- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Пиша си 2,000-то думи есе по философия, пия си кафето. Довечера пък се очертава малко разнообразие с него и много суши.
Цялата тази хаотичност на метода на работа и постоянни промени ми ядат адски много време и нерви. И за пореден път всичко е "за вчера". Много мразя да не разполагам със собственото си време. Това е едно от нещата, които ме вадят от равновесие.
Welcome to the Jungle...
Пфф как обичам екшъна, ама ще чета сега малко ДК....![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Само аз ли не го тача толкова много тва суши?!
Супата снощи стана превъзхооодна! Да живеят слоукуукърите! Днес ще правя експеримент с пилешко, предполагам, че ще стане супер-вкусно, ама да не казвам голяма дума, че и без това снощи заслугата за вкусното ядене не беше по никакъв начин моя.
Вися си сама вкъщи, изгледах най-после тоя Хобит и мисля да посвърша малко поотложена работа. Много е забавно да имаш задача да направиш 20 емотикона и ИЗРИЧНО да е забранено да бъдат кръгли и жълти.
![]()
5000* Мнение, трябваше да е любовно.. е хах за жалост няма да е..
Как ли съм, очевадно добре, не приемам всичко толкова тежко, с изключение на едно, но няма да падна духом.. не и сега..
Всичко ще бъде наред знам го.. Ох след 4 дни съм рожденик нямам търпение, да събера приятели и да се забавляваме..![]()
Пише ми се.. отново, което е странно, ще пиша де.. обещал съм всеки месец да пиша и ще пиша, друг е въпроса, че само аз ще си го гледам, написаното..
Бе няк'во тегаво ми е с тая сесия идваща, ама к'во да правя, спирам сек'ви социални контакти и учене му е майката..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не е истина какво би направил човек, за да спаси живота си..Да се предадеш на най-големия си враг и да предадеш най-близкия си човек само и само, за да оживееш.
Интересното е, че аз правя другата крайност..
Ако половината лук е гнил, целият лук е гнил...Може би така е по-добре.
Близо две години страдах по един..Колко ли ще страдам по този?
Все още не съм сигурна дали искам почивка от форума. Днес ще реша...
^ определено ти трябва.
чакам го да се прибере, за да решим какво ще правим утре ;3. иначе, малко ми е уморено, ще се наложи да влизам пак в режим. много неща се промениха в последните няколко месеца. надявам се всичко да си остане нормално.
Трябва да се взема в ръце вече.
Малко ми е гузно, че ги отрязах така, но нямам какво да си кажа с тях.
Нетърпелива съм. И разгонена.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз!!!! От 3 години и снежинка не съм видяла
Днес е много хубав ден, макар и да няма сняг. Най-после се застуди, да усетим и ние какво е зима. Получих си така дългоочакваното писмо и до преди 5 минути ронех сълзи от щастие. Много емоционална и чувствителна съм станала напоследък. Винаги обаче знае какво да каже и как, за да ме накара да се усмихна![]()
Добре се чувствам. Днес беше супер времето и разходките бяха забавни - посетих части от града , където не съм бил . Купихме си хубави дрехи , но истинското признание беше най-накрая
В понеделник се връщам към София и поне ще се преструвам , че залягам над учебниците. Имам към 2 месеца , за да свърша каквото съм си наумил.
При все, че цял ден съм по различни задачки, а накрая съвсем си прецаках и без това прецаканото рамо, той се поряза на кухнененски нож, аз се изгорих на тиган и въобще - чувствам се добре и се надявам след всички жертви тоя ориз с пиле да е върховен. Преборихме се за него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
малко ми е кофти, че почваме училище и ще трябва да се виждаме. мамка му, пак си оставих нещата за последният момент. е, поне една част. утре трябва да си довърша проекта, по който съм направила всичко и остава да добавя само една част от маркетинга. трябва да си напиша мотивацията и да довърша книгата. поне учих по био. от понеделник съм сутрин, а се нуждая от доста време сън, за да се чувствам адекватна. мисля да направя почивка от форона за месец..
Последно редактирано от Ivaaaaa : 01-04-2014 на 19:22
нямам търпение да ги видя пак тия тъпаци, най-накрая да се заобичаме и то вземе, че ни остават само 5 месеца заедно
иначе май попрекалявам с мечтането, а на външен вид изглеждам като зациклила фигурка дето нищо не прави ;д само ако стане така, както искам..
Винаги така става.
ПТ: "Понякога ми иде да ги убия, но за тях бих убила по всяко време"...Те са ми всичко.
Нямам търпение да дойде лятото, за да имам малко повече време за себе си. Остават само 5 месеца...
Наистина имам нужда от това време. Жалко и че до края на ваканцията остава само още 1 ден.
Май имам нужда от разговор. Къде са някои хора, когато ти трябват...
А не мога да разбера тя защо ме мрази толкова. Уж е щастлива с момчето, с което в момента, не съм ѝ отнела кой знае колко /и какво/...Не е особено приятно да те "хейтва" навсякъде където те засече...Иначе изглежда приятно момиче..Наистина жалко. Вярно, първоначално не я харесвах, но сега осъзнавам, че не е толкова тя причината...
/Сега е момента, в който всички се досещат за кой говоря..Ще стане наистина кофти...
/
Спаринг партньор... То и това било трудно.
Отказвам се от тези занимания за известно време.![]()
Искам да си поговоря с някого за това, което... искам и чувствам. Обаче няма с кого. На повечето хора или не им пука, или не ме разбират, или смятат, че се оплаквам.
А аз не знам какво искам и какво чувствам.
Много откровен, безразличен и безчувствен е.
И въпреки това съм и продължавам да съм с него. Не мога да се разбера.
Трудно ми е да повярвам, че се напих с вино тази вечер при все, че във Франция го пия като безалкохолно. Не ми се учи за изпити. Ако може почивка до февруари, моля.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en