- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Нещо от един два дни май съм започнал да се разболявам. Боли ме отвреме навреме гърлото, имам лека хрема, понякога леко подкашлюквам, но не...не смятам да се разболявам минимум до 2 януари. Надявам се със силата на волята, Трахизан-а и алкохола на Нова Година ако не убия бъцилите поне да ги позабавя. Не съм прекарвал Нова Година болен ще се постарая и да не става, а сякаш гърлото ме поотболява засега. Иначе днес ми беше последното бръснене за тази година по стечение на обстоялтелствата с всичко ново-крем, самобръсначка и четка. Довечера ще има пазаруване за утре, къпане и дооформяне на още някои части от тялото. А утре подготовка на храната. Знае се къде ще сме.Ще го караме на малко по-полеви условия от обикновенно и за пръв път ще празнувам извън градът ни. Не много далеч, но извън. Бройката на хората все още варира...едни се отказват, а се появяват нови и накрая май ще спим едни върху други. Аз и брат ми утре сме първи там да позагреем с печката на дърва и газовите бутилки още от 4-5,защото сме единствените дето не са на работа. До към 10 би трябвало да сме се събрали. Някъде попаднах,че 2014 година щяла да бъде ключова за зодия Рак. Някакви хубави усещания ме навяват за нея. Дано само не е поредната самозаблуда и да си остане поредната ми разочароваща година...в смисъл все така еднотипна.
Иначе да...много ми се иска основно да ми донесе споделена истинска любов. Да може аз да съм единствен за дадена мацка и тя да е единствена за мен въпреки всички пречки. А дано ама надали. Явно си ми е писано да ставам симпатичен за момента и до там. Някъде казват,че ако искаш да накажеш някого трябва да му пожелаеш любов. Е, мен никой май не може да ме накаже така имайки предвид,че дали по моя вина или пък не...любовта постоянно бяга от мен като дявол от тамян.Даже понякога се чудя защо ли залагам такива надежди на нея, а не пробвам да шибвам нещо за по една нощ без да ми пука за отсрещната страна, когато ми се отдаде,защото така или иначе добро първо впечатление понякога успявам да направя.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Очертава се забавна Нова Година всъщност. Само дето съм леко с температура, за да правя компания на сестрата на приятеля ми сигурно. От вчера искам да си забия нещо в корема и да се изповръщам.
Имам твърде много нови червила за пробване и не достатъчно поводи. xD First world's problems.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Кофти е да разбереш, че са те излъгали за всичко и че човекът, с който си бил е всъщност един непознат. Трябваше да послушам майка ми още в началото. Важното е, че всичко приключи. Дори не съм наранена. Радвам се, че се отървах макар и малко късно.
Утре ще се поотпусна и през 2014-та започвам всичко отначало. Ще е хубаво да се попроменя малко откъм доверие. Ще видим. Дано де.
Снощи ми стана много мило. Ах, тези среднощни включвания. Никога няма да разбера дали не е бил Човекът. Криво... Обаче знам, че винаги ще има нещо... Мисли за прибиране в кутии.
Тря'а да изчистя, да се разкрася, да си избера тоалет за довечера, да си измисля прическа и всичко т'ва да се реализира преди 10 довечера. Е как да стане?Довечера ще има dead man walking, дано не стане някоя шитня с алкохола и лекарствата...
...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Напратив Соната получават се . Стига д има желание и от двете странни .
освен това Лин може да е говорила за нещо съвсем друго .
Ами не е така 3 години излизах с военен и ми е пределно ясно как се прави връзка от разстояние
В техният случай се надявам да си запазят връзкат и да се съберат на едно място на по-късен етап.
Оооо не, грешиш. Разстоянието е голям фактор. Казваш, че не си го познавала. Ако излизаше всеки ден с него щеше да го опознаеш много по-добре на по-ранен етап. Нещата щяха да се развият по много по-различен начин. Друга тема. Убеден съм, че не ти е до това. Не искам да ви се меся и не е нужно да ми отговаряш.
Ноуп.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Иве като си представя още колко пъти може да се въргалял с разни направо ми се повдига .
Но вече е минало сега дори не знам и какво става с него.