.
Затворена тема
Страница 167 от 288 ПървиПърви ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 151 до 4 175 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Lilanda
    ^Успех, Инке..Дано го вземеш..;д

Here I come, theater!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уморена, но ще се къпя и щесе заредя за партииииии . А утре съм на Кино с Колегите...ХОБИТ МАРАТОН!ЙЕА!
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нетърпелива. Не знае какво го чака.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Искам да легна и да не стана много време. Днес ми скъсаха задника от лекции, тотално съм изпушила и сега трябва да сядам да уча материал по биохимия, който изобщо не разбирам. За капак на всичко утре имам 3 изпита. А и тъпаците от DPD твърдят, че са идвали. Интересно, кога е било това, като точно в този час си бях вкъщи. Излезнах точно 5 минути след хипотетичното им идване. Вече нямам сили и да се ядосвам.
    Ако не ми го донесат в петък, ще им стъжня френския животец.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Не се ядосвай и стискам всички палци за изпитите утре! Ще се справиш!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Как мразя да пия фалшив Буш. Съвсем различно си е , когато играеш с хора от отбора ти , 2ма ги носихме всички бастуни , топката даже не се удряше в тях както трябва. Днес всичко , което не зависеше от мен , май се обърка колкото беше възможно ,ама пак съм си в супер настроение. Мързи ме много здраво да си правя проекта , хубаво , че колежката дава зор , че пак щях да го правя преди самия час

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Уморена, но ще се къпя и щесе заредя за партииииии . А утре съм на Кино с Колегите...ХОБИТ МАРАТОН!ЙЕА!
    Надявам се ще ходиш в IMAX, че иначе сте се минали.

Мега фен Аватара на babity
    Много съм обидена и ще се постарая да го разбере т'ва нещо. Винаги съм се отнасяла с уважение, винаги съм била изрядна в задълженията си и, положително не е дебил, нещата са ок... само 'дето поради няк'ва причина е възприел мнението, че аз съм най-голямата лехуса и само се чудя как да се скатая от работата. Ш' ме праща при кравата! Абе ей.... ти мен с тюллюзур ня'а ма плашиш! И с'а съм болна заради него, та и в понеделник/вторник пак ш' надига писъци до небето... Грррр!!! С нищо не съм заслужила т'ва отношение!

Ако изключим т'ва по-горе, от което ще се абстрахирам веднага след като ми се стопли млекцето, ми е прекрасно. Много ми е... себе си, такова спокойно и уверено едно... Обичам се! Само ако знаех какво да направя утре.

Моментите, които не искаш да свършват. Иска ти се да продължат вечно. Какво е всъщност вечността? Сещам се за един цитат на Джоузеф Камбъл /наложи ми се да се поразтърся малко, за да го намеря с точност/: "Вечността не е нещо, което ще дойде. Вечността дори не е нещо продължително. Вечността няма нищо общо с времето. Вечността е онова измерение „тук и сега“, което изключва всякакво мислене във времеви граници. И ако не я постигнеш тук, никъде няма да я постигнеш. Проблемът с рая е, че там всичко е толкова хубаво, та дори не се сещаш за вечността. Само безкрайни наслади и ангелско блаженство. Но да изживееш вечността тук и сега - във всичко, - независимо дали я схващаш като добро или зло, е функция на живота". В този ред на мисли момента е вечен точно заради неговата НЕвечност. Заради това, че е специален и неповторим. И колкото и да искаш да го върнеш в последствие, няма да можеш. Ще можеш да го пресъздадеш, но не и да го върнеш напълно, точно както е бил тогава. Тогава...Колко относително...Ами ако в съзнанието ти това тогава е всъщност сега? Недоизживян момент, недоизживяна тръпка или...Трепет. Тогавашното става сегашно, а сегашното-тогавашно. Преплитат се две реалности-минало и настояще. Кое какво е? Кое кога е? В момента в миналото ли съм или в настоящето? Къде съм? Там или тук? С него или без? Дали в момента изживявам онзи първи момент на нежност или си спомням за него? Коя съм аз-онази там на пейката в парка или тази тук на леглото, пишещата на лаптопа? Твърде много мисли и твърде много желания. И всичко се свежда само до един човек...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    И всичко се свежда само до един човек...
    Психиатъра ти...?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    малко не знам точно какви сме в момента , ама ситуацията не е зле, доста си е оферта даже
    иначе мн тъпо ми стана, че си ограничихме контактите, липсва ми понякога доста и не знам дали да се самообвинявам или не
    реално не знам кво се случи и кво стана, за да сме в това положение в момента, но нямам желание да се измъчвам и да мисля за това
    ще видим кво ще стане
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

