- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
За пръв път от няколко дена насам се чувствам жива. Доволна съм от компромиса. Щеше да е хубаво от по-рано да схване за какво иде реч, но нищо де.
Идиота ми липсва. Днес ще го видя най-после. Не съм го виждала от рождения ми ден, а и не сме си писали кой знае колко. Липсва ми.
Ебати колко хора има пред нас..След 5 минути трябва да излизам, което значи, че ще се сблъскам със сума ти познати. Стискайте палци да не изтърва рейса.
Страх ме е...Това телефонно обаждане може да промени всичко. Стискам палци.
Хубавото е че днеска са само 2 пъти . Доста ме боли главата но ще отида и довечара .
И явон нещата няма да се получат най-добро е да си остана за малко сама .
Вчера хич не ми харесваше мисълта, да започвам днес, но е много по-неприятно да се събудя в 5 и тъкмо когато съм се приготвила, да получа СМС съобщаващ ми за отменените класове, заради заледяването на пъти... ами поне ще се намързелувам тази седмица тъй като утре и Четвъртък прогнозата е даже още по-зле![]()
Прекрасно ми е просто. Някво такова... 3 часа и малко съм спала, събуждането беше някъф отврат. Минах през четирите фази на безсъние, които познавам, надяваме се да има още поне толкова, защото инак не завиждам на околните ми. И сега заради мързел и отлагане ще си сърбам попарата вряла. Има възможност да не си видя момчето, от друга страна онова чаве нахалства, даже и на кафе искаше да ме води, за да почерпел за имения ден. Да де, ама кака Тора е добра лъжкиня, макар че във фейсбук всички са добри лъжци. Единствената ми надежда е в едната комшийка, дано поне след срещата с нея съм по-малко парцал от сега.
Йордановците да са живи и здрави и такива работи.
Изяж дървен кръст, спаси Йордан.
^абе Тори, ти случайно да си била преди в хог-а? :Д Там имаше една тори и все се каня да питам
Как ме цепи главата, а още дори не съм започнала да уча подобаващо. Май идеята със скенера не беше чак толкова лоша, пусти инат.
Ама поне вкъщи е чисто, като дойде време за учене, внезапно ми идва музата за чистене.![]()
Nice one.
Нямам време за нищо. Доста неща ми се струпаха. Работа, курсове, тренировки и фитнес. Напрегнато ми е малко. Днес станах рано и както винаги сутринта ми беше пропиляна. Напълно неработоспособен съм сутрин - оставам си на стария режим - ще върша повечето работа нощем. Трябва да остана тея дни по-докъсно на работата за да мога да започна и поръчката, която са ми поръчали от вече 3 месецаПоне знам, че ще стане бързо. Надявам се закаляването да не е я бави доста, че вече ще ме убият
. Хубавото е, че времето е приятно - вчера през деня си четох книжка на терасата, беше супер. Вчера изпуших последните цигари, повече няма да припалвам, стига ми толкова. Трябва да мина да взема с колата едни мебели, но май няма да е днес. Мдам, няма да вися толкова във форума. Бягай работа, че ида.
Почти бесен съм. Кога ще разберат тъпите хора , че когато нещо не ми харесва и не е станало по моя начин , значи просто не е станало. Не завиждам на баща ми брат ми , че трябва да се разправят с подобни историйки всеки ден. След малко събирам момчетата да играем - ако паднем пак от шибани албанци , ще летят глави
^да не ти се е счупило токчето ?
Онази престара песен Сляпа съм вече ще е моя химн. Ама не 'щото има няк'ва драма, ами 'щото очите ми изкапаха с тея топузи днеска. А още съм до средата на днескашната порция. Така е, който спи до късно. Какъв човек съм аз, ебаси! Да си загубя екарисажното дело.![]()
![]()
Изтрещялкаааааа! Тоя изпит май ш' се поотложи кат' гледам какъв прогрес бележа...
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Някаква каша ми е.
Безсилна съм, болно ми е, неразбрана се чувствам. Дори не съм сърдита, камоли бясна, което е ужасно странно и винаги е зле за нервите ми.
И странно ентусиазирана в друг аспект, което преди хич не е водело до добри последствия за хората около мен, които са ми накривили шапката.
И обещах да се обадя, а просто нямам настроение. Искам да съм си самичка и да си ближа раните.
Имам нужда от прегръдка, животозастрашаваща искам-да-ти-счупя-всяка-кост-в-тялото прегръдка и някой да ми бърше сълзите. Искам да съм малка, слабичка и беззащитна.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-06-2014 на 15:09
Напоследък на моменти имам чувството че се намирам в някакъв индийски филм или турска сапунка. Да не повярва човек чак, но тоя път не аз съм главната черна овца, а брат ми. Само дето нервите са ми доста поизострени и мразя повърхностното мислене и сътветно покрай мокрото гори и сухото. Нашето властно татенце дето цял живот иска всичко да е под негов контрол не може ли най-накрая да си набие в главицата истината, че с брат ми вече сме мъже...той на почти 26, а аз на почти 27 и половина(макар и аз все още да не мога да поема напълно тази роля поради различни фактори) и да вземе да се кротне с неговото желание за контрол вече и да си гледа кротко старините несъздавайки излишни нерви на себе си и хората около себе си и обвинявайки накрая за всичко всеки друг, но не и себе си?...
А да и не знам кога и къде толкова съм се провинил,че съдбата да ме е оформила такъв какъвто съм и да е такава към мен...
Последно редактирано от Niakoitam : 01-06-2014 на 15:27
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Никой не може да те контролира, ако ти не му позволиш, особено ако не си зависим от него в никакъв аспект...
Аз съм зависим и на тоя етап това трудно може да се промени. Въпреки,че не вярвам,че каквото и да направя ще му стиска да ме изпробва. Брат ми...утре да реши,утре може да стане независим и той натам е тръгнал и затова са големите роптаенета сега. Има си финансите за това. Иначе това за независимостта го кажи сега на нервите ми или пък на майка ми, която ще е доста невъзможно да не позволи контрола. Пък и не познаваш баща ми. Когато си навие на пръстта, че нещо трябва да стане на неговата е готов да използва всякакви методи, на които е способен от насилие, през изнудване до прилагане на чувство на вина в другият чрез факти или работа върху трети човек. Може и да е добър, но често когато нещата се стичат така както той ги изисква.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
6ти ден не мога да спя...Заспивам към 6-7 часа сутринта...И ми се спи и пак не мога да го ева...
>>DjBelev<<
И аз тей. Ама тая вечер ще се поправи грешката. Винскоооо! (сън)
Към края на деня съзнанието ми се прочисти. Мо'е ли да си загубя учебника в нас?!![]()
![]()
![]()
Искам да сме два малки демодекозни кърлежа, срастнали се във вчена копулация...![]()
Дано подаръкът стане. Ще бъде толкова "Сега или никога!", че ня'ам търпение вече. Т'ва ще-мисля-за-теб нещо много ме изнервя.
Имам рожден ден.
Хубаво ми е.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Доволно. Противно на очакванията днес беше лек ден на работа. Големи са ми идиоти.
Леко съм разочарована. От себе си най-вече. Ще използвам идните дни да си прочистя главата малко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote