- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Гади ми се от цялата тая наглост и безочие . Искам вече да става 4 и да ходим към Италия да се успокоя .
Писна ми от хора, които по свое желание са напуснали България, да ми мрънкат и да плюят по страната, в която живеят. Никой не те е вързал тук, като не ти отърва си събирай боклуците и се прибирай. "Ама то там за тях нищо не е останало вече" ами тогава защо ЗА БОГА мрънкаш????? Миналото няма как да се върне и като ти е било толкова мило, да не си изоставял нищо и никого. Или просто обичат да мрънкат за ей така, за да събират внимание. Нито са гладни, нито са без покрив над главите си.
Уморен съм. След такова усилие даже и сън не хваща. Бързо губя интереса си към оная шматка и дано го осъзнава , че нямам време да се занимавам. Мисли си , че само тя отделя "секса" от останалото. Лошо , но за нея
Трябваше да чета за контролното утре и да подготвям курсовата, но логично не свърших нито едно от 2те както трябва ... Слушам още 1-2 песнички, суша косата и си лягам... Няма да откажа тази вечер котката ми да е спокойна и да ме остави да спя, защото ще има бързо летящи чехли....отново![]()
И днес се замислих...гоня рекорди...от около година се познавам с едно момиче което ми харесва, но още не съм поканил да излезем само двамата. Е така де, имаше време в което ме нямаше и нямаше как, но все пак...положението е доста жалко![]()
>>DjBelev<<
Сбъркала съм специалността. Трябваше за лекар да се пиша, толкова бързо се диагностицирам сама.
Оф бе. Само тва ще ми липсва, ако съм права.
И съм разочарована, мислех, че съм го опаткала тоя изпит, а то... колкото да не е без хич.
Заминавам да спя, че утре тия 5 часа сън ще ми излязат през... да не казвам къде. Оф, оф, оф.
Като имам някво важно контролно ставам непоносима.
Ставам непоносима за всички, включително и за мен си.
Но е днес и утре вече ще съм по-спокойна, надявам се де.
И съм се заслушала в една песен.. Колко много ми прилича на случая ми.
Същото е просто.. Cause nothing's making sence, i don't want this to end, come and get me out of this mess..I want you to stay, stay a little bit longer..
Е да, ама не. Колкото и да го обичам, така е по-добре.
Смятам, че е правилното решение, it just wasn't meant to be, или поне така се успокоявам..
Nah, whatever, заминавам да уча.
Чудесно се чувствам.
Доволна съм, че вчера удържах на своето и не се поддадох на сладкодумието му. Трябва някой да запази здравия си разум в тези отношения. Предпочитам това да съм аз.
Ама е добър, мамка му.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чувствам се клиторно.https://www.youtube.com/watch?v=moSFlvxnbgk
Доволна , имам лекция от 4 , ама тя бързо се оптква. След това се прибирам и малко по малко ще си оправям партакешите,ако успея и нужния(те) учебник да си намеря ще е идеал петров!
maDamn
Сега ще слушам италиански цяла седмица . Тренировката мина идеално сега разходка с италианките и после пак трен.
пфф, има нещо безмно секси в готвещите мъже...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Адски съм изморен и нямам сили за нищо, просто съм изцеден. Всичко живо винаги се сеща, че има супер важна работа в последния момент и съответно настава апокалипсис.
В личен план - правя списъци с гости за сватба, та там са добре нещата, хех.
Хей, Oldschool, ако си този, който си мисля, радвам се да те засека.Честито за сватбата!
..
Аз чакам важно телефонно обаждане всеки момент. Чакането боли :Д
Мерси, но ще е редно и да споменеш за кой си мислиш и съответно да потвърдя или отрека.![]()
Разочарована от близките си хора.
Умииииииииирам от умора. Сякаш не съм спала от два месеца като хората...То отчасти си е така де.
Здраве да е. Ще спя през ваканцията...
ВЗЕХ ГО!!! Никаква шибана статистика повече!!!!!
Умира ми се от кеф, скачах на спирката като идиот..
Сега няма да пипна нищо поне още седмица, докато минат празниците, после ще потъна във финансите, но сега е време за почивка.
Само асистентът ще ми липсва, наистина беше мега готин и направи предмета по-лесен и разбираем, въпреки че е един огромен трън в задника (предмета, не асистентът).
Сега, след като зачистя, ще се отдам на филми и съм ебала майката на всичко!
Много ми е кеф.
Разбирам те за статистиката. А асистента как се казва?
^^ По принцип този семестър се водеше Статистически изследвания, по-смотаното от само статистика..
Александър Найденов се казва асистентът, защо?)
Готвещи мъже - уникааааааааааааални са!
Уморена , банкрутирала,но доволна.
maDamn