.
Затворена тема
Страница 200 от 288 ПървиПърви ... 100150190196197198199200201202203204210250 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 976 до 5 000 от общо 7188
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Направихме великото разместване и сега ще пребиваваме предимно в спалнята. Радвам се поне, че няма да спя на счупения диван вече, защото кръстът ми започна да сдава багажа и не се издържаше. Чакам нашите да ме уведомят кога ще идват на гости. Нямам търпение!

Честно казано се надявам да се преместим на пролет. Тук се оказа по-влажно от очакванията ми.

В друг ред на мисли - прави ми се секс. Бесен, животински, неимоверно-подмокрящ, предизвикващ крясъци, наш-си секс. Мдам. Само да свърши работа.

Мега фен Аватара на Lilanda
    За пореден път се убеждавам, че българина в екип НЕ може да работи. Смешна работа, наистина смешна...

Много кофти ден. Поне идиота е достатъчно тъп, за да ми приповдигне настроението.

Омг колко много го обичам..

Утре съм на китара..Едновременно ми се ходи супер много, ама и не ми се занимава да ставам в 7 часа..

Е, днес станах в 6.

Go home Йордановден, mama is drunk. -_-

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    КУПИХ СИ ХОБИТА!
    Йейейейейей! Щастливо ми е , хубав ден, прекрасничко!
    maDamn

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    КУПИХ СИ ХОБИТА!
    Сега е момента да ти спойлна края

"Обичам те, но дали ти имаш чувства към мен все още? Обичам те от първия път, когато видях очите ти. Тогава усетих онзи трепет в душата си за първи път, в онзи миг, когато видях рая в очите ти. Липсва ми усмивката ти, липсва ми смеха ти, липсва ми всичко... Иска ми се да си до мен, сега..." Иска ми се да и звънна и да и го кажа, но не намирам сили да го направя. Поехме различни пътища, трябва да оставя нещата както са сега.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На тръни :сс

Голям фен Аватара на shusha
    Чудесно ...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    не се харесвам
    развивам алкохолизъм
    и малко депресия
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Няма ВИС, няма СИК. Тук е Перник!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението

"Обичам те, но дали ти имаш чувства към мен все още? Обичам те от първия път, когато видях очите ти. Тогава усетих онзи трепет в душата си за първи път, в онзи миг, когато видях рая в очите ти. Липсва ми усмивката ти, липсва ми смеха ти, липсва ми всичко... Иска ми се да си до мен, сега..." Иска ми се да и звънна и да и го кажа, но не намирам сили да го направя. Поехме различни пътища, трябва да оставя нещата както са сега.
    Аз донакъде я бях чела на компа, ама много ми взимаше очите, а и предпочитам да си чета от истинска книга...та please don't
    maDamn

Голям фен Аватара на yolo..
    Като пребита съм. След тренировка на училище. А там крясъци и викове. Ужас е..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Следвам си календара успешно. И за храненето, и за йогата, и за всичко останало, което е хипер продуктивно, а всъщност не ми отнема кой знае колко от времето. Сума ти съм доволна от себе си, дано превърна всичките тези неща в навици.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Обладан съм..

Мега фен Аватара на babity
    Нещо примката се затяга около шията ми и това не ми харесва. По принцип 9 дни не бива да са малко. И зак'во баш с'а си се изсрах на метеното с тия глупости, да ми хвърчи акъла...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Обладан съм..
    +1 ot alkohol opredelenno definetli yessssssssssss

Супер фен Аватара на shmatarok
    Главата ми ще се пръсне. Dafuq?! Крайно непривично за мен.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    +1 ot alkohol opredelenno definetli yessssssssssss
    Само не мога да разбера това полинезийски вуйни ли са, или много Рабалки.. ах ах какво се случва

Мега фен Аватара на 102
    ГЛАВАТА СЕ ПРЪСКА АЛКОХОЛА СЪЩО ДАЛИ ТИ СЕ ИСКА НИКОЯ НЕ ВРАЩАМ

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Иииииииииииииииииииииииии ииииии Честит имен ден................ На мен
    Да сме живи и здрави именниците!

Искам си го обратно

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Гладен съм

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението

офф, с депрес мода и тоя ник

"Time, it needs time, to remake your love again I'll be there...love, only love can bring down the walls some day, i'll be there...if we go again all the way from the start, I would try to change the things that killed our love...The time has build a wall so high that I can't get through, is there really no chance, this can't be the end, I'm still loving you"

то всъщност и на мене ми е такова, ама като нямам акъл и самоконтрол понякога и до това се стига...бих се постарала, но не съм сигурна, че е останал някого, който се интересува от това...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Така, реших аз пак да ям само ориз една седмица и...Малка ми решила да напълни хладилника със сладко...Как да стане номера ми кажете Все пак ще пробвам, ще се правя, че нищо няма, ама ми е ясно, че довечера ще каже "поне го опитай" и смисъла на всичко заминава на кино..
    Много ще се радвам ако тази вечер спя...ся си лягам и ако заспя преди 6 часа...ще е чудо
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на tori
    Успях да поспя пет, цели пет прекрасни часа. Очите ми бяха зашити тая сутрин. Снощи съм легнала от десет и успях за припадна в два и половина, което си е някакъв напредък както и да го гледаш. Приятеля ми одъртява и днес ще си празнуваме само двамата, следващата седмица - с част от компанията на кино. Обичам си го, да ми е жив и здрав и много щастлив. Имам някакво хубаво чувство за деня. Вероятно трябва да се заредя с болкоуспокояващи обаче, че знам ли?! Приятен ден на всички ви.
    Освен това... Честит имен ден на Ивановците.
    Изяж Иван, не спасявай Иван.

Такааааа... леко недоспало ми е, заринат съм от бумаги на работа и идея си нямам кога ще мога да започна да работя, по простата причина че все още има неизяснени неща, и пак всичко ще се прави в последният момент! Но иначе ми е някво доволно ...... Честит празник на Ивановците!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си