5 от 7те проекта са сканирани и ще ми ги даде накрая на следващият семестър, което означава, че ще ми се наложи само 2 да правя наново. Не е толкова зле, колкото си мислех и все пак ме е яд, толкова труд положих над цялото това нещо.
    Поне днес свърших с пазаруването за Коледа, на всички ще има по нещо, дори на себе си направих подарък, сега ме е страх да си проверя акаунта в банката

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Малко бях бясна аз ;д
    Ужас отдавна не ми се беше случвало да треперя от нерви и нищо да не помага,нито музиката, нито дълбокото дишане,нито нищо.И то за какви глупости, набиване във филми, гузен негонен бяга,стана моята работа..зле съм..зле ;д

Добре,че беше тя..само да й чуя гласа и ми стана една идея по-добре(пу пу дано да ставаме по-близки)
    Станало какквото станало дано да не си развааляме взаимоотношенията,като няма да се случва друго поне да си останем близки, че не ми трябват още неприятели на главата.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ох, колко ми е сладък, бе! <3

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сняг? Нужно ли беше? А аз още усещам горещия пясък и топлия бриз.

Искам да си стоя в леглото на топло с хубав филм, мъркащо коте и чаша горещ шоколад. Искам, ама няма.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯГГГГГГГГГ Г Най-накрая и ние тука да видим малко сняг, сега остава само и да понатрупа хубаво Иначе доволен съм, работата беше свършена както никога досега навреме, даже бих казал и по-раничко даже ! Сега ще се почива

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Психиатъра ти...?
    Мироо, Миро....И по-забавен можеш да си, вярвам в теб.

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ и забавен, и умен (знае около 6-7 езика или пък бяха 8-9...), и богат, и красив, и секси ама най-големият му плюс е, че е от София.

пп: щастлива съм.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Оф, снощи пак не можах да се отпусна. Започвам да пропадам в дупка малко по малко и се чувствам все по-зле.
    Поне оная си замина, та сега сме си двете.
    Трябва да тръгвам за работа, но ме мързи.
    Пак ще седя до 10 сякаш....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Добре бе, нали смисъла на Коледните празници е да ги прекараш с хората, които обичаш? Защо на мен все не ми се получава?

s4etoved, в Бургас има сняг, а в София - не. Това е някакъв невиждан парадокс.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Добре бе, нали смисъла на Коледните празници е да ги прекараш с хората, които обичаш? Защо на мен все не ми се получава?
    Защото и те спазват същата максима ?

Възможно е. Но по-скоро е до шибаните обстоятелства и ангажименти. Нормалните хора по това време си почиват, а аз съм най-ангажиран.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Възможно е. Но по-скоро е до шибаните обстоятелства и ангажименти. Нормалните хора по това време си почиват, а аз съм най-ангажиран.
    Това прозвуча малко дядоколедовско.

Мда, разкрихте ме. Адресът ми по лична карта е в Лапландия.

Както и да е, поразведрих се. Мерси.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

...

Hich ne mi e qko...spala sym 2-3 chasa, izlqzoh suuper rano i izmryznah, a nakraq vsichkite mi planove se otlojiha s poveche ot 3 chasa...a pak na mene mi se kreshti...ne razbiram...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си