- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Днес на два пъти имах чувството, че мозъкът ми започва да замръзва. Отново съм с главоболие и пак не съм си доспала.
Ужасно начало на седмицата. За капак и той преминава през същото, разболява се, супер кисел и заспал е, въобще не ми обръща внимание днес. Само заради книгите дойде да ми прави компания...
Цял рафт с книги домъкнах вкъщи от библиотеката днес и нямам търпение да ги почваме. Толкова щастлива след посещение в библиотеката никога не съм била.
Поглеждам към тухлата по database systems и ме присвива стомахът. Как да го уча т'ва чудо, при положение, че ме чака такъв месец?!
Излезе ми първата оценка по анимация, не е зле, ама не е и много добре, малко съм раздразнена, че не ни обясниха какво трябва да се предаде точно и сега на единия компонент са ми праснали borderline fail, само щото ми липсва по-подробен word документ. Аз откъде да знам, че трябва да описвам всяко едно нещо дума по дума.![]()
Много ми е изморено, хич не ми се и яде, само ми се спи и искам да се тръшна с два пакета чипс в леглото и да гледам филми. Мога да си го позволя вече, само дето нямам чипс.![]()
Мда, и току-що си проверих имейла. Три полета пак, що да не. Аман.
Последно редактирано от shmatarok : 12-16-2013 на 14:14
В леко влюбено състояние, много, много приятно и отдавна неизпитвано странно чувство. Искрено ви го желая на всички)
Колко позитивно момиче. Оправи ми деня.А туко-що я намерих съвсем случайно във фейсбук. Лайк ъ бос!
Не знам дали позитивизмът ѝ ми 'навлече' тези добри събития, но наистина много се радвам, че се засякохме така.
Няма как да не пропусна най-важното - два месеца с това прекрасно човече..Сякаш беше вчера 24 юли - денят, в който се запознахме, а днес, близо 5 месеца по-късно се радвам на честитки от приятели и познати по случай 2 месеца с този прекрасник. Странно е, но още не мога да повярвам, че мога да го нарека 'моето момче' без някой да ми каже "Не мислиш ли, че малко преувеличаваш?". Имам чувството, че сънувам. Ако е така, моля никой да не ме буди!
Щастлива съм бе мама му стара. Щастлива съм. Той ме кара да се чувствам щастлива. Последния път когато казах нещо подобно беше, когато бях на 6 и то беше по-скоро "Щастлива съм, че още съм жива, мамо. Щастлива съм". I want to be happy. But I wouldn't be happy without him. I just can't be happy without him.
А и остава още малко.![]()
Осъзнавам все повече, че когато нещо/някой не те прави щастлив.. то трябва да го оставиш настрана, но..
При хората е малко по-трудно. А когато пък искаш нещо/някой и го нямаш.. тогава е мъчително..
Имам нужда да изживея това, което искам. Искам да мога да правя нещата, които ми носят удоволствие. Да съм щастлива така, както аз искам. Обаче не става така както трябва..
Идва ми в повече това да уча и да мисля нещата, които ме вълнуват.. Предпочитам да стоя и да гледам тъпо в една точка отколкото да си науча уроците. А днес учих, но не мисля, че нещо съществено и трайно ми е останало в главата.
Всичко е супер кофти..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ТОВА Е ТО, бе! Да се снимаш между македонския и българският посланник, а после да седнеш на една маса с тях, докато те водят сърцераздирателни речи между 8 човека най-близки и да вдигнеш тост!
Страхотна вечер!![]()
^ Ехее, поздравления.Супер седмица преди ваканцията- и всяка вечер ми завършва с ментов чай и Lorde.... Нещата се наредиха добре. Вкъщи мирише на шоколадови мъфини, по-коледно ми от всякога и след малко бягам да спя, че доста се изморих тия дни.
Най-после да окачим и ние лампичките на къщата и се оказа, че една от тях е изгоряла и сега половината верига не работи. Някой трябва пак да се катери високо, за да ги проверява една по една.
