почина.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам нужда да хвана някой за слушател.
И да му надуя главата до такава степен, че главоболие да му докарам.
И знам кого ще е.. Но сестричката ми хубавка е заета напоследък, а как ми липсва вече..
Тези дни трябва да се видим и да си я нагушкам, че не съм я виждала от миналия век..
Трябва да си го излея вече, тормози ме просто.
болна, писна ми да боледувам, иначе си действам по задачи
Иде ми да го закарам до първият приют за животни и да го оставя там. Прескочил загражденията, качил се чак до стаята ми, покатерил се на стол и точно моите чертежи над които работя вече 2 месеца взел и разкъсал. Толкова ли няма други книги и хартии, с които да се занимава?Разбирам да беше малко кученце, но дърт драс на 3 години, одавна му мина времето да гризе каквото му падне. Ако не го заведа другата седмица да го кастрират, то пак добре
![]()
^ олее, аз ако бях сигурно щях да се метна отнякъде.
Приключих! Преди 7 минутиМного съм горда, направих си анимацията, направих си и есето, вече с чиста съвест мога да стана след 5 часа да си оправям багажа и да заминавам. Остава да ми праснат хубави оценки за проектите и ще съм волна и щастлива.
![]()
Доволно ми е .
Поднових си заниманията по Pole Dance и довечара ще отида след повече от година.
И тренировката от 5 до 11 беше брутална но поне сега следващата ми е чак в 3 и ще мога да си почина . Имам планове след малко да изляза малко на Коледен пазар и да си свърша малко лични работи . И с негo всичко е наред <3
Така съм се наточила на зимата! Вчера голяма радост беше този сняг в Банско. Когато бях в София валеше там, а сега вали тук. Просто ме преследва. Или аз него. Не знам, но е супер прекрасно! И не мога да спра да се радвам, че ни чакат толкова зимни пътешествия из планините! Хващаме ските на рамо и тръгваме да разгадаваме Рила другата седмица! ХЕЙ, ХЕЙ, ЖИВОТ, ЗДРАВЕЙ! ♥
Толкова не съм се смяла от години.А още по-приятен е факта, че само ние си знаем за какво се смяхме като дебили.
"No se lo digas a nadie." "Vale, vale.." *дебилски смях*
"Какво да не казваш на никой? Георгиии...Какво не искаш да казва Лина на никой? Кажи мииииии..." *още по-дебилски смях*
Усещам как лятото ще кисне по цял ден в Несебър. xD Няма лошо де.
Като споменахме лятото...Нямам търпение да дойде лятото...По цял ден с него..Мех..![]()
Прекрасно ми е. Видях се с учителката ми по английски, която е в майчинство в момента. Тя разхождаше новородения си син, който носи същото име като приятелят ми, а пък аз разхождах някакво мъничко кученце Стела, което беше на нейн близък приятел. И си бърборихме около езерето. И наистина преосмислям доста неща в живота си.
И ми е хубаво, мамка му.
Глупава съм явно. Няма друго обяснение на факта, че уча здраво, загрявам ги нещата и после гледам като тресната на изпитите. Ще се мре януари, ако ме скъсат.
Айде, че следващият е в събота. Висша математика vs. мен. Хм, хм. Не съм убедена на какво бих заложила.