- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
малко късно, ама все пак честит имен ден, Маги![]()
яко ме насадиха във френд-зоната и ми е мега странно. "Ти си ми като сестриче", дафък?
Невърмайнд, вчера беше готино и забавно, ама вече не ги правя тези неща с онази нагласа от преди време и почвам да се притеснявам за себе си. Такива глупости не са ми привични. И бягам да спя, че пак не си чувствам крайниците, ама както казва една колежка "Ще почиваме на есен, като почнем с университета"![]()
Интрижкааа! Пък и той си дойде! <3 Йей! Утре ще се направя красивен, пък кой знае...
Ако видя още една лелка със спринцовка и цел да я забучи в поредната вена в мен, ще и я забуча в задника собственоръчно и усмивка на лице.
Апф.
Добре съм. Изморено ми е, но подхващам математиката.
аз също малко по-късно, но честит имен ден маги.. ^^
А на мен не знам какво ми е.. което е странно..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Айдееее пак се почна.Кралското английско семейство щяло да има бебе.Сега ще ни надуват главите че се било родило.После още две седмици как се е стигнало до това и как щъркела е донесъл бебето.Аз викам да напрвят едно реалити предаване и да ни дават какво се случва с кралското семйството по 11 часа на ден по всички телевизии...минимум![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ровя се за четива за уеб дизайн. да видим колко бързо мога да ги глътна.
поизгубила съм се малко, но ще се намеря:Д
Титититититититититититит итититититититититититити титититититититититититит ититититититиитититититит итититиититититититититит ититититититититиититииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииии! Ей така вървя и си пищя цял ден, тооолкова нямам търпение да го видя вече! <3
Нервна съм. Липсва ми. На моменти не знам какво искам, а след това знам, но няма как да стане.
В много глупава ситуация съм, но аз сама съм си виновна и ще търпя, а и когато някой ти е важен понякога забравяш себе си заради него (това мисля, че съм го чела/чувала някъде между другото ;д).
Мисля да се излекувам с МНОГО пазар, харесах си едни обувки, трябва ми нова рокля за следващия път, в който се съберем да излизаме, пяна за коса, спирала и всякакви такива дреболийкиИ такаааааам...
http://ask.fm/iwwkaa
Умирам от скука, искам да правя нещо...а няма нищо...ама нищо и половина!
maDamn
Живеем в два, два съвсем различни свята -
грозното го знам добре, но в теб намирам красотата.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
От скучен , денят се превърна в отвратителен. Замислям се вече кво толкова искат от мен?
maDamn
Чувствам се спокойна и щастлива единствено, когато съм с него.
И мразя това.
Мех.
Не трябваше да става така снощи.
Вярно, че си беше виновен и аз бях ядосана с право, но трябваше да си затворя очите и да го преглътна, вместо да го натъжавам.
Няма да си връщам на хората вече, ще съм добричка ПЪК.
Остава само да накарам вътрешното си Аз да преглътне голямото си его.
чак сега разбрах какво е да изпиташ най-голямото разочарование в живота си и да преживееш нещо, в което са те уверявали, че никога не би се случило. На никого не го пожелавам.![]()
Отвратително се чувствам.. имам нужда от нея..
Потресен съм.. ще се побъркам...![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
От сутринта мисля как ще му се карам като се прибере, а той си идва с шоколад, диня и диск с 20 филма. Забравих дори за какво щях да се карам.
Чувствам се добре. Много добре.
И спря да се върти за миг земята..