- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Не мога да повярвам, че нещата се развиха така.
Не трябваше да става така.
Смятам да се нарева на спокойствие и да видим утре как ще мине, предчувствам бедствие.
Проблемите започнаха да се оправят...най-после. Само да не се беше появявала тая мускулна треска и всичко щеше да е 6. Търпи се все пак.
Тъпия все още ми липсва, но ме успокоява факта, че утре се връща и ще си изясним нещата.
Тази сутрин ми е много весело.Някои хора се опитаха не веднъж да ми съсипят настроението, но няма да им се получи лесно.
С две думи нещата се подреждат и макар и проблемите да не липсват, вече поне са търпими.
Следващата седмица се очертава цялата пълен купон. Супер. <3
едно 'оф' ми изразява точно настроение.
Чувствам се като труп...
Снощи спах по-малко от два часа, понеже не можех да заспя отново... :/
След това на работа до преди малко ииии едвам гледам...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Кипя, това ме описва най-добре в момента! съннн!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
БЯСНА СЪМ! Аз не мога да си вдигна гъза от дивана,щото кръста ме боли зверски, а тя ми се цупи,че не била отишла, като дете се държи...АРГХ.
maDamn
Казвам чао на интегралите(засега); почвам другите тинтири минтири и ми е доволно
след 8 дни я очаквам, ще се пръсна от кеф!
Нямам търпение малко да вземе да се смрачава и да отключа цялата си алкажност. Няк'во красиво ми е, такова. Искам да си сложа рокля, токчета и да отида да курволясвам. За съжаление трябва да чакам чак до събота... :S
Много нещастна.Дано се оправи...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
странна съм нещо пак днес...искам да получа едно извинение, което не заслужавам, защото ме е страх да се извиня първа...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Вчера беше прекрасна вечер. Радвам се, че и днес го видях.
А сега сякаш не ми е до нищо. Искам да се видя с Д. и да си поговорим просто..
Излиза ми се, но пък ме мързи да се облека.. от 2 часа съм по халата си, с мокра глава![]()
*сън*
Тооооооооолкова е готин. Получихме си снимките от миналата седмица и ми идва да залича моите от лицето на земята, но той е......... гхкйггисахдфсуф! Толкова е хубав на всички снимки, че даже на живо не е чак толкова прекрасен.Ще разцелувам фотографката ни, само да се върне от планината. В еуфория съм...
И спря да се върти за миг земята..
Снима ми се! Ама ЗВЕРСКИ!
Днес се прибира, а си нямам и на идея как да оправя нещата. Плюс това ми е адски напрегнато. Искам някой да ми каже, че всичко ще е наред..Дори и да не го мисли. Просто да ми даде известна упора. Но не-всички трябва да ми говорят само за себе си без дори да ме попитат как съм. Да мине всичко веднъж завинаги и да отминава, че не се издържа вече всичкото т'ва притеснение и напрежение.
Дразни ме неорганизираността на всичко. Свикнала съм да имам план и да го спазвам. Така не ми е комфортно, пък и не знам кога ще имам време да се оправя с всичко, ако заминаваме утре наистина.
Изправи ми се косата сутринта. Тъкмо два пъти.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дъртите забравят, бойлера пак щеше да си замине. Апффф.
Някакво никакво ми е.
Уж трябваше да съм на работа, ама господарите са идиоти и са купили грешни неща, та днес работата отпада и отиваме на плаж!
Скачам от щастие, особено заради нея.. <3
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Деня ми започна страхотно... Първо повръщане, продължи с болки в корема, после пак повръщане иии да...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Тъпо и знам,че нарочно го прави и се изнервям.
maDamn
Книжчицата <3 Забелязвам, че желанието ми да домакинствам притъпява нагона.Довечера бих искала да го видя, ама няма да стане. И, макар да съм вярвала с години наред, че точно т'ва няма как да го кажа... ходи ми се на плаж.