- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ебати свежия разговор хаха.
А през това време някои хора решиха, че трябва да си излеят лайната върху мен. Йес!
Днес съм в настроение...Strange...
Аз се чувствам отпаднал, нямам настроение, сигурно защото утре съм на работа ;d
йеееееей, направих си всичко (май) и без записките
доволна съм
жалко само, че не успях да прочета разказите![]()
Титаник + мързелуване. ♥
От утре - зор, mofos.
Не мога да повярвам, че ваканцията свърши. Днес с Трендафилка си правим компания, вече ми дава да се доближавам до нея и да я галя, нищо че продължава да гледа като ударена с парцал![]()
https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/...69103750_n.jpg
НЕ ИСКАМ УТРЕ НА УЧИЛИЩЕ! НЯМАА!!!
нене.. изобщо нямам желание да стъпя там.. при положение, че снощи бях на дискотека ии.. въобще не искам да чувам за никакви уроци, а цял ден се мъча да науча нещо, но .. уви нищо;/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Искам си момчето тука, до мен. Гушливо, любовно, сексаво, мързеливо, музикално, неходещонаучилище ми е някво. Още ми се мързелува.
Хах, послуша ме. Въпреки, че ми го изсули до сливиците, ме послуша. Мамин златен! Само не знам докога ще продължи благоразположението ми... Били са заедно преди мен, ще продължат и след мен. В името на приятелството, дори и при отсъствието ми, нека са заедно. И защо, защо винаги съм права?! ЗАЩО?!
От утре спирам да мисля за него.
Романтично настроена съм, но защо някой да ми обръща внимание?! Запалих го и него да играе mahjong, сега да си сърбам попарата.Моите игри са по 10-15 минути, той къде го намери тоя турнир час и нещо, нямам идея.
Разбрах, че дават Титаник. Ще взема да го изгледам отново, Лео и без това е приятен за окото.![]()
Толкова мразя некадърни и мързеливи хора .
Като ти е казано след 15 минути е точно след 15 минути .
Хубав ден, но ми е гадно нещо на стомаха. damn
maDamn
Гледах "Титаник". Тъжно ми е.
След по-малко от 20 минути имам рожден ден. Щастлива съм.
Всички ли го гледаха тоя Титаник?
Счупихме се. Добър е, мамка му, много е добър. Утре пак.
Трябва да лягам, че не знам утре как ще ставам за работа, а съм зверски гладна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Крайно време е да си направя прекрасен саундтрак.
И да, хейтвам училище, нямам търпение да свърши.
Аз не. Ненавиждам го този филм, май трябва още един шанс да му дам, че явно съм единствената, която не го харесва.
Хубав ден. Утре вече ще поуча обаче.
Израствам като човек май-май. Хубаво чувство.
Не, не, не си! :д
Аз дори не успях да го догледам.
--
https://www.youtube.com/watch?v=-Giu0vGllUE <3
and maybe i'm too young to keep good love from going wrong
but tonight you are on my mind so you never know
ТрендафилкаИ моят беше такъв, сега се гушим редовно. Ама само двамата, другите от домочадието не ги харесва
Same story. Лео може и да е приятен за окото, ама до там.
Гледам тухлата, която вече трябваше да съм започнала, и ми става лошо. Повече - никакво излизане. От утре вече ТРЯБВА да седна да уча и ако не го направя, ще се самонакажа без шоколад, докато не ми мине изпита. Казах!
А ми е толкова изморено. За последния месец се наспах само веднъж както трябва.
Много рядко ми се случва да треперя от яд...но тва е един от тези моменти...
maDamn
Кога свърши уикенда, мамка му?
Ще трябва хубаво да си направя сметките. И да си задържа главата на място. Не ми харесва в каква посока залитат нещата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ох, почвам даскало в сряда. Липсва ми, но като знам че от 3ти февуари ще ми треснат 20 изпита в рамките на 10 дни ми се плаче гърлено и шумно.
Захващам си се както винаги с математиката.
Приятна седмица на всички!![]()