- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ох, толкова е прекрасничко вкъщи! Всичко ми се струва далеч по-хубаво тук. Даже вече си получих първия коледен подарък.
Време е и аз да се заема с подготовката на подаръците.
You are broken, I can fix you...
Разочарована, разочарована и пак разочарована.
Опитвам се да не съдя прибързано и да съм отворена към всеки и всичко. Да не отхвърлям личности и идеи. И колкото повече го правя, толкова по-наранена и разочарована бивам.
Аз: За вечеря ще има пелмени.
(след половин час)
Той: Пелените готови ли са?
Аз: Пелмени!
(след още няколко минути)
Той: Палми ли щяхме да вечеряме?
Аз: ??? Пелмени!!!
(след малко)
Той: Гладен съм, давай пломбите.
Е, не... не мога вече.Не мога да сготвя от толкова много смях...
сладур.
Толкова ми е прекрасничко.
Утре ще се видя с дружката ми , с мама ще правим курабийки, ох...хубавичко ми е!
maDamn
http://www.youtube.com/watch?v=mixnMzHUYxA
Вълшебна е. Не мога да спра да я слушам. Толкова успокоява. Някак... подрежда ми мислите.
Чувствам се като труп... Станал съм в 4, от 5:30 до 15:00 бях на работа... Утре ще е още по-голяма лудница.
Единственото хубаво е, че ще ни вдигат заплатите от 1ви...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
чувствам сеее,чувствам сееее...не знам как ;д
трябва да се случи някакво чудо, че да съм щастлива и усмихната като преди месесец : | А то няма да се случи..
Имам нова прическа .
Трябва да си правя упражненията и коремните.
Да си оправя багажа : )
Приятна ваканция !!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Икономиката е взета, подаръците са купени, мия чинии, стягам багаж, установявайки, че половината ми куфар е само шоколади. Весело ми е! Утре по това време тамън ще кръжим над летище София, ехе, ехе.
Имам си нужда от малко почивка вече.
Едит (Няколко часа по-късно):
Чудя се дали някой някога ще успее да създаде куфар, достатъчно голям за мен?!
Положението е трагично, меко казано.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-21-2013 на 23:25
Говори ми...Като дойде време за прибиране, винаги се оказвам с по-тежък багаж от мен самата. Мъка, мъка...
Хотелчето е чудно, времето - също! Нямам търпение да пробваме пистите вече, ляляля.
И занапред си знам, че каквото съм решила да правя, ще си го пазя за себе си, изобщо няма да споделям кой, що и къде, все ще се намери някой да ми прати негативна енергия и да ми се прецакат плановете. :/
Спокойна. Малката схема работи задоволително. Още едно театрално изпълнение и ще съм се отървала.
Той... не знам. Все още не знам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
След около 12 часа ще съм почти вкъщи! Доволно ми е. Само да не ми направят проблем за размерите на ръчния, че ще ги разхвърлям набързо!
И ще си го видя и него... не бях усещала колко ми липсва прегръдката му всъщност.
И Кучо <333
Малко кофти ми стана вчера, че не ми звънна. Исках да прекарам малко време насаме с нея, но тя явно не може да се появи навън без нейния възлюбен. Не сме били някъде само двете от поне 4 месеца. Даже ако не и повече. Друг е въпроса, че вече и по принцип почти не излизаме. На две седмици я излезем веднъж, я не. Всъщност не съм чак толкова афектирана и не знам защо още го мисля...
Остава още малко...Не е истина колко много ми липсва. Още само 3 дена и ще е в обятията ми.![]()
И утре в ранни зори се изтрелвам към Бланяк и после да видим какво ми е подготвила съдбата. Ще видя Париж, макар и за кратко! ^^ Не мога да повярвам, че успах всъщност да си опаковам почти всичкия багаж в куфар за ръчен. Дано да не забравя нещо важно.
Днес е ден за излежаване. Ще се вдигна, чак когато огладнея здраво и трябва да отида до магазина.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момента в който осъзнах, че в продавалник общувам с повече хора, отколкото във фейсбук... безценно хахаха
Все тая, важното е, че в петък ще имам нов телефон:>
Добре, наспах се, наядох се, играх си с малкото зверче.
Една приятелка трябваше да звъни да се видим, ама ако иска, няма да й се моля.
Поне вчера си видях приятелите и осъзнах колко ми е хубаво когато съм с тях, прекрасни са <3 За тези няколко часа спрях да мисля за общежития, университети, работа, мизерии и пр.
Наистина сме по-близки отколкото смятах.
И най-добрата ми приятелка лети днес за България и направо...couldn't be better
Дали не съм ината? Прибрах се от пичка си кьорава, плюс смяната на междуградските с над 30кг покупки.С'а има една лека вероятност да са ми поспаднали някои вътрешни органи или да си остана кат' Квазимодо, ама к'ва цена е т'ва за човешкия инат? :d
Чувствам се чудесно. Слушкам си класическа музика и релаксирам напълно. Сещам се за само още един начин да вечерта да стане по-добра, но всичко с времето си.
О, Мат БоуНър <333
Харесва ми играта му. Ще видим кой играе по-добре.
Заформя се план.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не е истина колко курвясва т'ва момиче.Не знам как се сетих за нея, реших да ѝ разгледам снимките /добрия стар фейсбук
/ и просто бях потресена от гледката...
Сега като се замисля, ако бях продължила да се 'движа' с нея щях да съм абсолютно същата...
Благодаря ти, Господи, че ме отърва от нея.
Охх нямам търпение да дойде 26-ти..;3 Оправих днес горе, та да има къде да спи.Ще си го нагушкам миличкото ми..
Толкова съм щастлива, че ще си го видя. Имам чувството, че не съм доизпипала всичко обаче...Утре ще прегледам пак. Искам всичко да е идеално. За мен ще е, щом той ще е тук до мен.
Охх щастливо ми е. И ми се пее.
Сефте.
След малко ще си пусна нещо тип 22 на Тейлър Суифт. Или пък Kingsize...Хм...
Знам само, че няма да го оставя без прекрасното си пеене днес.![]()
Много ми е готино. Изкарах цял ден с него, ходихме у баба, ядохме суши, видях се с момичетата. Очаква се и малко излизане с майката и колегите и след фирменото събиране. Цял ден тъпча плодове вместо вафли и ми е странно, че още не съм почнала да давам на заето от абстиненция. Йеа!