.
Затворена тема
Страница 193 от 288 ПървиПърви ... 93143183189190191192193194195196197203243 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 801 до 4 825 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Имам чувството, че на никой не му пука за мен и за това какво чувствам...Жалко, наистина жалко.

До вчера всичко беше наред..В момента, в който мина полунощ обаче нещо ми стана..

Тези няколко дена ще са тежки, защото ще се наложи през по-голямата част от тях да съм сама с мислите си. После може би ще е по-лесно. Надявам се...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Да се чуди човек поща ли е, площад ли е...

Ходи ми се на стрелбището...Пф..
    LOLz

площада!

on: Заминаваме днес. Не мога да повярвам, толкова време прекарахме тук, че пак свикнах да си заспивам в тази къща. Много ми е кеф, че ще се местим на пролет, имам нужда от разнообразие. И този път ние ще си обзаведем местенцето. ♥

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Чувствам се.. възрастна.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Музика, храна.. ех релакс.. ;д
    Приятелите ми са малко, но поне са истински и ме подкрепят напълно....
    Ся се тъпча кат свиня и ще играя Assassin's Creed: 4 Black Flag (подарък от приятели за коледа)
    А после на кино, преди това на кафе, а след киното на бар.. Супер яко ми е.. От какъв зор да се затварям в себе си..
    Някой хора гледат на това като самота, аз гледам на него като на свобода.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Честита Нова Година на всички! На мен ми започна доста ексцентрично. В една мнооого стара къща в едно село с около 10тина човека. На моменти измръзвахме, но на моменти си беше топло, по няколко човека бяхме в креват като лягахме. Откарахме до към 6 часа сутринта. Нямахме си телевизор, но за сметка на това си имахме диджейска система,система за цветомузика,уредба и лаптоп. Както и един самопровъзгласил се за DJ, който през цялото време поддържаше буйната атмосфера. А точно в 00:00 се качихме на едно място на 5 минути от къщата пред един паметник наречен Панетеона в студа с пласмасови чашки, шампанско и пиротехника.Изчакахме да стане 00:00 и си казахме наздраве там в тъмницата. Вчера пък разтребихме и няколко човека отидохме на китайски ресторант. Викам така както ми започна годината все така да е цялата. И малко повече късмет в любовта разбира се де.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Чувствам се.. възрастна.
    Мани...

Другата седмица ПАК имам рожден ден и айде още една годинка... Не може ли да започне обратно броене хахах
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Другата седмица ПАК имам рожден ден и айде още една годинка... Не може ли да започне обратно броене хахах
    60те ли чукваш?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    60те ли чукваш?
    Мех, тва за нея е средна възраст, тя отдавна ги мина.. нали бабо? ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Мани...

Времето се изнизва много бързо макар и в дадени моменти на неудовлетвореност да имаме усещането,че едвали не се влачи като охльов.Няма да се усетим дори кога ще дойде времето да се посреща 2015та. Иначе обратното броене винаги си е било факт са всеки. Това че от нашата гледна точка годините се увеличават е друг въпрос...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Имам желание за учене (странно)
    , но толкова съм изпуснала края, че не зная как да започна...
    damn it.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Честита нова година и от мен ! Като цяло годината не завърши и не започна много добре, много е гадно когато някой те излъже в очите, но пък ще видим накрая какво зайче ще излезе от шапката! Иначе днес се настройвам за работа...........!

Сутринта тренировката мина много добре .
    За щасите тренерката не започан да ни нарича мързели
    Сега малко почивка и към 5 пак а така ми ми се иска с моят пич да се видя ама найс чак довечара .

Мега фен Аватара на pandabear
    за много години и от мен! бъдете здрави и щастливи! аз съм доволна от 2013-та и си пожелавам 2014-та също да донесе толкова положителни емоции, на мен, и любимите ми хора... новогодишната нощ мина както очаквах. щом той беше до мен нищо друго не ме интересуваше. съзирах останалите хора, но виждах само него. чувах музиката, но слушах само него...

очите и погледа, устните и целувките, последвани от усмивките, ръцете и прегръдките. никой не ме предупреди колко по-хубаво ще стане всичко, когато го намеря. щастлива съм.
    Последно редактирано от pandabear : 01-02-2014 на 10:10

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    О, да, забравих
    Честита нова година и от мен! Повече добрина, любов и мир да цари в сърцата ви и бъдете здрави

Моята нова година започна добре и бях така отначало ...

а после..

и накрая..

https://24.media.tumblr.com/ca600c79...5q8io1_500.jpg

доволна съм.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на tori
    Вчера тати ми каза, че съм крива като макарон, аз отрекох и той "Ами добре, навита си като сварена спагета."
    Продължавам да вярвам, че не съм паста.
    Иначе се събудих към 1 и 10, очичките ми вече не са подути и май ми се ходи по магазините. След малко мисля да закусвам и да се видя с момчето си. Възможно е да се съберем и с приятелките някъде, да се видим. Играе ми се белот.

Хмм..Интересно. Мислех си, че това държание е по-присъщо за жените. Карай бе...Да има.

Началото на годината е доста интересно. Много гостувания, много нещо. Довечера пак сме в Роза и Светльо. Наистина много подкрепа ми дадоха, особено Светльо. Едно наистина добро начало на 2014-та. Явно 2013-та беше кофти година за нашето семейство.

А на мен много ми се ходи на стрелбището..-_- Или поне на Инцараки, горе на обекта. Абе стреля ми се...-_-

Голям фен Аватара на shusha
    пфф... учене ... и амбиция ... един голям мързел ;дд просто думи нямам

АРЕ Ч.Н.Г. и от мен!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    много ми е прекрасно
    maDamn

Толкова тежко не ми е било до сега.

Решението ще е трудно. Или по-скоро двете решения...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ми е добре почивам си цял ден

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мързи ме да живея
    цял ден спя, ям,...баща ми ме хвана да пуша и ме е срам..кофти тръпка

Мега фен Аватара на babity
    Нях. Цял ден учене... зак'во? Ня'а никой. Само гениталии са ми в главата. Най - лошото: нечии гениталии!
    А трябва просто да се примиря с антибиотика...

Искам си във Франция. На топло и тихо. Ама без да ходя на лекции и приятелят да дойде с мен. Пълна идилия. Днес ще ядем суши, обаче преди това трябва да купим ориз и да го направим. Прекрасничко ми е!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Честито на всички. Нека имаме мн поводи за усмивки през 2014 и всички да се опитаме да станем малко по-положително настроени.

Супер съм. Уиски , цигарки и музика - тва най-добре описва как се чувствам. По-късно ще играя малко , че е време да си възвърна парите. На Нова година беше готино, нито преядох , нито препих , ахах

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ух, не ми се излиза. Ще остана вкъщи, ще си напиша есето, ще си полафя с приятели, ще поблъскам Civ и после сигурно ще гледам Хобита, че и двата на половина успях да изгледам последно време.

Всички около мен се вкарват в ебати драмите и чак ме е срам колко сме щастливи с момчето ми. Не мисля, че някога съм си мечтала за толкова спокойна и в същото време емоционална и страстна връзка. Просто рзкош. Давам си разни равносметки покрай започването на новата година и затуй ги мисля толкоз тези неща.

Хубаво ми е. По-хубаво май не ми е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си