- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Имам чувството, че на никой не му пука за мен и за това какво чувствам...Жалко, наистина жалко.
До вчера всичко беше наред..В момента, в който мина полунощ обаче нещо ми стана..
Тези няколко дена ще са тежки, защото ще се наложи през по-голямата част от тях да съм сама с мислите си. После може би ще е по-лесно. Надявам се...
Чувствам се.. възрастна.![]()
You are broken, I can fix you...
Музика, храна.. ех релакс.. ;д
Приятелите ми са малко, но поне са истински и ме подкрепят напълно....
Ся се тъпча кат свиня и ще играя Assassin's Creed: 4 Black Flag(подарък от приятели за коледа)
А после на кино, преди това на кафе, а след киното на бар.. Супер яко ми е.. От какъв зор да се затварям в себе си..
Някой хора гледат на това като самота, аз гледам на него като на свобода.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Честита Нова Година на всички! На мен ми започна доста ексцентрично. В една мнооого стара къща в едно село с около 10тина човека. На моменти измръзвахме, но на моменти си беше топло, по няколко човека бяхме в креват като лягахме. Откарахме до към 6 часа сутринта. Нямахме си телевизор, но за сметка на това си имахме диджейска система,система за цветомузика,уредба и лаптоп. Както и един самопровъзгласил се за DJ, който през цялото време поддържаше буйната атмосфера. А точно в 00:00 се качихме на едно място на 5 минути от къщата пред един паметник наречен Панетеона в студа с пласмасови чашки, шампанско и пиротехника.Изчакахме да стане 00:00 и си казахме наздраве там в тъмницата. Вчера пък разтребихме и няколко човека отидохме на китайски ресторант. Викам така както ми започна годината все така да е цялата. И малко повече късмет в любовта разбира се де.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Времето се изнизва много бързо макар и в дадени моменти на неудовлетвореност да имаме усещането,че едвали не се влачи като охльов.Няма да се усетим дори кога ще дойде времето да се посреща 2015та. Иначе обратното броене винаги си е било факт са всеки. Това че от нашата гледна точка годините се увеличават е друг въпрос...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Честита нова година и от мен ! Като цяло годината не завърши и не започна много добре, много е гадно когато някой те излъже в очите, но пък ще видим накрая какво зайче ще излезе от шапката! Иначе днес се настройвам за работа...........!
Сутринта тренировката мина много добре .
За щасите тренерката не започан да ни нарича мързели
Сега малко почивка и към 5 пак а така ми ми се иска с моят пич да се видя ама найс чак довечара .
за много години и от мен! бъдете здрави и щастливи! аз съм доволна от 2013-та и си пожелавам 2014-та също да донесе толкова положителни емоции, на мен, и любимите ми хора... новогодишната нощ мина както очаквах. щом той беше до мен нищо друго не ме интересуваше. съзирах останалите хора, но виждах само него. чувах музиката, но слушах само него...
очите и погледа, устните и целувките, последвани от усмивките, ръцете и прегръдките. никой не ме предупреди колко по-хубаво ще стане всичко, когато го намеря. щастлива съм.
Последно редактирано от pandabear : 01-02-2014 на 10:10
О, да, забравих
Честита нова година и от мен! Повече добрина, любов и мир да цари в сърцата ви и бъдете здрави
Моята нова година започна добре и бях така отначало ...
а после..
и накрая..
https://24.media.tumblr.com/ca600c79...5q8io1_500.jpg
доволна съм.
Вчера тати ми каза, че съм крива като макарон, аз отрекох и той "Ами добре, навита си като сварена спагета."
Продължавам да вярвам, че не съм паста.
Иначе се събудих към 1 и 10, очичките ми вече не са подути и май ми се ходи по магазините. След малко мисля да закусвам и да се видя с момчето си. Възможно е да се съберем и с приятелките някъде, да се видим. Играе ми се белот.
Хмм..Интересно. Мислех си, че това държание е по-присъщо за жените.Карай бе...Да има.
Началото на годината е доста интересно. Много гостувания, много нещо. Довечера пак сме в Роза и Светльо.Наистина много подкрепа ми дадоха, особено Светльо. Едно наистина добро начало на 2014-та. Явно 2013-та беше кофти година за нашето семейство.
А на мен много ми се ходи на стрелбището..-_- Или поне на Инцараки, горе на обекта. Абе стреля ми се...-_-
пфф... учене ... и амбиция ... един голям мързел ;дд просто думи нямам
АРЕ Ч.Н.Г. и от мен!
Толкова тежко не ми е било до сега.
Решението ще е трудно. Или по-скоро двете решения...
мързи ме да живея
цял ден спя, ям,...баща ми ме хвана да пуша и ме е срам..кофти тръпка
Нях. Цял ден учене... зак'во? Ня'а никой. Само гениталии са ми в главата. Най - лошото: нечии гениталии!![]()
А трябва просто да се примиря с антибиотика...
Искам си във Франция. На топло и тихо. Ама без да ходя на лекции и приятелят да дойде с мен. Пълна идилия. Днес ще ядем суши, обаче преди това трябва да купим ориз и да го направим. Прекрасничко ми е!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Честито на всички. Нека имаме мн поводи за усмивки през 2014 и всички да се опитаме да станем малко по-положително настроени.
Супер съм. Уиски , цигарки и музика - тва най-добре описва как се чувствам. По-късно ще играя малко , че е време да си възвърна парите. На Нова година беше готино, нито преядох , нито препих , ахах
Ух, не ми се излиза. Ще остана вкъщи, ще си напиша есето, ще си полафя с приятели, ще поблъскам Civ и после сигурно ще гледам Хобита, че и двата на половина успях да изгледам последно време.
Всички около мен се вкарват в ебати драмите и чак ме е срам колко сме щастливи с момчето ми. Не мисля, че някога съм си мечтала за толкова спокойна и в същото време емоционална и страстна връзка. Просто рзкош. Давам си разни равносметки покрай започването на новата година и затуй ги мисля толкоз тези неща.
Хубаво ми е. По-хубаво май не ми е било.
![]()