Като цяло ми е весело, а довечера сме на концерт, ако някой ми обръщаше внимание, когато говоря, щеше да купи билети за правилният концерт, но и това е нещо де, догодина![]()
Акъл, измислен за живот със чалга мотиви,
никой не може да ми казва, че и аз не мога,
не ща да мога, но роден съм, за да го мога.
В страна, където истината е сурова,
нови хитове със рими от 92ра..
Прекалено много истини и горчивина и то събрани само в един живот, животът на всеки от нас...
Welcome to the Jungle...
изморена съм много вече...нищо не се променя, не знам колко ще издържа още
идват празници...не знам дали ще е добре
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ох бе...Умирам за сън. Само още 3 дена трябва да издържа и после ще го ударя на сън. И на сериали..;3 И на игри..;3 Само да ми върнат лаптопа...
Малко остана...
разглеждах тука някакви рандом снимки, попаднах на тази: http://prikachi.com/images/107/6860107l.jpg и се вкарах в големи размисли. мхх. не се чувствам себе си. и това не ми харесва. "за всичко си има причина"... ами трудно ми е да открия моята причина за моето всичко. да минава тая година вече, че ми писна.
^ И аз току-що я видях във фейсбукИначе доволно днес си напазарувах подаръците, като накрая установих, че са ми привели и стипендията. Само да доживея до петък, когато пък часовете ще са по 30 мин. Идилия.
Май се очертава пътуване до Лондон за 10 дни с компанията и искааам!![]()
Доволно ми е. Релаксиращо, такова.
Няма и седмица откакто не съм се прибирала и никой не се е трогнал да ми каже, че у нас кипи ремонт. Някакви непознати ми се движат по етажите, други двама висят отвън, сменят сайдинга на къщата, добре поне, че стаята ми не са започнали да пребоядисват, понеже тогава щяхме да се караме.
Някаква купчина непознати са ми пратили покани във фейса, под предтект, че сме имали много общи познати. Е и? Аз с познатите си не контактувам, на тях време ще отделям![]()
Охладете страстите. Е я коледата, чука на вратата ни. Само още няколко дни и свободата е в нашите ръце. Ще видим дали Дядо Коледа ще се щедър тази година, иначе след 2 дни почва голямо пазаруване. Приятно изкарване на всички.
Оф, как успях да го пипна този вирус точно сега...
Иначе е странно. Говори ми се с някого, ама няма с кого...
С всеки изминал ден по-добре. Утре ме чакат малко задачки и покупки, освен това и лекции имам, ама ще ми стигне времето за всичко. Колкото повече се доближавам до петък, толкова по -хубаво ми става. I wanna go hommmeeee!
Иначе в личен план...хм...явно съм станала по-дебелокожа , отколкото предполагах. Вече не е същото, нормално де, но нямам нерви, които да хабя по хора,които ясно показват, че не ги заслужават. Тъпичко е малко,ама няма да се бутам, при все ,че вече няма смисъл...то се е видяло. Каквото беше- беше!
maDamn
по-добре е днес, почти нормална съм, липсвало ми е много това, явно...макар да е много тъжно само по себе си...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ниският ми регистър е несъществуващ в момента. На няколко пъти се усетих, че опитвайки се да говоря с хората не ми се получава. Пък утре ще ходя на хор. Дано не ме изгонят.
Почти съм доволна. Днес и утре ще си мързелувам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Утре ще купя подаръците. Толкова искам да направя близките си щастливи.
Опаковах всички подаръци и сега пак трябва да мъкна два куфара наобратно
Нямам търпение да стане утре и да се прибера да си намачкам заека.И да се наям с домашни манджи.
Надявам се да предизвикам изненади и да зарадвам всички, защото така се охарчих тая година, че малко остава да започна да хейтвам Коледа.
На нея нищо не съм ѝ взела, но пък и нещо не ми се струва да заслужава. Поне да комуникираше повече с мен, а то какво...Сигурно ще е сърдита, ама не ми пука.