- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
мне, просто отиваше на работаи се избъзиках,че искам да ми донесе баничка, пък на него толкова му трябва
![]()
maDamn
Имам чувството че съм върколак. Стане ли пълнолуние нито спя, нито мога да си почина като хората, главата ме боли та чак вия по цял ден....Нямам търпение да ида на почивка някъде вече. Писна ми в тоя град все едно и също. А като знаме че еднообразието едва сега започва...
Колкото по-добър си с някой, толкова по-гадно се държи...
Никой не оценява нищо... :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Вчера мислех, че днес ще съм смазна от мускулна треска, ама очакванията ми не се оправдаха, което е страхотно и си направих бахти яката тренировка.
След такива тренировки се чувствам толкова прекрасно. :з
А и май съм си преодоляла тъпия страх от насекоми. :Д
Последно редактирано от Naive : 07-22-2013 на 11:27
Хахах на баща ми му се стъжни живота![]()
![]()
горкичкия <3
Не знам вече какво да правя...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Зумбаааааа! <3 <3 <3 Много ми е енергично. Искам да разглобя цялата кола и да я изпера отвътре, но не знам кога ще изсъхне... Зат'ва с комшито с'а ще я измием само отвън. Довечера, ако има ебание, съм замислила нещо яко извратено. Данооооооооо! <3
Who rocks - 100 %, на теста. Пълни минуси бяха другите , не съчувствам на банката. Хубаво , че спрях да показвам ква алфа съм , че накрая щях да остана и без стаж. Някво странно е да е само 5 , а да си буден в продължение на 10 часа![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Айде и от мен ЧРД, Маги!
Чувствай и дерзай!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе, обичам си колегите, бе!
Най-якия работен понеделник от много време насам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
![]()
стига си дрънкал, виж си личните!
/п.с. благодаря!
Сол, фода, глизти и джубридза завас, боклици!
Тъкмо си мислех да литна до Враца,ама като си гръчав и нема...
maDamn
св. св. Нм и Б